Ilk çocuğunu düşünenler...

hayatım senin yöntem yanlışşş :)

öyle cıbıl olursan etkilenmez. giyinik olup firikikli olacan
bence de saklı gizli oln şey daha ilgi çeker :)

evet ama tutmuyor işte :) ya şu son günler çok kötü geçiyor. Bu ayda olmazsa aşılama yaptırcam artık..
hayırlısı canım tutar inşallah

benim boy kısa bacaklar pek zor yetişiyo o ilginç sedyeye. ona göre hayal et:)))))

yandı doktorlar :)) baloncuğa gelllll

Allah korumuş hayatım. çok dikkat et. acemi peri gibi ayağının altına cam kırıklarını al:))

inşallah olur ne bileyim hiç umudum yok adet düzenimde yok pek ne zamanı bekleyeceğimi de bilmiyorum

Evet evet 2güne belli olur zaten verir çıkarsın
Göbişleri büyütürüz sonra
Ay Allahmı söyletti büyütürüz dedm:26:

konuşurken kasık ağrım gitti:)))))
benim göğüsler zaten 90 dı şimdi kaç oldu ki:)))))
damarları görünüyo iğrenç durumdalar.
sığmıyolar çamaşıra:))))

konuşurken kasık ağrım gitti:)))))
benim göğüsler zaten 90 dı şimdi kaç oldu ki:)))))
damarları görünüyo iğrenç durumdalar.
sığmıyolar çamaşıra:))))

o zaman gamze çok dikkat et 2 kasımda yap çıkar diolar
sölediğin herşeyi yaşadım
gebe olma ihitmalın yüksek bu anlattıklarına göre
tamam mı kuzum dikkat et

Allah korumuş canım bol bol felak nas oku nazar çok değer sana şimdi
Bir daha göstermesin Allahım

o zaman gamze çok dikkat et 2 kasımda yap çıkar diolar
sölediğin herşeyi yaşadım
gebe olma ihitmalın yüksek bu anlattıklarına göre
tamam mı kuzum dikkat et

sağol gülümmmm. inş öyledir. çok ihtiyacımız var bu ara güzel bir habere. k.v. , k.p ailem gözümün içine bakıyolar.

merhaba ;
geçtiğimiz haziran ayında 6 aylık bebeğimi kaybettim karnımda doğmadan öldü cok araştırdık nedeni bulunamadı kordon dolanması denildi kan pıhtılaşması denildi vs vs cok sıkıntılı dönemler gecirdim panik ataka yakalndım tedavi gördüm ilaç kullandım gecen hafta ilaçları bıraktım ve artık ikinci cocugum için hazırım hem ruhsal hem bedensel.Jinekolojik muayene yaptırdım ufak bir kist cıktı 3cm doktor önemsiz dedi doğum kontrol hapı verdi.Ama geciktirmek ve bu ayı boş gecirmek istemedik eşimde bende sizce yanlışmı düşünüyoruz.Kistle sorun yasarmıyım lütfen tecrubelerinizi paylaşın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…