Ilk çocuğunu düşünenler...

Güllümsün 25ini atlattık ve senden haber çıkmadığına göre misafirlerin gelmedi diye umut ediyor ve gelmesinler diye dua ediyorum
İnşallah bebeişin seninledir canım

Güllümsün 25ini atlattık ve senden haber çıkmadığına göre misafirlerin gelmedi diye umut ediyor ve gelmesinler diye dua ediyorum
İnşallah bebeişin seninledir canım

evet cnm daha gelen yok ama 30 kadar belketecem
negatifi ne kadar geç görürsem o kdar iyi
ama çok halsızim
kolumu kaldırmaya dermanım yok

dert küpünüz geldi
beni bu bayram günü böle ağlattınız ya allahım sen gör
"aman sen dur canım gelinim benim oraya basma gel kafama bas.
güllümsün tut al elinden gebe biliyosun
oraya git bunu yap
et doğra pişir
aman cnm gelinim sen yat,sen canın ,istediği bi şey varsa sole gullumsun yapsın,ne yapıyo ki sanki"

yıllarca kv iyi o kadar kusur herkeste olur dedim ama yok
insana bole yapılmazsı çok kırıldım çok
resmen 3. sınıf insan muamelesi yaptı
ona göre ben hiç bi işi yaramam ama en küçük gelini bi tane
lanetler yağdırıyorum
perde inen gözlerine
hadi ben gidiyorum eve görüşürüz diyorum da bi şey demiyo ya kadın
sanki anasını taşladım

Ben o kv nin gözlerini oymak istiyorum şu andaaaaa
Ne biçim insanlar bunlar yaaaaaa sinirden ağladım var yaaa okurken
Bu nedir ben anlamıyorum canım hiç anlamıyorum yalnız değilsin unutma yerim onların insanlıklarını
Ama Allahımın izniyle şu cuma saatleri yüzü hürmetine Allahımın izniyle bebişin en kıssa sürede geleck ki
O da onlara kapak olacak sende o zaman kılını kıpırdatıp onların evine gitme zahmetinde bile bulunmayacaksın
Bu cnm gelinim dediği hatun bak gör sonunda onun gözünü oyacak da yine sana gelecekler -ki Allahım onları bizim elimize düşürmesin, bize muhtaç etmesin-

hiç bir şey istemiyorum sadece benden uzak olsunlar hem benim canımı sıkıyo hem küçük geliniyle fısfıs beni çekiştiriyo
ben duymuyorum ya sağarım sanki
hemde üzülüp yüzüm asıldığı için beni suçluyo bu surat neymiş bayram zamanı olacak şeymiymiş
evet haklı o ben,m ağzıma edecek bende susacam bu mu yani
aslında bole olacağını biliyodum
sözde kendimide hazırlamıştım
ama ole olmuyomuş
insanın canı her türlü yanıyomuş okadar kızgınımki
kendime de onlarda
karnımın boş olduğu her güne lanet ettirdiler bana
bayramımı tatilimi zehir ettiler

Kıyamam canım benim lütfen üzme kendini zamanı gelince bütün söylediklerini yutacaklar
Evet canım hazırım demekle olmuyormuş o an dumur oluyor insan
Canım sen özel bir insansın Allahım sevdiği kuluna dert verirmiş ki dua etsin sesini daha çok duyayım diye
Bizde Allahımıza sığınacağız başka kimseye ihtiyacımız yok onlar olmayıversin hayatımızda gerisi de çok önemli değil
Eşin ne diyor bu duruma tepkisi nasıl oldu canım
Senin yanındaysa sorun yok ne yaparlarsa yapsınlar ne derlerse desinler bundan sonra görüşmezsin olur biter

gün boyu bir sürü şey yaptı saçma sapan ilk önce eşime anlatmadım sonra döküldüm
sustu baktı yüzüme hiç bişey demedi
boşver dedi sadece
annem aklını kaçırıyo artık dedi
yaza kesin burdan taşınacaz dedi
çok yakın olmanın bedelini ödüyoz dedi
sonra onunda canını sıktım die üzüldüm

