Ilk çocuğunu düşünenler...

arasıra mutfağa giresi tutuyo en son 2 bardak ve bayan rendemin kafası uçtu ses etmedim bi daha yapmaz diye :)) yazık oldu rendenin kafasına

eşim sağolsun ben demeden yardım eder, ama ben sanki herşeyin mükemmelini yapıyırmuşum gibi hep düzeltirim hatta daha iyi yaparım ben diye hiç söylemem. (uyuzum birazz.)

birgün fırçaladı beni. astığım bütün çamaşırları düzeltin birdaha asmıcam dedi. valla bir daha karışmadım. yani bazen ters asıyor ama hiç karışmıyorum.. :))
 

evet o fırçadan bende yedim. karışmamak en doğrusu:)))
şimdi güzel yapıyo:)))
 
bütün hafta ortalığa bırakıp pazar günü topluyormusunuz.:)))) birlikten kuvvet doğuyor yani:))))

napalım gülüm hep geç gidiyoruz ikimizinde hali kalmıyor. bulaşık birikiyor bazen, çamaşır ütü birikiyor... çocuk çalıştığımıza şükür ediyorum yani... dün saat 11i geçiyordu eve gittiğimizde Allahtan dün çocuk çalışması yoktu :))
 

Hadi yaa benimki çamaşır asmayı bırak yediği bir tabağı bulaşık makinesine atmaktan aciz yaaa((8
 

doğru diyosun. bi ara çok dertiydin bu konuda. aman yapmayın iş güç bebiş olsun oda çıkarıp çorapları atıversin evin içine:))) tam ailecek:))
 
Hadi yaa benimki çamaşır asmayı bırak yediği bir tabağı bulaşık makinesine atmaktan aciz yaaa((8

eşim bulaşık makinasını açtığımda donup kalıyor. hiç anlamaz :) ışık görmüş tavşan gibi oluyor. İş mutfak olunca tabakları alıp lavaboya koyup inceden sıvışıyor.. :)
 
Son düzenleme:
Hadi yaa benimki çamaşır asmayı bırak yediği bir tabağı bulaşık makinesine atmaktan aciz yaaa((8

aynen benimki canım tabağını bile koymaz ama yerde bişey görsün ya da bi leke falan görsün benden temiz olur hemen bu ne nie silmedin diye konuşmaya başlar :)
 
doğru diyosun. bi ara çok dertiydin bu konuda. aman yapmayın iş güç bebiş olsun oda çıkarıp çorapları atıversin evin içine:))) tam ailecek:))

biz temiz ama dağınık bir aileyiz. ve ben bunu çook seviyorumm.. evimin toplu olması daha hoş tabi ama dağıtıpta yatmanında keyfi var bee... ben topluyorum ya ondan rahatım. yatıya misafirliğe gittiğimde kesinlikle tokamı bile dışarda bırakmam çok düzenli olurum korkarım ev sahibi eşyamı toplayacak diye utanırım valla :)
 
eşim çamaşır makinasını açtığımda donup kalıyor. hiç anlamaz :) ışık görmüş tavşan gibi oluyor. İş mutfak olunca tabakları alıp lavaboya koyup inceden sıvışıyor.. :)

Benimki hayatta ellemez bulaşık falan hiçççç
Çamaşırları da makineden çıkartıp sepete koyuyor sadece
 
kızlar nasılsınız yeni yeni hamişler katılır inşallah aramıza , ben cok yoruluyorum bu aralar belim ve basım agrımaya basladı bakalım daha neler gorucez belim ve basımın agrıması normalmiş her zaman olmuyor anlık geliyor işte . her şeye değer bebeğim iyi olsun yeter bana . . . benim için lütfen dua edin ikili test zamanım gelior ve ben çok endişeliyim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…