Ilk çocuğunu düşünenler...

hadi allah bozmasın gerçi ben hasta olunca benim kide mutfağa falan girer çalışıyo diye çok yüklenmek istemiyorum yazıkk

hadi allah bozmasın gerçi ben hasta olunca benim kide mutfağa falan girer çalışıyo diye çok yüklenmek istemiyorum yazıkk

yok çalışmak başka. evde sizinle bişeyler yapması başka. işte ev hanımlarının problemi burada. akşama kadar çalışıyo diye kaldırıyoruz bi yerlerini.
bak benim babam kendimi bildim bileli çok yardım eder anneme. akşam sofra toplar bulaşık dizer makinaya . salataları hep babam yapar. meyve yıkama getirip servis etme işi babamındır. acayip ütü yapar.

size yardım etmesi konusunda teşvik edin. ne yaparsa yapsın eline sağlık çok güzel olmuş beni çok mutlu ettin deyin.
o görmeden düzeltin eğer düzeltilmesi gerekiyorsa.

arasıra mutfağa giresi tutuyo en son 2 bardak ve bayan rendemin kafası uçtu ses etmedim bi daha yapmaz diye :)) yazık oldu rendenin kafasına

hay maşallah sofrayı kaldırıyo canım ama diğerleri bana kalıyo birazda yetişme şeklinden ailenin tosunu işe el sürdürülmez her istediği yerine getirilir gerçi baya toparladı eskiye göre :)

hay maşallah sofrayı kaldırıyo canım ama diğerleri bana kalıyo birazda yetişme şeklinden ailenin tosunu işe el sürdürülmez her istediği yerine getirilir gerçi baya toparladı eskiye göre :)

valla benimkide öyleydi. ağzına etsiz bişey sürmez. hatta her gün ona özel yemek yapılırdı. anne baba. babaanne dede hepsinin gözdesiydi.
isteyince oluyor hayatım. şimdi zeytinyağlı yiyor. en sevmediği yemem dediği yemekleri yiyor.

onu 1 kere yaptı.. ertesi gün sms attım. sabah kalktığımda oturma odasında 2 tane leş duruyodu diye.. bidaha yapmadı. utandı zaar. ben anası değilim :)))

Ben o konuda kızmıyorum çünkü huylarımız neredeyse aynı.. sonra beraber temizlik yapıyoruz nasılsa...

ben evde vileda kullanmam. hoşlanmıyorum evin bütün fayans ve parke bölümleri elle eğilerek silinir evde. kocişim çok güzel yapıyo. totosunu kaldırıyo havaya. dişlerimi sıkıyorum gülmemek için.

aman bel ağrısı, diz arısı yapar ilerde dikkat :)

gülümsünü kurtarmamız lazım. yemeğe gidebilmesi için naapsakki. arasam diyorum.. elimi çekiyorum tel den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…