- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.401
Güzel gidiyor canım..Birazdan doktor randevum var kesemi daha görmedim..Kseyi göreyimde rahatlıyayım..
Sende ne var ne yok..Çalışmalar başladımı
aman ne yapacak kocam hemen yumurtladı onlarda şaşkın sözde bir dsürü kıyaslama falan yaptılar saçma sapanGüllümsün de aynı şeyi söylemişti hatırlatmak isterim canımcımmmm
Ah canım kıyamammmmm
geçmiş olsun canım 2gündür havalarda uçuyoruz güllümsün bizi çok mutlu ettiiiiii
Aminnnnnnnn
Senin sorunlu aile ne yaptı onu söyle sen
kızlar günaydııın.. güllümsün hamile misin gerçekten? evet de emin olayım öyle başliycam zıplamaya zor tutuyorum kendimi:))) çok sevindim ama yaa hayırlı olsun canım. bak konuşmuştuk bayramdan önce sakın söyleme k.validenlere hamile olduğunu nazar değmesin diye söylemedim diyeceksin ona göre..
bbayramda memleketteydim giremedim internete burası da almış yürümüş ya ne çok şey kaçırmışım.. ee başka haber var mı başka kim hamileee??? çok uzun okutmayın bana geçmişi...
evet cnm hcg 474 bu akşam doktora gidiyorum bakalım hayırlısıyla inş. iyidir kuzum
ya sorma cnm kocam şaşkınlıktan herkese söledi
bnim okadar lafım fos oldu gitti
olsun onlar almışlardır yine de ağızlarının payını. büyüklük sizde kalmış işte boşver. inşallah iyi olucak canım allahın izniyle kucağına alacağın günlerde gelecek. bak hamile haberini görünce içime ilk kız diye doğdu, hadi hayırlısı..
evet yaa hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.. iyiyim yeni geldik istanbula bu sabah hemen açtım ama bilgisayarı dayanamadım:)) daha valizler duruyo açılıp yıkanıp ütülenip yerleşecek :) çook işim var çook.. bayram iyiydi güzel geçti de hayal kırıklığı oldu bana biraz. çok abartıp hayaller kurmuştum bayramda sürpriz yapıcam diye olmadı nasip değilmiş. 2. aya geçtik inşallah çok bekletmez mercimek bizi..:)
Bu ay hepimiz birden patlatacağız müjdeleri inşallahhh öyle dua ediyorummmm
ben o reklamların hepsine ağlıyorum canlar ama çok güzelleri
ya
saoğan suyu seni çok merak ettim ben baya uğramadın cnm yanımıza
hoşgeldin hayatım. üzülmüyoruz. benimde karnım ağrımaya başladı. geliyor kırmızılar
Güzel gidiyor canım..Birazdan doktor randevum var kesemi daha görmedim..Kseyi göreyimde rahatlıyayım..
Sende ne var ne yok..Çalışmalar başladımı
canım memleketteydik bayramda daha bu sabah döndük ben de ilk iş yanınızda aldım soluğu.. :) çok merak ettim hepinizi ben de ama senin haberini alınca uçtum resmen. çok sevindim sonu da güzel olacak inşallah.. :))
bekle bnde de 3 gün karnım ağrıdı ama gelmedi belki gelmeyecek :))))
beni 2 yumurtamda birden kırıldı sanırım.(( kasıklarım ağrıyor.
inş. cnm allah razı olsun hepinizden
peşimden gelin inş. tek tek yada hepiniz birden
gelmesiiinnn. o zaman gelinini doğururum :)))
ya pozitif ol biraz bi daha var adetine belkide ikizlerin geliyo
dua etme sırası sende :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?