Ilk çocuğunu düşünenler...

hava soğuyor yeni yöntemler bulmak lazım :)) kombiyi açsakta ben üşüyorum. kat kat giyinmeyi seviyorum. ama eşim nefret ediyor kat kat giyinmemden.
neden acabaaa??

senin kinin maşallahı var canım :) bende çok üşüyorum nasıl amuda kalkılacak kışın onu düşünüyorum :)

sağol gülümmmm. inş öyledir. çok ihtiyacımız var bu ara güzel bir habere. k.v. , k.p ailem gözümün içine bakıyolar.

bence ole oldu bile bu iş
dün bizim ufaklık bana küstü
hastaneden çıktık gittik
koşarak geldi bacaklarıma sarıldı beni al dio
alamam kuzucum ben seni dedim
anneside alamaz annecim o sana kardeş doğuracak dedi
nasıl kötü bakıyo bana
git seni sevmiyom artık ben dedi sıpam ama sonra barıştık biraz
kız doğur tamam mı o zman severim seni dio

sağol gülümmmm. inş öyledir. çok ihtiyacımız var bu ara güzel bir habere. k.v. , k.p ailem gözümün içine bakıyolar.

bence ole oldu bile bu iş
dün bizim ufaklık bana küstü
hastaneden çıktık gittik
koşarak geldi bacaklarıma sarıldı beni al dio
alamam kuzucum ben seni dedim
anneside alamaz annecim o sana kardeş doğuracak dedi
nasıl kötü bakıyo bana
git seni sevmiyom artık ben dedi sıpam ama sonra barıştık biraz
kız doğur tamam mı o zman severim seni dio

hava soğuyor yeni yöntemler bulmak lazım :)) kombiyi açsakta ben üşüyorum. kat kat giyinmeyi seviyorum. ama eşim nefret ediyor kat kat giyinmemden.
neden acabaaa??

senin kinin maşallahı var canım :) bende çok üşüyorum nasıl amuda kalkılacak kışın onu düşünüyorum :)

kızlarr hızınıza yetişemiyorumm yaa maşşallahhh muhabbett koyu bayaa :)gamze hayırlı haberlerini bekliyoruzz kasım ayının ilk hamişii sen olacak gibisinn arkandanda biz geliriz inşallahh.. sayfada 4_5 kişi kaldık galiba hamile olmayan artık sıra bize geliyooo :9

canım beniiim. inş sağol. olmasada üzülmek yok... :))) mutluyum sizinle.

senin demir in geliyooo... aslan gibi bir oğluşun olacak. o ufaklığada abilik yapıp kimseyi yanına yanaştırmayacak:)))

çine değilde maya takvimine bakmıştım erkek diodu
ya hayırlsı hepsi kabulum ama hissediyorum yani paşa olcak bu bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…