- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.961
allah işimizi eşimizi başımızdan, zamanı gelince de bebişimizi göbişimizden eksik komasın. inşallaaahhh!!!!!.
ya sen bana bu ay hamişsin diyip duruyısun bak hislerine hitaben söylüyorum tutarsa varya
seni öperi öperim sevgi manyağı yaparım valla
daha öncede yazdım ama gözünden kaçtı galiba
bi tutusun bu ay sana 41 meryem okuyacam cnm
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.................
İnşallah canım inşallah senin bebşiş tutunsun yeter ki ben meryem falan istemiom(görmedim canım kusuruma bakma) yeter ki tutunsun Allahımın izniyle dualarımdasın hep canım benim
Gamzeyle konuştunuz mu canım
Dr.a gidecekti dimi bugün ne yaptı acaba?
kızlar doktorlar sitesinden kaan aydosa soru sormuştum cevaplamış
merhba hocam eşimin sperm megrom testi bi bakabilirmisiniz
Likefaksiyon süresi; 20 dak
ph;8
aglütinasyon;yok
hacim;4ml
hareketlilik;%70
PHSS;%54
Hızlı hareketlli;%0
yavaş ileri har;%54(24 milyon)
yerinde har;%16(6 milyon)
hareketsiz;%30(11milyon)
konsantrasyon;37 milyon
lökosit;0,2 milyon
morfoloji
normal;%0
baş defekti;%66
boyun ve ortaparça dfekti;%12
kuyruk defekti;%12
sitoplazmik sıvı ;%10
hocam biz çift olarak 2,5 yıldır bebek için uğraşıyoruz eşimin bundan once verdiği analizlede sper hareketliliği problemi olduğunu solediler ama bu son analizde başka bir doktor tarafından yapıldı ve gebelik için engel olmadığı söledi ama morfoloji yapısı biraz sıkıntılı dendi ankarda olduğunuzu öğrendim bu sonuca bir bakarsanız sizede gelmek iztiyoruz teşekkürle gerçekten gebelik için engel bir durum yok mu?
cevap; Sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Ama 1 yıldan fazla süredir beklemenize rağmen olmamışsa, başka yönlerden araştırılmanızda fayda var. Benim izlediğim yol ise, önce spermlerin içyapısını detaylı ortaya koyan DNA hasar analizi yapmaktır. Eğer bunda bir sorun varsa, önce 2-3 ay tedavi verip düzelmesini bekliyorum. Daha sonra da, önce doğal yolu bekleyip, olmazsa 2 siklus aşılama, arkasından da tüp bebeği öneriyorum. Bu konuda ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında detaylı bilgi bulabilirsiniz. Saygılarımla
kızlar galiba bu yavaş ileri hareketli de yetiyo sanki burdan bunu anladım ben o içim soğudu biraz ya
bu işte doğayen bi hoca bunu diyosa vardır bi hikmet demi????
yok valla sen istesnede istemesende okuyacam
benim dün akşamla birlikte 8 oldu bitiriyim sana başlayacam zaten
harika bir cevap buuuuuuu canım benim
Ay havalardayım şu anda
Zaten gerek kalmayacak bebiş gelio bebişşşşşş
Ben 20liyorum bu akşam önce ben başlayacağım sana demek ki gerçi gerek kalmayacak gibi geliyyy bana
kızlar doktorlar sitesinden kaan aydosa soru sormuştum cevaplamış
merhba hocam eşimin sperm megrom testi bi bakabilirmisiniz
Likefaksiyon süresi; 20 dak
ph;8
aglütinasyon;yok
hacim;4ml
hareketlilik;%70
PHSS;%54
Hızlı hareketlli;%0
yavaş ileri har;%54(24 milyon)
yerinde har;%16(6 milyon)
hareketsiz;%30(11milyon)
konsantrasyon;37 milyon
lökosit;0,2 milyon
morfoloji
normal;%0
baş defekti;%66
boyun ve ortaparça dfekti;%12
kuyruk defekti;%12
sitoplazmik sıvı ;%10
hocam biz çift olarak 2,5 yıldır bebek için uğraşıyoruz eşimin bundan once verdiği analizlede sper hareketliliği problemi olduğunu solediler ama bu son analizde başka bir doktor tarafından yapıldı ve gebelik için engel olmadığı söledi ama morfoloji yapısı biraz sıkıntılı dendi ankarda olduğunuzu öğrendim bu sonuca bir bakarsanız sizede gelmek iztiyoruz teşekkürle gerçekten gebelik için engel bir durum yok mu?
cevap; Sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Ama 1 yıldan fazla süredir beklemenize rağmen olmamışsa, başka yönlerden araştırılmanızda fayda var. Benim izlediğim yol ise, önce spermlerin içyapısını detaylı ortaya koyan DNA hasar analizi yapmaktır. Eğer bunda bir sorun varsa, önce 2-3 ay tedavi verip düzelmesini bekliyorum. Daha sonra da, önce doğal yolu bekleyip, olmazsa 2 siklus aşılama, arkasından da tüp bebeği öneriyorum. Bu konuda ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında detaylı bilgi bulabilirsiniz. Saygılarımla
kızlar galiba bu yavaş ileri hareketli de yetiyo sanki burdan bunu anladım ben o içim soğudu biraz ya
bu işte doğayen bi hoca bunu diyosa vardır bi hikmet demi????
