Ilk çocuğunu düşünenler...

ya valla herkes bi yere kadar taşınır bu dünyada onların bende ki hakları bitti
eşimede dedim sen istediğin şekilde isteğin biçimde görüşebilirsin ama benden bekleme sinirlerimi bozuyolar dedim tamam dedi
bi şey demedi
onun kardeşi eyvalla ama bu saatten sonra özellikle arife günüden sonra onlar benim hiç bir şeyim

arada uğruyordum topiğe ama bir süredir gelememiştim hiç. ben ne yazık ki bu ay da regl oldum neredeyse 1 senemiz bitmek üzere. ocak ayından sonra tedaviye başlayacağız artık başka çaresi yok...

sizlerden güzel haber aldığıma çok sevindim. gullumsun tebrik ederim Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

saol cnm darısı bekleyenlerin olsun
dilerin rabbimden siz benim kadar beklemezsiniz

Bir bebeğimiz olacak seninle, burnu, ağzı sana benziyecek... Erkek olursa ağzı çok iyi laf yapacak tıpkı senin gibi, kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak tıpkı benim gibi... Kavgalarımız olacak seninle ''Hayır önce anne dedi, yok yok Baba dedi.'' Erkek olursa beni daha çok sevecek , kız olursa sen olacaksın aşık olacağı adam tipi. Küçücük elleriyle saracak tüm benliğimizi. İsmini ben vereceğim soyadını senin verdiğin gibi !

Son düzenleme:

ya ne güzelllllllll şeymiş bu böle

büyük eltime söledik
de herkes duydu cnm benim kocamın ağzında hiç bişey islanmıyo ki saolsun
zaten eltimin doktoruna bu cumatersi muayeneye gidecektim
şimdi
kontorloe gidiyorum

kızlar günaydııın.. güllümsün hamile misin gerçekten? evet de emin olayım öyle başliycam zıplamaya zor tutuyorum kendimi:))) çok sevindim ama yaa hayırlı olsun canım. bak konuşmuştuk bayramdan önce sakın söyleme k.validenlere hamile olduğunu nazar değmesin diye söylemedim diyeceksin ona göre..

bbayramda memleketteydim giremedim internete burası da almış yürümüş ya ne çok şey kaçırmışım.. ee başka haber var mı başka kim hamileee??? çok uzun okutmayın bana geçmişi...

Evet canım evet
Sen nasılsın ne yaptın görüşmeyeli geçmiş bayramın mübarek olsun seninde

evet yaa hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.. iyiyim yeni geldik istanbula bu sabah hemen açtım ama bilgisayarı dayanamadım:)) daha valizler duruyo açılıp yıkanıp ütülenip yerleşecek :) çook işim var çook.. bayram iyiydi güzel geçti de hayal kırıklığı oldu bana biraz. çok abartıp hayaller kurmuştum bayramda sürpriz yapıcam diye olmadı nasip değilmiş. 2. aya geçtik inşallah çok bekletmez mercimek bizi..:)

şu pınar reklamındaki büyüdüm büyüdüm şarkısında siz de ağlıyo muusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…