Bak bu güzel bir haber
En azından uzak olursunuz bu kadar görmezsin
Gelir 2saat oturur gidersin gerek olduğunda da
Normal olmuyorlar artık belli bir yaşa geldikten sonra
Bende dün annemle büyük bir tartışma yaşadım
Hayatımda ilk defa anneme küstüm
O yüzden koyver gitsin bırak kendi hallerimne ne halleri varsa görsünlerrrrr
Seninki en azından el benim kendi canım annem dediğim kişi başkaları yüzünden kendi kızını yok sayıyo o yüzden sallllaaaaaa

Hayirdir cnm annen neden bole davrandi
Bu arada ben hala bekliorum gelen giden yok
Ya cnm benim kocamda akilli bi adam degilki
Bugun evet annem aklini kaciriyo der yarin onlardan yana olur
O yuzden kararimi verdim inceldigi yerden kopar
Beni o kadar uzdulerki kocmla kavga ettim bugun onlarin yuzunden
Hapsini silerim kocamda dahil kendimi cok yorgun hissediyorum

Tatlım inşallah hayırlı haberler verirsin
Erkek milleti güzelim bunlar konu aileleri olunca bazen mantıklı hareket edemiyorlar ama bence bu kadar kesin olma zamanla seninki de öğrenecek doğru olanı ama biraz sabretmen gerek elinden geldiğince uzak durun derim ben
Benim annem her zamanki davranışları ben evlendim evleneli zaten teyzemin bana garezi var hiç evlenemeyen bir kızı bir oğlu olduğu için sıkıntılıyız yani geçen bayram beni istemedi teyzem bu bayramda kapıda karşılaştık ve döndü gitti ve annem şu durumda benim yerime teyzemi korudu her zaman ki gibi
Bende ceketimi aldım çıktım evden
Anlayacağın herkes gibi bir annemin bana sahip çıkacak gerçekten bana anne şefkatiyle yaklaşacak bir annemin olmasını çok isterdim...........
Umarım bir an önce çözersiniz eşinle arandaki problemi de rahatlarsınız çünkü onların bizden bizlerin onlardan başka kimseyle yapabileceğini sanmıyorum

cnm çok üzüldüm önce teyzenin tutumu yanlış herkesin kaderi ayrıdır onun çocukları bekar die kimse evlenmesinmi
annenin yaptığıda anlamsız olmuş ama annedir üzülme zamanla oda anlar
sen dertlenme

Teyzemin kızı ben evlendiğimden beri evime gelmedi hesap et diğer bir kuzenimizinde nikahına bile gitmedi o çok önemli değil benim sorunum annem
Bir insanın annesi kendi kızının dedikodusunu yapar mı yaaaaa
Yok benim annem hep böyle canım hep benim üzerimde baskı kurup evliliğimi bile yönetmeye çalışır zaman zaman duruluyor ama bu dönemde yine azıttı anlayacağın
Acaip moralim bozuldu tabi ki benim bildiğim anne için herşeyden önce evladı gelir dün akşam kardeşim bile dedi abla sen anne oldun bana herşeyi sen öğrettin şimdi annemden nasıl seni korumasını saygı duymasını beklersin ki diye ama yine ne olursa olsun yediremiyorum işte ne bileyim böyle olunca saçmalıyorum kusuruma bakma......
Sen ne durumdasın eşinle aranız düzeldi mi?
Henüz adet olmadın sanırım test yaptın mı?

selam kızlar aranıza yeni katıldım ilk çocuğu düşünenlerdenim bende kısmetse kasımda olur inşallah öptüm hepinizi :)

İnşallah canım inşallah ilk ayınız mı?

yok canım ilk ay değil 4. ayda da olmadı kısmet 5. aya inş yaşım 21 ben hemen olsun istiyorum doktor baktı iyisin bişeyin yok yaşında genç normal yoldan kalırsın demişti ama 4 aydır tık yok :)

yok canım ilk ay değil 4. ayda da olmadı kısmet 5. aya inş yaşım 21 ben hemen olsun istiyorum doktor baktı iyisin bişeyin yok yaşında genç normal yoldan kalırsın demişti ama 4 aydır tık yok :)

