Ilk çocuğunu düşünenler...

Normalde bugün çalışacaktık..Patron sağolsun yarından itbaren başlasın bayram tatiliniz 30'unda görüşürüz dedi..Pek sevindirik oldum..

Dağ gibi ütüm vardı yaptım hepsini çok yoruldum.Evide artık eşimle toparlarız bu akşam yada yarın...

asya,asbelove çalışıyormuşunuz bugün kolay gelsin kızlar...

Gülümsün evi toparlıyacakmışsın sende kolay gelsin sanada..

Ohhh ne güzel dinlen birazcık sen ihtiyacın var evet canım biz çalışıyoruz maalesef yatmayı çok isterdim şu an evdeee

Pek iyi olmuş valla. bende erken kaçsam diyordum ama işler yoğun bitecek gibi değil. herkes bayram öncesi arıyor işte. İnsanlarında işini yapalım beklemesinler diyoruz. napalım :)

Ohhh ne güzel dinlen birazcık sen ihtiyacın var evet canım biz çalışıyoruz maalesef yatmayı çok isterdim şu an evdeee

hava kapalı ve yağmurlu tam evde çayını alıp Kemal Sunal izlenecek zaman. ne yazıkki hayalden ibaret...

çayım var ama kemal Sunal yok.. işler olmasa onuda internetten izlerdim ama.... dur bakalım

benimde bugün bitiyor kırmızılar. bir güzel duş alırım ohhh :)

benim adetim bittiği gibi başlamıştık çalışmalara hergün tabi Ama böyle olunca yumurtalama gününde ve yumurtalama günü öncesi sonrası sekteye uğramıştı çalışmalar..Adam yoruldu ayol...
Bu ayda boşa geçti derken bir baktım hamileyim....

Erkenden başlayın çalışmalara..

Gece duş almadan uyuyun..Sabah yaparsınız duş..Birde bu ay duş almadan yatmıştım..

Hadi gazanız mubarek olsun

şekerim benim duş almaya halim kalmıyor, acayip uyku basıyor

tabi ortada bebek olunca daha mışıl mışıl uyuyorum :))

bu ay daha hırslıyım. geçen ay geçti bitti. önümüzdeki maçlara bakalım (ıyyy Fatih terim gibi konuştum..)

bu ay kupa bizim olacak!!!!

Ben geldim ama kacacam yine
Ya telden amma zor oluyomus
Bayrama hazirlik yapiyom simdi borek saracam bende
Bi bakim dedim kizlar neler kaynatiyo

Ohhh hamarat kızımız börekler de yaparmışşş. bizim evde bayrama ait hiçbir çalışma olmadı. zaten misafir de beklenmiyor
ama ayıp olmasın diye bi süpürürüm evi bide belki bir tatlı yaparım. malzeme alacak fırsat yaratırsam tabii... :))

Ohh sefan olsun..

Asyayaya yazdıklarım senin içinde geçerli

Tamam canımcım benim bu hafta en verimli dönemim zaten ohhh nefes aldırmayacağım bizim adama
Zaten tatilde rahat rahat yatarım ohhhhhh
Bu aydan çok umutluyum bi sürü şey aldık yedik bakalım inşallah Allahım ümitlerimizi boşa çıkarmaz

Maaşallah maaşallah pek hamaratız bakıyorum
Bize gelen giden olmadığı için öyle hazırlık yapmıyorum
Bi temizlik yeter işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…