Ilk çocuğunu düşünenler...

gamze sen hamilesin aha yazıyorum buraya anlatııkların benim belirtilerimin aynısı ya bu kadar mı olur
sen batın geçince yanı bugün kırmızlar gelmezse test yaptır hemen

Kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaa
Ara ara mide bulantım var kasık batmalarım acaip bir ısrarla devam etmekte ne yapcam yaaaa
Ağlamak istiyorum batım yaklaştı ondan mı acaba bu stres

:) sanırım ben değilim ama sen hamilesin:)
tabi sıkıntı yapma. işte sabırla beklemekten başka çare yok hayatım. daha bat var senin.

hadi inşallah...

Yarın güzel haberler ver bize

geçecek tabi hayatım. bebişi kucağına bi al heepssiii geçecek. şu dönemlerde tabi fizyolojik sıkıntılar ve psikolojik kaygılar seni yıpratıyor

Offf aynen öyle ya...

Birde bunları düşünürken kurdeşenim yine çoğaldı..Kaşıntıdan ölüyorum.İlaçta kullanamıyorum..

Herşey bebişim için 9 ay katlanacam..Gerisi boş

gamze sen hamilesin aha yazıyorum buraya anlatııkların benim belirtilerimin aynısı ya bu kadar mı olur
sen batın geçince yanı bugün kırmızlar gelmezse test yaptır hemen

gülüm yaaa(( bilmiyorumki. doktor 5 gün geçmeden gelme dedi. sağlık ocağında yaptırırım artık. sendede oldumu öyle ağrı. dayanılacak gibi değildi. doğum yapıyodum sanki
uykudan uyandırdı valla.

inş hayatım . ama pek umudum yok kasıklarım regl olacakmışım gibi ağrıyor. ama gelen giden yok. bu durum normalmi.?

ya kuzum ole oluyo bekliyosun birazdan olacam die ama gelimiyo
gelmiyecek
bak bu top,c uğurlu yani ben 2,5 sene aradım buraya yazınca oldu hepiniz gebe olcaksınız kesin

Offf aynen öyle ya...

Birde bunları düşünürken kurdeşenim yine çoğaldı..Kaşıntıdan ölüyorum.İlaçta kullanamıyorum..

Herşey bebişim için 9 ay katlanacam..Gerisi boş

kaşıntı çok zor canım. sabırlı ol azıcık daha. sen ne kadar stres sıkıntı yaparsan bebeğin o kadar etkilenir.

Evet başlayalım çok ihtiyacım var canım yaa
Bence gelmeyecek seninkiler tatlım
Benim bi hafta öncesinden başlardı psikoloji bozulmalarım ama benim bayağı önce başladı bu sefer kesin acaip bişeyler oluo ama ne

ben o ağrıları hala ara ara çekiyorum canım..Tabi bu kadar şiddetli değil..Ama senin şimdi stresinde var oda etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…