- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.381
gerek yok hayatım. kendini kasacağına üzeceğine onları üz. dünyaya bir kere geliyoruz ve üzülmek için değil. anlasın hatasını iyice. kimseyle iyi olmak zorunda değilsin. bundan sonra sen eşin ve bebişin. gerisini koyver gitsin.
ağzımı bozucam valla. bide tavsiye veriyo öylemi ukala.
arada uğruyordum topiğe ama bir süredir gelememiştim hiç. ben ne yazık ki bu ay da regl oldumneredeyse 1 senemiz bitmek üzere. ocak ayından sonra tedaviye başlayacağız artık başka çaresi yok...
sizlerden güzel haber aldığıma çok sevindim. gullumsun tebrik ederimAllah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bir bebeğimiz olacak seninle, burnu, ağzı sana benziyecek... Erkek olursa ağzı çok iyi laf yapacak tıpkı senin gibi, kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak tıpkı benim gibi... Kavgalarımız olacak seninle ''Hayır önce anne dedi, yok yok Baba dedi.'' Erkek olursa beni daha çok sevecek , kız olursa sen olacaksın aşık olacağı adam tipi. Küçücük elleriyle saracak tüm benliğimizi. İsmini ben vereceğim soyadını senin verdiğin gibi !
hoşbulduuum hayatım. çok özledim sizi:)
benim bat 1 kasım.
çok çalıştık bu ay ama olmadı sanırım. bir belirti yok. iki yumurtamızda hiç oldu
Valla ben senden çok umutluyum bu ay neden bilmiyorum canım ama hayırlısı bakalım
büyük eltime söledik
de herkes duydu cnm benim kocamın ağzında hiç bişey islanmıyo ki saolsun
zaten eltimin doktoruna bu cumatersi muayeneye gidecektim
şimdi
kontorloe gidiyorum
Günaydın kızlar
Gamzecim hoşgeldin inşallah tatilin güzel ve bereketli geçmiştirr....
Güllümsün taze anne nasılsın
Lavinia inşallah bebişin seninledirrrrr test yap bak güllümsünde yapmıodu biraz gaz işe yaradı bak mutluluktan uçuyor şimdi havalara
Seninde mi teşviğe ihtiyacın var yoksaKaç gün geçti 2-3gün geçtiyse yap belki yavrun seninledir öğren ki bi mutluluk daha yaşayalım hep birlikteee [/Q
merhaba canım evet galiba benimde teşviğe ihtiyacım var benim bu ay ilk hap kullanmadıgım ay oldugu ıcın tam adet gunumu kestıremedım ancak son adetımden beri 31.günüm bügun normalde hap kullanırken 28.gun oluyordum hala olmadı ısteee yapsam mı yapmasammı bılemıyorum belkı adet duzensılıgı olmustur dıyorum kendı kendıme ayy ya hamılyesem gercekten cok suprız olcakkkkk
Yap yap ki endişe seni yiyip bitirmesin fıstıkkkk
yaa ben dün bi ağladım bi ağladım sorma gülümsün. nasıl koyverdim kopçaları.
seninle konuşunca bi tuhaf oldum. eşim sana nooluyo dedi onuda fırçaladım bi güzel.
demir iniz. geliyo bacım. içime doğan bu.
Valla al benden de o kadar canım::))))
bende ole hissediyorum cnm erkek sanki hayılısı olsun sağlıklı geldinde
cnm ya dün senle konuştum asya konuştum bende acayiptim
yani şaka gibiydi
sanki ama bu sabah baş dönmesiyle yataktan kalkınca şaka olmadığını anladım
gerçek gerçekkk hemi de sonuna kadar
asyaaa.... hiç belirti yok. regl olacakmışım gibi sanki.((
ama bu ay tutmazsa kocişe ceza vericem. sürünsün..
Güllümsün de aynı şeyi söylemişti hatırlatmak isterim canımcımmmm
kızın olacak bende oğluma gelin alcam onu tamam sen çalışmalara devam
ben gebe olduğumu öğrendiğim gine kadar tam gaz çalıştım
şimdi herifim kendini çok suçlu hissediyo
dün yanıma gelip yatmadı
uykuda karnına falan vururum die
Ah canım kıyamammmmm
günaydın hanımlar. geçmiş bayramlarınız kutlu olsun.
nasılsınız görüşmeyeli. :)
geçmiş olsun canım 2gündür havalarda uçuyoruz güllümsün bizi çok mutlu ettiiiiii
Allah bu mutluluğunuzu daim etsin. muradınıza sorunsuz erdirsin gülüm.
kolay bulmadın ama kolay bir dönem nasip etsin.
Aminnnnnnnn
ya işte bu akşama randevu almı eltim doktordan bi gidiyim bakalım ne diyecek
Senin sorunlu aile ne yaptı onu söyle sen
kızlar günaydııın.. güllümsün hamile misin gerçekten? evet de emin olayım öyle başliycam zıplamaya zor tutuyorum kendimi:))) çok sevindim ama yaa hayırlı olsun canım. bak konuşmuştuk bayramdan önce sakın söyleme k.validenlere hamile olduğunu nazar değmesin diye söylemedim diyeceksin ona göre..
bbayramda memleketteydim giremedim internete burası da almış yürümüş ya ne çok şey kaçırmışım.. ee başka haber var mı başka kim hamileee??? çok uzun okutmayın bana geçmişi...
İnşallah canım inşallah Allah hayırlısıyla nasip etsinnnnnn
amiiiiiiin hepimize, isteyen bekleyen herkese inşallah..
şu pınar reklamındaki büyüdüm büyüdüm şarkısında siz de ağlıyo muusunuz?
ben ağlıyorum :)
Hatta dün onuncu yıl marşındada çok duygulandım :)
şu pınar reklamındaki büyüdüm büyüdüm şarkısında siz de ağlıyo muusunuz?
senin hamileliğin nasıl gidiyo taze annecik..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?