Ilk çocuğunu düşünenler...

lütfen tecrubelerinizi paylasın

canım geçmiş olsun. benimde bebeğime pıhtı attı kaybettim. kist sorun olmuyor doğumla temizleniyor. doktoru çok yakın bir arkaşıma 5 cm kistte bile tedavi uygulamadı. sen rahat ol. bak bende çok büyük bir hastalıktan kurtuldum.

estff... Canıım.. :))) ama sende azcık dekolte giy kuzum hatunsun sen. Erkekler sıfır yaka, hatunlar v yaka giyer benimkiler biraz büyük v tabi o ayrı..

aynen kızlar evde başbaşa oldugunuzda her daim sexy olunn özellikle gögüsler ön planda olsun :) ben genelde evde sütyen giymem ve askılıyı giyerim altımda baxer evde öyleyim daha çekiyor ozaman hahaha :)

Başın sağolsun, geçmiş olsun canım. üzme kendini yine bebeğin olacaktır. tabi kist hakkında bilgim yok üzgünm

arkadaş da bebeğini 2 aylık kaybetti sonra hemen hamile kaldı nasipse olur canım

:))) neden olmadığı anlaşıldı desene giyeceksen de bi makas at bari boydan işe yarasın babane kılığı olmasın çok komik göründün gözüme :)

:)))))) tam dizimin 5-10cm altına geliyo. eee adamda bişe göremiyo.. hatta öyle giyinince beni bebek gibi seviyo:)))

cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.Bu ay denemeye başladık ilaçlar beni mahvetmiş ilişki konusunda onu anladım umarım kısa sürede normale döner.

aynen kızlar evde başbaşa oldugunuzda her daim sexy olunn özellikle gögüsler ön planda olsun :) ben genelde evde sütyen giymem ve askılıyı giyerim altımda baxer evde öyleyim daha çekiyor ozaman hahaha :)

hava soğuyor yeni yöntemler bulmak lazım :)) kombiyi açsakta ben üşüyorum. kat kat giyinmeyi seviyorum. ama eşim nefret ediyor kat kat giyinmemden.
neden acabaaa??

benim göğüsler heeep ön planda hayatım. :)))) kocaman sağolsunlar zaten her yerden fırtlıyolar. daha da gözüne sokayım bari adamın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…