Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım benim senin şu temiz kalbin yeter Allahımın izniyle kucağına da alırsın hayırlısıyla tüm temenneilerim bu yönde canımmmm

inş. cnm sağlıkla inş. hepimiz bu duyguyu yaşayalım

k.v rüyasında benim çocuğumu okula yazdırmış elinden tutup götürüyormuş
adını sormuşlar ata demiş..
oğlanmış..
aynı gece teyzem görmüş kucağına vermişim bu benim oğlum diye. böyle güzel bir bebek görmedim diye aradı az önce.

bak bunları ciddiye al burda nalatmıştım patronumun hanımı beni rüaysında gebe görmüş die
bak oldu vardır bir hikmet

bak bunları ciddiye al burda nalatmıştım patronumun hanımı beni rüaysında gebe görmüş die
bak oldu vardır bir hikmet

Hadi hadi gelio bebişlerr

gidiyorum cnm saat 18 de randevum bakalım ama patronum gelemedi ki izin alam

canım beniiim. akşam 1 saat erken çıksan bişey olmaz sanırım.
dicem deyip duruyorum. boşver işi gücü. sen bebek diye yanıp tutuşurken herkes işinin görüldüğünün derdinde. kendini düşün. o bebek kısmetiyle gelecek.

inş ..ya zaten sinirlendim az öncede adamın teki aksaraydan çıktı geldi iş için bi ara bi sor musaitmiyiz sanki tek işimiz sensin

eee sen ne durumdasın bakiiim...
benden çok umutlanma bacım. benim herif tam olması gereken zamanda su koydu..
Allah a kaldı işimiz:)

Belli olmaz güzelim Allah yardım eder belki birbirlerini bulmalarını yardım etmiştir biraz sağ biraz sol diyee
Ben tam sürat çalışmalara devam geçen hafta yumurtlarım diodum ama ateş ölçümlerim yumurtlamadığımı gösterio bugün belki diye umut ediorum ateşim düştü bakalım
Bu iş kocişimin çok hoşuna gidio ben gün aşırı diorum yok yok garantiye alalım her akşam dio

inş ..ya zaten sinirlendim az öncede adamın teki aksaraydan çıktı geldi iş için bi ara bi sor musaitmiyiz sanki tek işimiz sensin

bak işte senin halin durumun önemli değil. patron içinde öyle. kendini düşün hayatım.
kimse kusura bakmasın valla. kimse senin çektiğini çekmedi.

ne yediriyon sen bu adama bacım. söylede bende yedireyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…