- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.321
demi aama eşşek sıpam ansını mahvediyo valla
yaaa kızlar
bu akşam dr.um nöbetçiymiş görümcem diyki gel gidelim bu sancılarının nedeni neymiş bi muayene ol diyyyy
ne yapsam gitsem mi korkuyorum sankiiiiii
10 gün canım ama benim kasıklarımda çok ağrı var yumurtlamamış olmaktan korkuyorum:18:
niye korkuyosun oohh ne güzel doktor şimdi bana fırça atmasın hemen giderim. için rahatlar.
Şu sancıların nedenini hem merak ediorum hemde yumurtlamamış olmaktan korkuyorum yaaaaaa
en son nezaman gittin? için rahat edecekse git ne olacak ki?
10 gün canım ama benim kasıklarımda çok ağrı var yumurtlamamış olmaktan korkuyorum:18:
valla sen bilin cnm
daha var batına ama kendini nasıl hissediyosan ole yap kuzu
yok asla yapmıycam. sözzz:)))
hatta istifa edicem ciddiyim.
ozaman git baksın i bakalım yumurtalar ne durumda
korkunun bir faydası yok malesef bacım. ya gidecen baktırıcan doktora yada bat ı bekliycen. şahsi fikrim giderdim.
anaammmm kasıklarım ağrıyoo yineee(((
yanii izin şansın varsa okadar çoşmaya gerek yok tabi ama durumunuz yerindeyse yat ne güzel yaaa... bebişin mis miss..
valla benim şansım olsa hamileliğimi çalışmadan geçirmek isterim. stres altında olmadan spor yaparak düzenli beslenerek. daha güzeli varmı?
dimi dimi korkunun eceli faydası yok en azından ne olduğunu öğrenirim ay heyecan sardı beniiiiii
senin bebiş gelio hatunnnnn
katılıyorum gülümsüne. asbelove .. neyse o çıkar artık. ben de dayanamazdım dediğim gibi.
eşimde git dio ne olduğunu öğrenelim en azından dio gidem bakem ak koyun kara koyun çıksın ortaya:18:
yumurtlama il ilgini bir problemden bahsettimi doktrun? adetinin 22. gününü bekle istersen çok merak ediyorsan tahlil yaptırırsın. yumurtlama olmuşmu olmamışmı diye... adet döngün kaç gün bilmiyorum ama belkide ultrasonlar bişey görmeyecek.. kaçıncı günündesin?
sakin ol hayatım. heyecan yapsanda yapmasanda sonuç değişmiycek. hayırlı sonuçlar al inş. yarın bekliyoruz.
bakalım bu gece olmazsa bekliycem 1-2 gün daha.
haziranda muayene oldum canım en son
pozitif düşün olurmu. anlamını biliyomusun bilmiyorum ama.. Allahümme ya vedud. de sürekli içinden. ben ne zaman sıkışsam paniklesem sürekli tekrarlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?