Ilk çocuğunu düşünenler...

Bende istiyorum ama eşim hiç oralı değil yaa evimizde yatalım dio banaaaa

Eşim de bayram gezmesinden hoşlanmaz. en oldum olası zaten sevmedim şu yapmacık sevgi gösterisini... buralarda bursak illaki gel git olacak. en güzeli ona göre de kaçmak ama 2 gün nereye gideriz ki diyoor. günübilrlik bile olsa razıyım ben ama şu havaları işi bozuyor biraz.

Evet canım yaa hava güzel olsa muhakkak ayartırdım da hava kötü olunca nereye gideceğiz termale mi dio bana yaaa ona da razıyım gerçi ben:)

kızlar birazdan herifim gelecek alacak beni
hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
iyi bayramlar iyi tatiller

kızlar birazdan herifim gelecek alacak beni
hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
iyi bayramlar iyi tatiller

Sağol canım iyi bayramlar sana da
bebiş durumunu muhakkak haber ver bize devamlı olmasa da ara ara girer bakarım merakta bırakma biziiiiiiiii

Sağol canım iyi bayramlar sana da
bebiş durumunu muhakkak haber ver bize devamlı olmasa da ara ara girer bakarım merakta bırakma biziiiiiiiii
ya inş. cnm her türlü haber veririm
ama benim adetten önce kahvernegi lekelerim gelir ki bugün oda geldi
büyük ihtimalle glecek reglim
ama gelsede gelemsede yazarım size

günaydın daisy nasılsın????
çok az uğruyosun artık

evet malesef evdeyim ve bilgisayar olayini cozemedim henuz o yuzden telefondan okumak kolayda hepsini okuyamiyorum yada yazamiyorum ins aranizda olcam cok kusmakdan tahris olmus kan geliyor devam ederse doktora gidicem bebegim ins iyidir insn hissedemeyince tedirgin oluyor gecen hafta bir arkadasimin bebeginin kalbi durmus kurtaj oldu rabbim kimsenin basina vermesin amin

Allah korusun canım hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin aminnn

günaydın.

çalışanlara kolay gelsin. ben de çalışıyorum 13:00'e kadar. her arefe günü de iş yüzünden kaos ortamı oluşur bizim burda. dersin ki savaş çıkacak, herşey bitmeli :)

herkesin iyi bayramları olsun. kavurma yemek istiyorrruuuummmm

cumhuriyet bayramımız da şimdiden kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…