Ilk çocuğunu düşünenler...

sen kaç aylıksın acemiperi?
2. ayı bitirdim canım.

Canlarım benim

Hepinize eşlerinizle ve ailelerinizle birlikte musmutlu bayramlar diliyorum. Allah kurbanlarımızı kabul etsin. Bebek isteyenlerin duasını kabul etsin. Yarın bol bol ihlas suresi okuyun

İyi akşamlar iyi tatillerrrrrrr

Canım benim Allah razı olsun
Aminnnnnnnnnnnn
İyi bayramlar sana da

gerizekalılar söylemeyin bari. bilsen dert bilmesen der. bi halt ettiniz bari insanların mutluluğunu bozmayın.

işin özellikle senin gibi insanla uğraşmaksa gerçekten zor

Cahili başka manyak, okumuşu başka manyak oluyor canım yaa.. sorma. geniş olmaya çalışıyorum ama bir yere kadar. şu tatil gelsinde bi yatıp dinlenelim. cebimi kapatıp, mümkünse uzaklara gitmek istiyorum. ama bu soğukta kalacak düzgün yerde bulmak zor. hemde bayramsa...

ya evet dediğin gbi bizde amasraya kaçalım dedik yakın die ama yer yokki

Evet yaaa berbat bi durum telefonda sinirleniosun mesela bi tanesine sonra kapatıosun karşında bi tane daha ona belli etmemen lazım gelde belli etme yani çıldırtıolar adamı valla

evet işin o tarafı da var. bazen sinirleriniyorum ve bunu özellikle belirtmeye başlıyorum. ama sonra müşteriye sesim sert oluyor illaki.

ya evet dediğin gbi bizde amasraya kaçalım dedik yakın die ama yer yokki

ben eşime diyorum 2. günü kaçalım, illaki kalacak yer buluruz dedim. bilmiyorum bakacaz durum gidişatına göre. kalırsak dinlenemeyeceğimizi biliyoruz.

mutlaka bişey çıkıyor karşımıza. hiç bayram çoşkusu yaşayamıyacağım üzgünüm.

Bende istiyorum ama eşim hiç oralı değil yaa evimizde yatalım dio banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…