- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.861
arasıra mutfağa giresi tutuyo en son 2 bardak ve bayan rendemin kafası uçtu ses etmedim bi daha yapmaz diye :)) yazık oldu rendenin kafasına
sen hamişmi olduuuunn..:))
yav bende yok bulantı falan.(
eşim sağolsun ben demeden yardım eder, ama ben sanki herşeyin mükemmelini yapıyırmuşum gibi hep düzeltirim hatta daha iyi yaparım ben diye hiç söylemem. (uyuzum birazz.)
birgün fırçaladı beni. astığım bütün çamaşırları düzeltin birdaha asmıcam dedi. valla bir daha karışmadım. yani bazen ters asıyor ama hiç karışmıyorum.. :))
bütün hafta ortalığa bırakıp pazar günü topluyormusunuz.:)))) birlikten kuvvet doğuyor yani:))))
eşim sağolsun ben demeden yardım eder, ama ben sanki herşeyin mükemmelini yapıyırmuşum gibi hep düzeltirim hatta daha iyi yaparım ben diye hiç söylemem. (uyuzum birazz.)
birgün fırçaladı beni. astığım bütün çamaşırları düzeltin birdaha asmıcam dedi. valla bir daha karışmadım. yani bazen ters asıyor ama hiç karışmıyorum.. :))
yok be güzelim ateş durumuma göre çatlamadım bile daha bugün 17.gün nasıl hamile kalacağım bilemedim valla bu durumda
(((
napalım gülüm hep geç gidiyoruz ikimizinde hali kalmıyor. bulaşık birikiyor bazen, çamaşır ütü birikiyor... çocuk çalıştığımıza şükür ediyorum yani... dün saat 11i geçiyordu eve gittiğimizde Allahtan dün çocuk çalışması yoktu :))
evet o fırçadan bende yedim. karışmamak en doğrusu:)))
şimdi güzel yapıyo:)))
benimde şu an yanıyoru resmen eller ayaklar donuyo. ateşe bakmıyor bence çatlama hayatım.
Hadi yaa benimki çamaşır asmayı bırak yediği bir tabağı bulaşık makinesine atmaktan aciz yaaa((8
doğaçlama yapıyor eşim. ortaya sanat eseri çıkıyor böyle olunca. neyse ama titizdir yani... sadece bazen yöntem konusunda şaşırıyor.
evet o fırçadan bende yedim. karışmamak en doğrusu:)))
şimdi güzel yapıyo:)))
Hadi yaa olabilirmi acaba
ay aya heyecan yaptım şimdi ben gerçi daha 10gün var benim bata ki,
belirtiler bu kadar zaman önceden çıkar mı kiiii
Hadi yaa benimki çamaşır asmayı bırak yediği bir tabağı bulaşık makinesine atmaktan aciz yaaa((8
eşim çamaşır makinasını açtığımda donup kalıyor. hiç anlamaz :) ışık görmüş tavşan gibi oluyor. İş mutfak olunca tabakları alıp lavaboya koyup inceden sıvışıyor.. :)
doğru diyosun. bi ara çok dertiydin bu konuda. aman yapmayın iş güç bebiş olsun oda çıkarıp çorapları atıversin evin içine:))) tam ailecek:))
eşim çamaşır makinasını açtığımda donup kalıyor. hiç anlamaz :) ışık görmüş tavşan gibi oluyor. İş mutfak olunca tabakları alıp lavaboya koyup inceden sıvışıyor.. :)
dün akşam bi salata yapmış. içinde bi ben yoktum pikasso gibiydi:)))
insan dayanamıyo karışmadan bende de uyuzluk var biraz bişey yapacağı zaman içim gidiyo :) zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?