cnm sen tek gelinmisin seni kv nedentakmiş sana böle eşin tek oğlan falan mı
Nesi var kıs senin kv nin napıooooo sana bu kadar sinir olduğuna göre kötü bişey yapıo olsa gerek
Tek erkek değil. Diğer gelinle senelerce küs kalmış biraz törpülenmiş aslında. Ama benim eşim ailenin en önemli gelir kaynağıymış. Onun sayesinde kızlarını okutmuşlar., ev sahibi olmuşlar. Şimdi düzen değişince alışmak zor geliyor. Bir de kv büyük ailede yaşamış. Bir sürü kayın elti birarada. O yüzden sanırım bizim de kendisiyle hep içiçe olmamızı istiyor. Hatta kaç kere bna beraber otursak ne olur gibisinden duyurdu. "şu eve bir gelin gelse ne yapıcam ben, geçinir gideriz ne güzzel" deyip durur. Ama imkansız malesefben de merak ettim. :44:
ya bende çok sevinidm o kadar şey yedirip içirdim işe yaradı demekki çok şükür artık tek şey kaldı
oda ilişki sıklığını 15 günden gün aşıraya çekmek
adam diodu bana çok az birlikte oluyoruz ondan olmuyo die
neyse tam gaz çalışmlara devam
Ben 20liyorum bu akşam önce ben başlayacağım sana demek ki gerçi gerek kalmayacak gibi geliyyy bana
Tek erkek değil. Diğer gelinle senelerce küs kalmış biraz törpülenmiş aslında. Ama benim eşim ailenin en önemli gelir kaynağıymış. Onun sayesinde kızlarını okutmuşlar., ev sahibi olmuşlar. Şimdi düzen değişince alışmak zor geliyor. Bir de kv büyük ailede yaşamış. Bir sürü kayın elti birarada. O yüzden sanırım bizim de kendisiyle hep içiçe olmamızı istiyor. Hatta kaç kere bna beraber otursak ne olur gibisinden duyurdu. "şu eve bir gelin gelse ne yapıcam ben, geçinir gideriz ne güzzel" deyip durur. Ama imkansız malesef
Herşeye karışayım çocuklar civciv gibi peşime sıralansın ben onları yöneteyim istiyor. Hava atmada da üstüne yok. Bayrama kadar kimse bilmesin dedik yedi düvele söylemiş hamile olduğumu.
Ben o kadar sıcakkanlı değilim. Fazla samimiyeti sevmem. Vıcık vıcık olamam. Bana karışılmasından da nefret ederim. O yüzden geriliyorum. Bayramda eşimle beraber ziyaretleri yaptıktan sonra gezmek istiyorum. KV evinde oturup komşularını dinlemek istemiyorum. Aynı şehirdeyiz yatılı gelin iki üç kalın muhabbeti oluyor
Tek erkek değil. Diğer gelinle senelerce küs kalmış biraz törpülenmiş aslında. Ama benim eşim ailenin en önemli gelir kaynağıymış. Onun sayesinde kızlarını okutmuşlar., ev sahibi olmuşlar. Şimdi düzen değişince alışmak zor geliyor. Bir de kv büyük ailede yaşamış. Bir sürü kayın elti birarada. O yüzden sanırım bizim de kendisiyle hep içiçe olmamızı istiyor. Hatta kaç kere bna beraber otursak ne olur gibisinden duyurdu. "şu eve bir gelin gelse ne yapıcam ben, geçinir gideriz ne güzzel" deyip durur. Ama imkansız malesef
Herşeye karışayım çocuklar civciv gibi peşime sıralansın ben onları yöneteyim istiyor. Hava atmada da üstüne yok. Bayrama kadar kimse bilmesin dedik yedi düvele söylemiş hamile olduğumu.
Ben o kadar sıcakkanlı değilim. Fazla samimiyeti sevmem. Vıcık vıcık olamam. Bana karışılmasından da nefret ederim. O yüzden geriliyorum. Bayramda eşimle beraber ziyaretleri yaptıktan sonra gezmek istiyorum. KV evinde oturup komşularını dinlemek istemiyorum. Aynı şehirdeyiz yatılı gelin iki üç kalın muhabbeti oluyor
Evet evet gün aşırı bundan sonra bende bu ay verimli günlerde her gün yapmayı deniyorum bakalım belki işe yarar diyorum
15günde bir yapıp bebiş olmasını mı bekliosun yoksa bak üşenmez kalkar gelir popoya bi şaplak atarım heee
abselove ben herife keçiboynuzunu 2 hafata zor içiridim baltım içimio
gazetede okumuştum her akşam 80 gr ceviz içi yedirdim
hem sayısında hemde hızında etkiliymiş
sabahları hep ballı ekmek yedi
havuç tüketti baya etki etmiş demekki
Ay yok o kadar değil. Henüz o kadar çirkefleşmedi bana karşı. Benden biraz çekiniyor galiba. Eşimden de çekinir aslında ama lafını da söyler. Senin de işin çok zormuş.Kv lerin hepsi mi böyle anam. Benimkinin üvey annesi ama yazın köye gidio eşini burda bırakıp ilk 2yıl gittim(yan apartanımda otururlar) hergün ramazan sahuru da dahil kp yemeğini yaptım ettim kadın köye giderken bulaşık makinesinin sepetini yatak odasına kilitleyip gitti kullanmayalım diye yetmedi geldi bu evi nasıl pislettiysen gel öyle temizle diye bağrındı bana istisnalar kaideyi bozmaz ama bunların çoğu böyle
Kv lerin hepsi mi böyle anam. Benimkinin üvey annesi ama yazın köye gidio eşini burda bırakıp ilk 2yıl gittim(yan apartanımda otururlar) hergün ramazan sahuru da dahil kp yemeğini yaptım ettim kadın köye giderken bulaşık makinesinin sepetini yatak odasına kilitleyip gitti kullanmayalım diye yetmedi geldi bu evi nasıl pislettiysen gel öyle temizle diye bağrındı bana istisnalar kaideyi bozmaz ama bunların çoğu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?