Daha erken tabi ama tetkiklerini yaptırdın mı bir de eşinin test vermesi gerek canım hayırlısı daha yeni sayılır inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine canımcım

cnm benim çok üzüldüm kv olsa şöle yap böle yap derdim ama insanın kendi annesi olunca biraz farklı
eşimle konuştuk dün o senin annen ama benim kv dem dedim
senle ben onun gözünde kesinlikle aynı değiliz
dengeyi koru bi şey istemiyorum dedim
baya konuştuk
yok cnm test yapmadım daha
ama bugün çok kötüyüm kendimi zor taşıyorum resmen
inanılmaz halsızım
eşimde psikolojiktir bence gebe değilsn dio test yapıp negatifi göürne hasta olursun hep ole oluyo dio bilemiyorum (((

İki gündür ağlamaktan gözlerim şişti şimdi konuşmuyoruz arasam mı diyorum arayınca da yine aynı şeylere döneceğiz diye korkuyorum ne yapsam bilemedim
Zaten her bebek gördüğümde ve sesini duyduğumda kötü oluyorken bir de bunu yaşayınca daha bir kötü oldum salya sümük geçti bayramımmmmmm
İyi demişsin şu erkekler dengeyi bir ayarlayabilseler ne güzel olacak valla benim kp'in 2.eşi olduğu için kv sorunu yaşamıyorum Allahtan
Allahım tez zamanda seni de bebişine kavuşturur da sizinkilerin çeneleri kapanır inşallahhhhhhhh
Ve yine inşallahhhhhhh psikolojik değildir de bebişin seninledir bence eşin hayal kırıklığına uğramamak için kendini bu şekilde alıştırıo çünkü erkekler bizlere göre daha zayıflar bu konuda biz hatunlar daha bir metanetliyiz sanırım

Selamlar kızlar..

Bayramda bitti..zaman geçiyor...

Kuzum gülümsün senin nedir bu insanlardan çektiğin ya..Koyver gitsin kendi hallerine..

Asbelove annenle aran kötüymüş üzüldüm umarım düzelir..Benim annem hayatta olmadığı için annesizlikde çok zor olduğu için çok üzüldüm ağlıyorum resmen..Annen inşallah hatasını anlar..Ama küsme anne..Hataları olsada yapma küsme..

Benimde bebişimi herkes öğrendi bu ay..Eşimin tarafında sevinç nidaları atıldı..Yaşanan bir olayı anlatayım.Önce anlamadım sonra üzüldüm..

Eşimin ananesi zor bir kadın..Oğlunun geliniyle aralarında sürekli bir sürtüşme atışma var..Banada bir-iki kere laf söylemeye kalktı..Gülümsedim sustum ama bildiğimi okudum..Susunca bir daha üzerime gelmedi..Ama oğlunun gelini sürekli laf yetiştirince uğraşıyor onunla..Ama oğlunun gelininde saygı sınırlarını aşıyor çoğu zaman..

Neyse eşimin ailesiyle yemeğe oturduk.Kendilerine özgü bir ekmekleri var..Yesene bundan dedi anane dedim yok ben doydum..Kalktım sofradan bu sefer kokla bari dedi...O sırada oğlunun gelini başladı ellerinle besledin..Bakalım ben hamile olursam yapacakmısın? Ben şok oldum..Garip geldi..

Gecenin ilerliyen vakitlerinde, olunun gelinin evine geçtik eşimle..5 yıllık evliler çocuğu olmuyor diye söylüyorlardı ama ben ağızlarından duymamıştım.Birde gezmeyi seven insanlar.Biraz daha gezmek istiyorlar diye düşündüm..Pek inanmadım çocuklarının olmadığına..anlattı aslında eşindede ondada problem olmadığını ama hala bebek olmuyor diye..Burdaki bütün doktorlara gitmiş..Şimdi başka ile gideceklermiş doktora..

Üzüldüm.Sanırım ananesine patlaması buyüzdendi..Anane bilerek yapmamıştır diye düşünüyorum ama üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…