Ilk çocuğunu düşünenler...

İşin kötü tarafı ben eşimden daha fazla çalışıyorum

ona üzülme.. çalışıyoruz üretiyoruz çok şükür aslanlar gibi kazanıp harcıyoruz. benim kocişte devlet sektöründe o bende az çalışıp çok tatil yapıp daha çok kazanıyo. benim hiç umrumda olmuyo. benim vergi dönemleri falan derken daha 18 gün iznim duruyor. kullanamıyorum. bak şimdi evde yani kocam.

tabi canım beniiim. çalışmalarında yerinde. niye olmasın. haa olmazsada üzülmek yok. ama ihtimalde var yanii.

bizimki bugün kuzey güney var diye mızıkçılık yaptıydı. bende dert etme hayatım yatak odasındaki tv. açarız, işimizede bakarız dedim hehehe...
demokraside çare tükenmez dimi.. :)

bizimki bugün kuzey güney var diye mızıkçılık yaptıydı. bende dert etme hayatım yatak odasındaki tv. açarız, işimizede bakarız dedim hehehe...
demokraside çare tükenmez dimi.. :)

:))))) süpersin yavvvv...... baloncuk çıktı benim... gözucuyla dizi...:)))

Kesinlilke canım aynı ben 29ekimde çalışırken o yatıodu evde

ozaman biraz insaflı olması lazım...

senin beklentine bağlı canım. sen kocandan memnunsan kime ne?? :)

kızlar yaa elime dua kitabı geçti karıştırdım birazz hamile kalmak en le isteyenlere çok güzel dualar var.hemen fotokopi çektim :) birde kızlar kenzül arş duası var onu araştırın bi okuyun kızlar çok güzel bir dua..kitapta diyorki bir dua için hemen çocuk istşyorsan şu ayetleri 3 defa oku yazıyorum ayeti.......Ve zennuni iz zehebe muğadiben fezanne en lennakdira aleyhi fe nada fizzulumati en la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin.Festecebna lehu ve necceynahu minel ğammi ve kezalike nuncil mu minin....allah kabul etsin kızlar

ozaman biraz insaflı olması lazım...

senin beklentine bağlı canım. sen kocandan memnunsan kime ne?? :)

Beklenti bana göre bişey değil canım yaa
Ne kadar çok beklenti o kadar az mutluluk
İnsanları olduğu gibi kabul ettim ben 4,5senede ancak makarna yapmayı öğrendi bizimki
he gelip yardım eder elinden geldiğince ama elinden gelmio adamın ne yapayım

Yanlış hatırlamıyorsam meryem suresinin ayetleri canım bunlar
Ben hergün bir kenzül arş bir de meryem suresi okuyorum faydalı olduğunu düşünüyorum
Hayırlısı Allahtan

tşk canım. emeğine sağlık. iyi ki yazmışsın. allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…