Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlar benım eşim yeterki canı istesin cam bile siler cok yardım eder tabı kırk yılda bir ama canı asla istemezse su bile almaz o derece ama sagolsun yınede yardım edior gercı iştende cıktım iş kalmıyor ona zaten oda memnun durumdan canı ben cıktıgımdan beri hiç bişi yapmak istemıyıor zaten sadece çöp cıkartır dısarı 2 gunde bir

iyi düşün endişelenme herşey güzel olacak allahın izniyle

Benimki hayatta ellemez bulaşık falan hiçççç
Çamaşırları da makineden çıkartıp sepete koyuyor sadece

toyota reklamı aklıma geldi.. benim kocam toyota gibi adamm..

şaka bir yana. bana adam olsun yeter. ben yaparım iş güç.

yeterki insan olsun, yerini kendini bilsin, eşine evine sahip çıksın. gerisi boş arkadaş. gerisi illaki bir şekilde olur.

adam ev işini tanımıyorsa suçu yok ki? yeterki evini eşini tanısın. benim baştacım ozaman olur işte...

vallaha toyota gibi adam benim kocam...

hoşgeldin daisy. korkma herşey yolunda. biz hep duacıyız burada

ağzın bal yesin önemli olan sana değer vermesi yerini yurdunu bilmesi tabi

canım bana öyle geliyor ki sen endişe etmekten hamileliğinin tadını çıkaramayacaksın. rahat ol kuzum yaa.. bu arada herzamanki gibi yorumdan önce takvimine baktım. bebiş pek bi tatlı görünüyor :))

kızlar iyiki varsınız gerçekten ya cok güzel burada konuşmak bana cok iyi geliyor eşim cok kızıyor bilgisayar da durmama o yüzden ben cok fazla giremıyorum

benimki ne zaman dışarı çıksa eline tutuştururum çöp poşetini.:))

Benimde benimde bana değer versin evini yuvasını bilsin yeter
Bi daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim

Konuşmaya gelince üstlerine yok valla benimki yaptığım yemeğe bile karışır mutfakta

aynen öyle aslında benimkide yemek yapmaya çok meraklı aşçı olucakmış babası bırakmamış bazen gelir yanıma sorar napıyorsun şimdi neyini koydun yemeğin falan diye he yaptırmam ama dağıtırsa zor toparlarım :)

Ay ay ay elim ayağım birbirine girdi yazamadım şuncacık şeyi bi bakalım inşallahhhhhhhh:))))

ama canım benim saki ol bak hemen o pskilojiye girme benim gibi üzülmekte var sonunda. yapma nolur, umut dolu ol tabi ama ben hemen hamileymişim gibi davranmaya başladım ortada daha yumurta yokken. sonra üzüldüm.. sakinn relaxxx :))

evinide tanıyacak benide tanıyacak. yardımda edecek arkadaş:))))

Elini bile sürmez ki bizim bey sadece konuşur

daisy... gülümsün hamile:)))

Evet evet doğru söylüyorsun canım kendimi herşeye hazırlamam lazım ama bu ay acaip umutluyum bakalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…