Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlarrr kesin karar verdik bebek istediğimize :)
yumurtlama günüm 2 kasım :)hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah isteyen herkesin başına :)

günaydın çiçekleriiimm...
bende gelen giden henüz bişey yok. ama kasıklarım çok ağrıyor. dün gece ağrıyla uyandım çok fenaydı hiç böyle bir ağrı yaşamamıştım.Sanırım bugün gelecek kırmızılar
saat 11 de toplantım var. biraz çalışayım çabuk bitirip döneyim size.

unutmadan fal baktırdım akşam
gülümsün: ailede çok hasta var. bir erkek için çok düşünceli ama korkmasın hayat çizgisi daha uzun dedi.
bebeğin erkek görünüyor. küçük sıkıntılarınız olacak.
şu aralar çok terddütleri ve kafa karışıklıkları var insanlara adım atmakta yaklaşmakta çok korkuyor, bir de adak çıkmış gerçekleşmiş ama yerine getirilmeyi bekliyor.
isminin içerisinde e ve n harfi olan kadınlara dikkat etmen gerekiyor. bu kadınlar sana çok yakın ama bir o kadarda uzakmış.
her gün gittiğin bir çatı altında başı kapalı yada saçları beyazlamış bir kadın görünüyor. kadının duaları çok geçerliymiş. sana bol dua etmesini istemen ve bunun karşılığında ihtiyacı olan bir şeyi ona alman gerekiyor. yakın çevrenden birinden bir haberle sevineceksin. bebeğinle birlikte kısmetiniz açılacak. para konusunda çok ciddi sıkıntılar yaşanmış. nereye gitti diye sorgulamışsın. şimdi ise maddi anlamda çok tedirgin hareket ediyormuşsunuz.
6 vakit içerisinde yüklü miktar kısmet görünüyor size. geriye dönük sorunlar aşılacak. çok büyük bir sıkıntı yaşanmayacak. ama sağlığa dikkat. 2 yıla hayatında köklü değişiklikler olacak. çok daha huzurlu bir hayat görünüyor.

asya: geçmişe dönük çok büyük bir kırgınlık var içinde. ne yaparsa yapsın atamıyor içinden. çok neşeli rahat görüntüsünün altında büyük fırtınaları var. çok çevresi var ama sayılı dostu var.çok değişken olabiliyor. yumuşak karakterli gibi görünüyor ama yıkıp geçtimmide geriye dönüp bakmıyor. çok bunaldığı zamanlarda hep mekan değişikliği düşünüyor. ilk çocuğu kız olacak ve hemen arkasından ikinci çocuğu olacak. kısa bir zamanda ev , işyeri veya araba gibi bir değişiklik görünüyor. korkma kısmet daha büyük. maddi anlamda ve ailesel boyutta sıkıntılar var.bu sıkıntılar büyük küçük ama çok bunaltmış.biraz zamana bırakırsan geçecek. dileği var bunun için 3 vakit bekleyecek. çok uzun bir süre değil. rüyalarına ve hislerine güvenmen dikkate alman gerekiyor. (burası nasıl anlatılır bilemiyorum ama ) bulunduğun mekana yakın bir kadın var. ya sana gelip gidiyor yada sen ona çok gidiyorsun. mekan değişiyor ama sizin sohbetiniz aynı. bu kadın sana ne verirse versin alma . 4 yıl içerisinde şu an bulunduğun noktadan çok daha ileride olacaksın.

gamzecim kvnin ağzına sağlık
dediği her bişey doğru
babam ve kardeşim için endişeleniyorum
kardeşim bir türlü doğru dürüst iş bulamadı onu düşünüyom işte

Günaydın kızlarrrr
Hadi bu kasık sancıların bebişin habercisi olur inşallah gamzecimmmm
Boşwer çok mu sıkıntı yapmışsın gülüm sen bu kadar kasma kendini ama zarar sana
Benimde toteme ihtiyacım var asyaaa nerdesinnnn

Evet çok stres yaptım..2 gündür kahvaltı etmiyorum evde poğaca,simitle geçiştiriyorum..
İnşallah düzelir bu psikolojim...

Kahvaltı deyince miğdeme ağrılar giriyor resmen...Sütte içmiyorum 2 gündür..

Alışamadım şu hamileliğe daha belki gereksiz kasıyorum düzelicem inşallah

Evet canım devamlı şunu ye bunu ye dedikleri ve sende bunları yiyemediğin için suçluluk hissediosun anladığım kadarıyla
Kasma bu kadar yavaş yavaş düzene girer hepsi Allahımın izniyleee

Kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaa
Ara ara mide bulantım var kasık batmalarım acaip bir ısrarla devam etmekte ne yapcam yaaaa
Ağlamak istiyorum batım yaklaştı ondan mı acaba bu stres

Gamzenin kv nin kızlar için baktığı kahve falı canım

bende baktırmak ısterdım ama eşim yemin verdirdi asla baktıramıyorummmmmmmmmmm

bu arada dün sinir oldum ya beyimizi öpmek istedim öpme dedi bende senı opersem allah belamı versın ama bugunluk dedım uyuz ettım onu ohh canıma degsınnnnnnnnnn

Kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaa
Ara ara mide bulantım var kasık batmalarım acaip bir ısrarla devam etmekte ne yapcam yaaaa
Ağlamak istiyorum batım yaklaştı ondan mı acaba bu stres

Canım bat ne zamandı

İnşallah bu sıkıntıların sebebi güzel bir haberdir

inş hayatım. bakalım bugün bat. benim hiç şaşmaz bekleniyor yani.
dün geceki ağrı hiç normal değildi. doktoru arıycam bugün.
kahvaltı yaparken hiç bişey yoktu şimdi miğdem alt üst olmuş durumda.
toteme başlayalım hadi.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…