- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.341
gelecek gelecek 1-2gün geçecek pozitif sonuç gelecek Allahımın izniyleee
ohhoo baya olmuş bence git, hem rutin bir kontrol olur senin için.
Ay Allah razı olsun sizden yaa ne zaman moralim bozulsa ne zaman panik olsam hemen alıosunuz negatifliği üzerimden valla bu kadar km öteden
Şu okunan ezanlar yüzü hürmetine Allahım tez vakitte bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alabilmeyi nasip etsinnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inş... çok istiyorum... artık doktorun geç kalmayalım demesi beni geriyor.
ne diyeyim bilemiyorum. bunca hastalık. sıkıntı dan sonra çok ihtiyacımız var.
bu gazla fizana bile giderim herhalde ben
iyi ki varsınız kızlar yaaaa seviyorum siziiii
:)) sen de iyiki varsın hayatım. hepimiz hakediyoruz bu mutluluğu. ne yazıkkı etrafımızdaki insanlardan bulamadığımız saygıyı burada buluyoruz.
Gerilme gerilme son tahliller harika çıktı hatırlarsan
Bi arkadaşım önerdi Allahümme ya vedud çek bak çok iyi geliomuş
Gelecek canım gelecek hayırlısıyla gelecek bebişin
kasıklarım çok ağrımaya başladı....
kızlar şimdi bir müşteriyle konuştum, bakım talebi için randevu istiyor. kıyamam dün baba olmuş. durmadan bebeğimiz oldu, dedi her fırsatta..
adam herkese haykırmak istiyor galiba.. :))
evlendiğimiz ilk yıl eşime destek oluyordum şimdi sadece birikim yapabilelim diye çalışıyorum açıkçası. birde özgürlüğü seviyorum yani. ondan. çok şükür 2 tane evimiz var. arabamız var. borcumuzda yok.şimdi çalışmış ve kazanmış olmak için çalışıyorum. duramıyorum evde. işe yaramaz hissediyorum.
19.günümdeyim canım normalde 26-27gün sürer bu tarihte sancı olmaması lazım yani
Ay Allah razı olsun sizden yaa ne zaman moralim bozulsa ne zaman panik olsam hemen alıosunuz negatifliği üzerimden valla bu kadar km öteden
Şu okunan ezanlar yüzü hürmetine Allahım tez vakitte bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alabilmeyi nasip etsinnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar şimdi bir müşteriyle konuştum, bakım talebi için randevu istiyor. kıyamam dün baba olmuş. durmadan bebeğimiz oldu, dedi her fırsatta..
adam herkese haykırmak istiyor galiba.. :))
sancı aklını bulandırmasın canım benim geçen ay hiç geçmedi..
anasıda günlerce kendini mahvetti. Paraladı burada. Havlular attı. ışıklar yakmadı:))))
iyimi oluyo sana ne?
gelio gelio bu topiğin sultanı gelioooo
şehzadesi de yolda zaten
amiinnnnn :)) hemen ama gelsin hemen :))
mutluluktan uçuo o şu andaaa yere basmıo basmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?