- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.741
tapıyorum sanaaaaaa!!!!!!!!!
aydınlat beniiii... pirim... üstadımmmm...
konuşurken kasık ağrım gitti:)))))
benim göğüsler zaten 90 dı şimdi kaç oldu ki:)))))
damarları görünüyo iğrenç durumdalar.
sığmıyolar çamaşıra:))))
benim tenim esmer damarları anlamıyorum bu yüzden
:))) neden olmadığı anlaşıldı desene giyeceksen de bi makas at bari boydan işe yarasın babane kılığı olmasın çok komik göründün gözüme :)
tapıyorum sanaaaaaa!!!!!!!!!
aydınlat beniiii... pirim... üstadımmmm...
merhaba ;
geçtiğimiz haziran ayında 6 aylık bebeğimi kaybettim karnımda doğmadan öldü cok araştırdık nedeni bulunamadı kordon dolanması denildi kan pıhtılaşması denildi vs vs cok sıkıntılı dönemler gecirdim panik ataka yakalndım tedavi gördüm ilaç kullandım gecen hafta ilaçları bıraktım ve artık ikinci cocugum için hazırım hem ruhsal hem bedensel.Jinekolojik muayene yaptırdım ufak bir kist cıktı 3cm doktor önemsiz dedi doğum kontrol hapı verdi.Ama geciktirmek ve bu ayı boş gecirmek istemedik eşimde bende sizce yanlışmı düşünüyoruz.Kistle sorun yasarmıyım lütfen tecrubelerinizi paylaşın...
Allah korumuş canım bol bol felak nas oku nazar çok değer sana şimdi
Bir daha göstermesin Allahım
merhaba ;
geçtiğimiz haziran ayında 6 aylık bebeğimi kaybettim karnımda doğmadan öldü cok araştırdık nedeni bulunamadı kordon dolanması denildi kan pıhtılaşması denildi vs vs cok sıkıntılı dönemler gecirdim panik ataka yakalndım tedavi gördüm ilaç kullandım gecen hafta ilaçları bıraktım ve artık ikinci cocugum için hazırım hem ruhsal hem bedensel.Jinekolojik muayene yaptırdım ufak bir kist cıktı 3cm doktor önemsiz dedi doğum kontrol hapı verdi.Ama geciktirmek ve bu ayı boş gecirmek istemedik eşimde bende sizce yanlışmı düşünüyoruz.Kistle sorun yasarmıyım lütfen tecrubelerinizi paylaşın...
estff... Canıım.. :))) ama sende azcık dekolte giy kuzum hatunsun sen. Erkekler sıfır yaka, hatunlar v yaka giyerbenimkiler biraz büyük v tabi o ayrı..
merhaba ;
estff... canıım.. :))) ama sende azcık dekolte giy kuzum hatunsun sen. erkekler sıfır yaka, hatunlar v yaka giyerbenimkiler biraz büyük V tabi o ayrı..
merhaba ;
:))) neden olmadığı anlaşıldı desene giyeceksen de bi makas at bari boydan işe yarasın babane kılığı olmasın çok komik göründün gözüme :)
saol cnm şimdi camların üstünde yüryorum resmen
saolun sizlerin dularıyla inş. bişey olmaz kuzuma teyzerimiz bizim
aynen kızlar evde başbaşa oldugunuzda her daim sexy olunn özellikle gögüsler ön planda olsun :) ben genelde evde sütyen giymem ve askılıyı giyerim altımda baxer evde öyleyim daha çekiyor ozaman hahaha :)
aynen kızlar evde başbaşa oldugunuzda her daim sexy olunn özellikle gögüsler ön planda olsun :) ben genelde evde sütyen giymem ve askılıyı giyerim altımda baxer evde öyleyim daha çekiyor ozaman hahaha :)
:)))))) tam dizimin 5-10cm altına geliyo. eee adamda bişe göremiyo.. hatta öyle giyinince beni bebek gibi seviyo:)))
alışverişe gidelimmii:))))
haha geçen gün baktım bizimki uzanmış. kırmızı bir ampulum vardı onu çaktım hemen şaşırdı benim koçiş. Anaa!! dedi :)))
hehehehehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?