Ilk çocuğunu düşünenler...

ne şanslısın ozaman bebiş ne istiyorsa onu yapacaksın demektir. :)) yat diyorsa yatacak, kalk diyorsa kalkacak, ye diyorsa yiyeceksin yanii
euhuehheee çok eğlenceliii :))))) baloncuk çıktıda ona güldümm

evet çook şanslıyım.. annem k.v demde yakın. ne istesem pişirip çağırıyolar kaç senedir.
bi olsuuunn..:))))

ama geçen ay yumurtlamadın dimi canım

yok canım. ama dedimya belirti ile anlayamazsın bunu. bence düşünme sen şimdi. doktora git bi bakalım, ama beklerim dersen bir iki gün daha bekle kan tahlili yaptırırsın. öğrenmek istiyorsan. 21. yada 22. gün olması lazım tahlil için

okudum geldim asbeolve git cnm sen doktora baya olmuş gideli bi baksın ne kaybedersin ki yanı
gamze sızlanma onlar bebeğinin müjdesicisi anne burdayım dio anla güzelim anla
ya asya 17 kasımda var baya senide merak ediyom ben ama
çok duygusalım kızlar bildiğiniz igibi değil
hepiniz gebe olun istiyom ona göre

17 kasım hiç gelmeyecek bir gün gibiiiiii.....

desene seni her türlü ağlatacaz.. duygusalsın ya hamişim desem de ağlarsın sevinçten.. ( ağlarsın dimi??? ) :))

sen yürekten dilemeye devam et bacım. olacak inş...:))

hakettin. tabiiii. hemde nasıl. bunca sıkıntı stresten sonra eziyet et seni üzenlere:)

ben onları havale ettim gülüm rabbim bu bebekle onların cevabını verdi zaten gerisinide o haleder
ben sağlıklı bir gebelik geçiriyim
sağlıklı bir anne ve bebek sahibi oluyum dünya yanıyo deserler
elimi uzatmam bitti
şimid tüm hayatım anam babam kocam ve yavrum
bunlara zarar vereceklere aslan olurum gerisi beni hiç bağlamaz

fırsatım varken gideyim canım yaa hem dediğin gibi rutin bi kontrol olur hemde ultrasonla yumurta görürse görürüz hayırlısı bakalım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…