- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.901
Elini bile sürmez ki bizim bey sadece konuşur
hşş çaktırma bende sendenim..
sakin oooll.. basit birşeyde olabilir. hamişte olabilirsin. çok umutlanma. ama ihtimalide göz önünde bulundur.
bazen bana öyle dicek gibi oluyor, aynı işyerinde aynı saatlerde çalışıyoruz dimi ? diyorum..
derinn bir sessizlik.... :))
dimi dimi:) mevlam neylerse güzel eyler
İşin kötü tarafı ben eşimden daha fazla çalışıyorum
İşin kötü tarafı ben eşimden daha fazla çalışıyorum
tabi canım beniiim. çalışmalarında yerinde. niye olmasın. haa olmazsada üzülmek yok. ama ihtimalde var yanii.
bazen bana öyle dicek gibi oluyor, aynı işyerinde aynı saatlerde çalışıyoruz dimi ? diyorum..
derinn bir sessizlik.... :))
bizimki bugün kuzey güney var diye mızıkçılık yaptıydı. bende dert etme hayatım yatak odasındaki tv. açarız, işimizede bakarız dedim hehehe...
demokraside çare tükenmez dimi.. :)
tabi canım beniiim. çalışmalarında yerinde. niye olmasın. haa olmazsada üzülmek yok. ama ihtimalde var yanii.
ona üzülme.. çalışıyoruz üretiyoruz çok şükür aslanlar gibi kazanıp harcıyoruz. benim kocişte devlet sektöründe o bende az çalışıp çok tatil yapıp daha çok kazanıyo. benim hiç umrumda olmuyo. benim vergi dönemleri falan derken daha 18 gün iznim duruyor. kullanamıyorum. bak şimdi evde yani kocam.
ozaman biraz insaflı olması lazım...
senin beklentine bağlı canım. sen kocandan memnunsan kime ne?? :)
ozaman biraz insaflı olması lazım...
senin beklentine bağlı canım. sen kocandan memnunsan kime ne?? :)
daisy... gülümsün hamile:)))
kızlar yaa elime dua kitabı geçti karıştırdım birazz hamile kalmak en le isteyenlere çok güzel dualar var.hemen fotokopi çektim :) birde kızlar kenzül arş duası var onu araştırın bi okuyun kızlar çok güzel bir dua..kitapta diyorki bir dua için hemen çocuk istşyorsan şu ayetleri 3 defa oku yazıyorum ayeti.......Ve zennuni iz zehebe muğadiben fezanne en lennakdira aleyhi fe nada fizzulumati en la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin.Festecebna lehu ve necceynahu minel ğammi ve kezalike nuncil mu minin....allah kabul etsin kızlar
kızlar yaa elime dua kitabı geçti karıştırdım birazz hamile kalmak en le isteyenlere çok güzel dualar var.hemen fotokopi çektim :) birde kızlar kenzül arş duası var onu araştırın bi okuyun kızlar çok güzel bir dua..kitapta diyorki bir dua için hemen çocuk istşyorsan şu ayetleri 3 defa oku yazıyorum ayeti.......Ve zennuni iz zehebe muğadiben fezanne en lennakdira aleyhi fe nada fizzulumati en la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin.Festecebna lehu ve necceynahu minel ğammi ve kezalike nuncil mu minin....allah kabul etsin kızlar
:))))) süpersin yavvvv...... baloncuk çıktı benim... gözucuyla dizi...:)))
biliyorum canım ya tebrik ettım onu cok sevındım onun adına inşallah onların peşinden gelirsinizzz hanımlar
ayy bu baloncuklar bir komik oluyor yahu... :)) bilseydim üstüme bişeyler alırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?