Ilk çocuğunu düşünenler...

Güzel gidiyor canım..Birazdan doktor randevum var kesemi daha görmedim..Kseyi göreyimde rahatlıyayım..

Sende ne var ne yok..Çalışmalar başladımı

göreceksin inşallah canım içini ferah tut yeter ki.. çalışmalar geçen ayki gibi olmaz heralde o kadar tatlı yedim ama yine de enerjik hissetmiyorum kendimi..:)) şaka bi yana o kadar takmiycam artık. akşına bıraktım nasipte varsa olur yoksa da allahın takdiri. çok üzüldüm çünkü kendimi kaptırınca hayal kırıklığı fena oldu.

evet cnm hcg 474 bu akşam doktora gidiyorum bakalım hayırlısıyla inş. iyidir kuzum
ya sorma cnm kocam şaşkınlıktan herkese söledi
bnim okadar lafım fos oldu gitti

evet cnm hcg 474 bu akşam doktora gidiyorum bakalım hayırlısıyla inş. iyidir kuzum
ya sorma cnm kocam şaşkınlıktan herkese söledi
bnim okadar lafım fos oldu gitti

olsun onlar almışlardır yine de ağızlarının payını. büyüklük sizde kalmış işte boşver. inşallah iyi olucak canım allahın izniyle kucağına alacağın günlerde gelecek. bak hamile haberini görünce içime ilk kız diye doğdu, hadi hayırlısı..

ben o reklamların hepsine ağlıyorum canlar ama çok güzelleri
ya
saoğan suyu seni çok merak ettim ben baya uğramadın cnm yanımıza

bende erkek gibi hissediyorum ama
inanki hiç önemli değil
sağlıklı olsun hayırlı evlet olsun rabbimden tek dileğim bu
geç buldum tadı başka sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin dün öğrendim ve hala hepinize dua ediyorum arkamdan birer birer gelin die
ama burası çok uğurlu
2,5 yıl olmadı ama bir aydır buraya yazıyorum ve oldu hamd olsun
dilerim sizlerin temiz kalplerıde bu heyecanı yaşaın

hoşgeldin hayatım. üzülmüyoruz. benimde karnım ağrımaya başladı. geliyor kırmızılar

ben o reklamların hepsine ağlıyorum canlar ama çok güzelleri
ya
saoğan suyu seni çok merak ettim ben baya uğramadın cnm yanımıza

canım memleketteydik bayramda daha bu sabah döndük ben de ilk iş yanınızda aldım soluğu.. :) çok merak ettim hepinizi ben de ama senin haberini alınca uçtum resmen. çok sevindim sonu da güzel olacak inşallah.. :))

inş. cnm allah razı olsun hepinizden
peşimden gelin inş. tek tek yada hepiniz birden

ya pozitif ol biraz bi daha var adetine belkide ikizlerin geliyo

anaaammmm:))))) çifter çifter attırıcaaammm:)))
doktoru aramaya korkuyorum valla. bende bugünden sayıcam 1 kasım bat. ama 5 kasıma kadar test falan yaptırmıycam. şimdi idrar testi yapasım geldi:))) nasılsa pozitif :))))

dua etme sırası sende :))))

inan ediyoeum cnm meryem süresine başlamıştım devam ediyorum ve inş. doğurana kadarda okuyup sizlere allahın huzurunda bebek isteyecem
rabbim arartmasın hep kimseyi benim kadar bekletme rabbim diorum
2,5 yıl belki neki çok daha fazla bekleyenler var ama olsun
beklemek çok acı her ay hayal kırklığı yaşamak çok zor

dua etme sırası sende :))))

inan ediyoeum cnm meryem süresine başlamıştım devam ediyorum ve inş. doğurana kadarda okuyup sizlere allahın huzurunda bebek isteyecem
rabbim arartmasın hep kimseyi benim kadar bekletme rabbim diorum
2,5 yıl belki neki çok daha fazla bekleyenler var ama olsun
beklemek çok acı her ay hayal kırklığı yaşamak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…