Ilk çocuğunu düşünenler...

yok asla yapmıycam. sözzz:)))
hatta istifa edicem ciddiyim.

yanii izin şansın varsa okadar çoşmaya gerek yok tabi ama durumunuz yerindeyse yat ne güzel yaaa... bebişin mis miss..

valla benim şansım olsa hamileliğimi çalışmadan geçirmek isterim. stres altında olmadan spor yaparak düzenli beslenerek. daha güzeli varmı?

korkunun bir faydası yok malesef bacım. ya gidecen baktırıcan doktora yada bat ı bekliycen. şahsi fikrim giderdim.
anaammmm kasıklarım ağrıyoo yineee(((

dimi dimi korkunun eceli faydası yok en azından ne olduğunu öğrenirim ay heyecan sardı beniiiiii
senin bebiş gelio hatunnnnn

10 gün canım ama benim kasıklarımda çok ağrı var yumurtlamamış olmaktan korkuyorum:18:

yumurtlama il ilgini bir problemden bahsettimi doktrun? adetinin 22. gününü bekle istersen çok merak ediyorsan tahlil yaptırırsın. yumurtlama olmuşmu olmamışmı diye... adet döngün kaç gün bilmiyorum ama belkide ultrasonlar bişey görmeyecek.. kaçıncı günündesin?

evlendiğimiz ilk yıl eşime destek oluyordum şimdi sadece birikim yapabilelim diye çalışıyorum açıkçası. birde özgürlüğü seviyorum yani. ondan. çok şükür 2 tane evimiz var. arabamız var. borcumuzda yok.şimdi çalışmış ve kazanmış olmak için çalışıyorum. duramıyorum evde. işe yaramaz hissediyorum.

dimi dimi korkunun eceli faydası yok en azından ne olduğunu öğrenirim ay heyecan sardı beniiiiii
senin bebiş gelio hatunnnnn

sakin ol hayatım. heyecan yapsanda yapmasanda sonuç değişmiycek. hayırlı sonuçlar al inş. yarın bekliyoruz.
bakalım bu gece olmazsa bekliycem 1-2 gün daha.

19.günümdeyim canım normalde 26-27gün sürer bu tarihte sancı olmaması lazım yani

pozitif düşün olurmu. anlamını biliyomusun bilmiyorum ama.. Allahümme ya vedud. de sürekli içinden. ben ne zaman sıkışsam paniklesem sürekli tekrarlarım.

Ay Allah razı olsun sizden yaa ne zaman moralim bozulsa ne zaman panik olsam hemen alıosunuz negatifliği üzerimden valla bu kadar km öteden
Şu okunan ezanlar yüzü hürmetine Allahım tez vakitte bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alabilmeyi nasip etsinnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…