- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.121
gülüm yaaa(( bilmiyorumki. doktor 5 gün geçmeden gelme dedi. sağlık ocağında yaptırırım artık. sendede oldumu öyle ağrı. dayanılacak gibi değildi. doğum yapıyodum sanki
uykudan uyandırdı valla.
Evet başlayalım çok ihtiyacım var canım yaa
Bence gelmeyecek seninkiler tatlım
Benim bi hafta öncesinden başlardı psikoloji bozulmalarım ama benim bayağı önce başladı bu sefer kesin acaip bişeyler oluo ama ne
cnm gögüslerim çok şişti önce sanırsın patlayacak
göğüs damarlarım acayip netleşti eşim bile farketti
sonra ucları irileşti ve rengi koyulaştı
ksıklarımda sürekli batmalar oluyo du ki hala devam ediyo
bide hani gaz sancın olur gazını çıkaramazsın da içeride döner sende iki büklüm olursaun ya
bide arada ole oluyodu
çok cnm acıyodu
bata 2 gün kala karnım ağrımaya başladı hah gelecek kırmızılar dedim gelmedi
batı geçen 3, gün idrar yaptım işte oda pozitif çıktı
bende bole oldu
benim göğüsler aldı başını gidiyo. damarlar direk göze çarpıyo. giyinirken bile ah ufff diye sesler çıkarıyorum. dünkü ağrı haricinde hala çok çişim geliyo gidiyorum wc ye az bişey..
karın ağrım dünden beri var. her an geldi gelecek. ama küçücük bir leke bile yok.(
gamze çok umutluyum senden içimdeki ses kıpır kıpır
gebesin bence ole sinir boşalamalarını bende hala yaşıyorum
açılın gelinim geliyo bea çakkıddı çakkıddı
tamam oldu bu iş yaşasın ya çok mutluyum cok
az az işemenin sebebi bebek mesaneye baskı yapıyo ondan mış doktorum dedi
kız yeminle vericem sana....:))))
bi olsun. getirip atıcam oğluşunun yanına:)
yok hayatım bişey olmadı:)))
hatta sen yeni evlisin:)))
(hadi toteme)
daha öyle aktif bir çocuk falan düşünmedinizkii
şimdide ağrı falan kalmadı kasıklarımda... :)))) ayyyyyyy...... çatlıycam... ya keşke idrar testi yapabilsem 50 tane yapardım her saat başı:)))
beşşik kerteriz kız
ben zaten bu ay umutluyum sizden
her gece yatmadan meryem okuyom hepiniz için dua ediyom
inş. gelecek bebekler
ama sen gebesin gibi ya bu anlattıkların onu gösteriyo
ya senide idrar olmaması zor oluyo işte
Dimi dimi biz bebek falan düşünmüyoruz zaten daha henüz erkennnn
Dimi dimi biz bebek falan düşünmüyoruz zaten daha henüz erkennnn
hııı benim kız gelir senin oğlanın yanına beşik kertiğim diye:)))
Allah kabul etsin gülüm.
inş . öyledirde bu sıkıntıdan kurtulurum biran önce. vakit daralıyor benim için.
ooff... kan testide beni çok zorluyor. burada özel hastane 2 tane biri bana çok uzak diğerindede benim doktor var. kovalar valla. sağlık ocağınada gidince hemen çıkmıyo..
Allahımın hikmeti işte.
cnm bekle 5 gün ben bile inanılmaz sabırlıyıdm asbelove be boswer gazlamasa daha dün falan öğrenirdim gebe olduğumu o kdar
korktum tek çizgi görmekten
bekle beş gün ne olur ki ya gelecek o kırmızılar yada gelmeyecek zor beklemek muhakak ama ne yapcam şimdi doktorunlada papaz olma yani
ama sen herşeye rağman dikkat et kendine uzanma eğilme büküle tamam mı anlaştık mı
:)) anlaştık.... ama bişey diceeem ben sanaaa... noluurr hayır deme... 1 taneeecik sadece
çok canım çekti.
unutmadan fal baktırdım akşam
gülümsün: ailede çok hasta var. bir erkek için çok düşünceli ama korkmasın hayat çizgisi daha uzun dedi.
bebeğin erkek görünüyor. küçük sıkıntılarınız olacak.
şu aralar çok terddütleri ve kafa karışıklıkları var insanlara adım atmakta yaklaşmakta çok korkuyor, bir de adak çıkmış gerçekleşmiş ama yerine getirilmeyi bekliyor.
isminin içerisinde e ve n harfi olan kadınlara dikkat etmen gerekiyor. bu kadınlar sana çok yakın ama bir o kadarda uzakmış.
her gün gittiğin bir çatı altında başı kapalı yada saçları beyazlamış bir kadın görünüyor. kadının duaları çok geçerliymiş. sana bol dua etmesini istemen ve bunun karşılığında ihtiyacı olan bir şeyi ona alman gerekiyor. yakın çevrenden birinden bir haberle sevineceksin. bebeğinle birlikte kısmetiniz açılacak. para konusunda çok ciddi sıkıntılar yaşanmış. nereye gitti diye sorgulamışsın. şimdi ise maddi anlamda çok tedirgin hareket ediyormuşsunuz.
6 vakit içerisinde yüklü miktar kısmet görünüyor size. geriye dönük sorunlar aşılacak. çok büyük bir sıkıntı yaşanmayacak. ama sağlığa dikkat. 2 yıla hayatında köklü değişiklikler olacak. çok daha huzurlu bir hayat görünüyor.
asya: geçmişe dönük çok büyük bir kırgınlık var içinde. ne yaparsa yapsın atamıyor içinden. çok neşeli rahat görüntüsünün altında büyük fırtınaları var. çok çevresi var ama sayılı dostu var.çok değişken olabiliyor. yumuşak karakterli gibi görünüyor ama yıkıp geçtimmide geriye dönüp bakmıyor. çok bunaldığı zamanlarda hep mekan değişikliği düşünüyor. ilk çocuğu kız olacak ve hemen arkasından ikinci çocuğu olacak. kısa bir zamanda ev , işyeri veya araba gibi bir değişiklik görünüyor. korkma kısmet daha büyük. maddi anlamda ve ailesel boyutta sıkıntılar var.bu sıkıntılar büyük küçük ama çok bunaltmış.biraz zamana bırakırsan geçecek. dileği var bunun için 3 vakit bekleyecek. çok uzun bir süre değil. rüyalarına ve hislerine güvenmen dikkate alman gerekiyor. (burası nasıl anlatılır bilemiyorum ama ) bulunduğun mekana yakın bir kadın var. ya sana gelip gidiyor yada sen ona çok gidiyorsun. mekan değişiyor ama sizin sohbetiniz aynı. bu kadın sana ne verirse versin alma . 4 yıl içerisinde şu an bulunduğun noktadan çok daha ileride olacaksın.
çok içerden çekmeyelim ama olur mu annesi ole dudaktan ok.
ayyyy asyam ve erenim ikiside olacak yani!!! :) önce asyam mı gelecek??? valla Kv. ellerinden öperim ne kadar doğru ve güzel bakmıi hem ev hem iş değişikliği yaptık. azcık toparlanırsak başka eve geçmek istiyoruz. helal vallaa :)) sağ olsun kırmamış bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?