- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.761
alışverişe gidelimmii:))))
hava soğuyor yeni yöntemler bulmak lazım :)) kombiyi açsakta ben üşüyorum. kat kat giyinmeyi seviyorum. ama eşim nefret ediyor kat kat giyinmemden.
neden acabaaa??
hava soğuyor yeni yöntemler bulmak lazım :)) kombiyi açsakta ben üşüyorum. kat kat giyinmeyi seviyorum. ama eşim nefret ediyor kat kat giyinmemden.
neden acabaaa??
sağol gülümmmm. inş öyledir. çok ihtiyacımız var bu ara güzel bir habere. k.v. , k.p ailem gözümün içine bakıyolar.
sağol gülümmmm. inş öyledir. çok ihtiyacımız var bu ara güzel bir habere. k.v. , k.p ailem gözümün içine bakıyolar.
neden acabaaa??
gidelim kuzum gidelimde sana şöyle ciciler alalım. ama aslında pek gerek kalmadı gibi geliyor bana. daha çok hamiş kıyafetimi baksak acaba??
kızlarr hızınıza yetişemiyorumm yaa maşşallahhh muhabbett koyu bayaa :)gamze hayırlı haberlerini bekliyoruzz kasım ayının ilk hamişii sen olacak gibisinn arkandanda biz geliriz inşallahh.. sayfada 4_5 kişi kaldık galiba hamile olmayan artık sıra bize geliyooo :9
bence ole oldu bile bu iş
dün bizim ufaklık bana küstü
hastaneden çıktık gittik
koşarak geldi bacaklarıma sarıldı beni al dio
alamam kuzucum ben seni dedim
anneside alamaz annecim o sana kardeş doğuracak dedi
nasıl kötü bakıyo bana
git seni sevmiyom artık ben dedi sıpam ama sonra barıştık biraz
kız doğur tamam mı o zman severim seni dio
senin demir in geliyooo... aslan gibi bir oğluşun olacak. o ufaklığada abilik yapıp kimseyi yanına yanaştırmayacak:)))
senin demir in geliyooo... aslan gibi bir oğluşun olacak. o ufaklığada abilik yapıp kimseyi yanına yanaştırmayacak:)))
çin takvimine baktınız mı orada da oğlan diyo gerçi doğum tarihine göre değişiyo bazen
aaaa eveeet gülümsüüünn hadi baksana bi çin takvimine.
aaaa eveeet gülümsüüünn hadi baksana bi çin takvimine.
ben baktım benim kine ekimse erkek kasım aralık olursa kız :)
küçük çocuklara abisinin veya babasının tşörtü giydirilir cici bişey olur gözümün önünde canlandı resmen ne kadar sevimli yahuu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?