- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.881
internetten bak bakiiimm :))) oluyor ilk gebelik belirtilerinden oku
aynen benimki canım tabağını bile koymaz ama yerde bişey görsün ya da bi leke falan görsün benden temiz olur hemen bu ne nie silmedin diye konuşmaya başlar :)
kızlar nasılsınız yeni yeni hamişler katılır inşallah aramıza , ben cok yoruluyorum bu aralar belim ve basım agrımaya basladı bakalım daha neler gorucez belim ve basımın agrıması normalmiş her zaman olmuyor anlık geliyor işte . her şeye değer bebeğim iyi olsun yeter bana . . . benim için lütfen dua edin ikili test zamanım gelior ve ben çok endişeliyim
Benimki hayatta ellemez bulaşık falan hiçççç
Çamaşırları da makineden çıkartıp sepete koyuyor sadece
kızlar nasılsınız yeni yeni hamişler katılır inşallah aramıza , ben cok yoruluyorum bu aralar belim ve basım agrımaya basladı bakalım daha neler gorucez belim ve basımın agrıması normalmiş her zaman olmuyor anlık geliyor işte . her şeye değer bebeğim iyi olsun yeter bana . . . benim için lütfen dua edin ikili test zamanım gelior ve ben çok endişeliyim
toyota reklamı aklıma geldi.. benim kocam toyota gibi adamm..
şaka bir yana. bana adam olsun yeter. ben yaparım iş güç.
yeterki insan olsun, yerini kendini bilsin, eşine evine sahip çıksın. gerisi boş arkadaş. gerisi illaki bir şekilde olur.
adam ev işini tanımıyorsa suçu yok ki? yeterki evini eşini tanısın. benim baştacım ozaman olur işte...
vallaha toyota gibi adam benim kocam...
Konuşmaya gelince üstlerine yok valla benimki yaptığım yemeğe bile karışır mutfakta
kızlar benım eşim yeterki canı istesin cam bile siler cok yardım eder tabı kırk yılda birama canı asla istemezse su bile almaz o derece ama sagolsun yınede yardım edior gercı iştende cıktım iş kalmıyor ona zaten oda memnun durumdan canı ben cıktıgımdan beri hiç bişi yapmak istemıyıor zaten sadece çöp cıkartır dısarı 2 gunde bir
yeterki insan olsun, yerini kendini bilsin, eşine evine sahip çıksın. gerisi boş arkadaş. gerisi illaki bir şekilde olur.
adam ev işini tanımıyorsa suçu yok ki? yeterki evini eşini tanısın. benim baştacım ozaman olur işte...
Konuşmaya gelince üstlerine yok valla benimki yaptığım yemeğe bile karışır mutfakta
Ay ay ay elim ayağım birbirine girdi yazamadım şuncacık şeyi bi bakalım inşallahhhhhhhh:))))
Ay ay ay elim ayağım birbirine girdi yazamadım şuncacık şeyi bi bakalım inşallahhhhhhhh:))))
aynen öyle aslında benimkide yemek yapmaya çok meraklı aşçı olucakmış babası bırakmamış bazen gelir yanıma sorar napıyorsun şimdi neyini koydun yemeğin falan diye he yaptırmam ama dağıtırsa zor toparlarım :)
kızlar benım eşim yeterki canı istesin cam bile siler cok yardım eder tabı kırk yılda birama canı asla istemezse su bile almaz o derece ama sagolsun yınede yardım edior gercı iştende cıktım iş kalmıyor ona zaten oda memnun durumdan canı ben cıktıgımdan beri hiç bişi yapmak istemıyıor zaten sadece çöp cıkartır dısarı 2 gunde bir
ama canım benim saki ol bak hemen o pskilojiye girme benim gibi üzülmekte var sonunda. yapma nolur, umut dolu ol tabi ama ben hemen hamileymişim gibi davranmaya başladım ortada daha yumurta yokken. sonra üzüldüm.. sakinn relaxxx :))
evinide tanıyacak benide tanıyacak. yardımda edecek arkadaş:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?