Ilk çocuğunu düşünenler...

talha ve umut kasvetliler bugün bacım. onlarla uğraşıyoruz...
benim kasık ağrılarım gitti. :)))))
geliiin geliyooooo.....:))

inş. kuzum sen bi hamileyim de bi fakire bi şey verecem
inan kendim kadar sevinidim
geçen telde konuşurken bu ay mutlaka olamı fsh yüksek falan demiştim ya
çok endişeliyidm çok şükür ya
valla ayaklarımı ikinci kez yerden kestin gamze allah senden razı olsun çiçeğim

senden ve şu güzel yüreğindende razı olsun bitanem....
hani sözleşmiştik. kopçaları koyuverecektik... yarın olumlu sonucu alırsam ... arıycam hazır ol:)

anaaaa o nasıl oluyo yaaaa... birsürü hazırlık yapmıştır şimdi bebeğe.. ne diyeceğimi şaşırdım valla.

bu neyki kızlar benim teyzemin gelini 3.hamileydi 2 kız bunada kız dediler..dogumda bir bakyorlar erkek doguyor...sezeryan oldugundan anne görmüyor tabi.. bizimkiler yanlışlık var bu bizim bebek değil bizimki kızzz..karıştırdınızmı falannn kıyamet koptuu sonra allahtan ogün bir sezeryan varmışş..sezeryanla dogan bebek bu diyolarrr fena şoktu yani

15 yıllık evliyim saka gibi dimi yıllar ne çabuk geçiyor .. zamanla neredeyse her doktara gidildi. bi sonuç alamadık.. folik asitler.. zamanla 2-3 asılama yapıldı.. sonrasında prof hoca tüp bebek önerdi.. iki kez arka arkaya tüp bebek yaptırdık, dktorum çok iyiydi.. dedi bünye alısmısken ilaçlara ikinciyi hemen yapalım.. yapıldı sonuç yok yine. dktorum nasıl olmaz bu sonuçlara olur gözüyle bakıyordum dedi.. aradan epey bi zaman geçti kendimizi toparlamak adına, ve sonrasında baska bi yerde 3. cüyü yaptırdık.. ordan da pek memnun kalmadıydım ama yerini esim seçtiği için birsey demedim.. ki 6 hücreliyi transfer etmislerdi bana.. normalde 8 hücreli olması gerekirken..bütün bunlardan sonra çok zor günler geçirdim kendim.. olmadığının sıkıntısında kendimden geçtimm.. psikoloklara gidildi ilaçlar vs. hayalet gibi gezdim neredeyse.. milletin çok laflarını duydum isittim.. ama tabi bütün bu sözleri bayana sorarlar, bayana derler, erkeğe kimse birsey soramaz. negatif sonucunu her duyduğumda havale gibi birsey geçirmisim, birileri birseyler konusuyor basıma toplanmıslar, hadi biseyler söyle fln ama ben gözüm tavanda ölece vücudum titreyerek tavana bakıyordum..ne kimseyi duymak istiyordum, nede konusmak içimden gelmiyordu o anda. duduyordum ama cvp verecek kadar güçlü değildim o an için .. derken hastaneye kaldırıldım.. ilaç, serum vs.. derken yıllar geçti suan 3 yıl daha.. her adet günlerimde daha da asabileşiyorum..esimle tartısmalar flnn..kendime söz geçiremezken, esimi de ister istemez kırıyordum, ve tabi o da napsın o da yıllarca beni mutlu etmeye çalıstı ..geçen ay mide bulantısı, kusma, ates, kuvvetli bas dönmesi.. dedim acaba ?? .. derken idrar yollarımı üsütmüsüm.. bu belirtiler gebelikle birbirine çok benzermiss.. yine bi hüsrann.. esimle bu aayda biraz tartıstık.. " olmuyosa olmuyo neden zorluyosun, ben kabbullendim oturuyorum, sen neden kabullenemiyosun " dedi ve ben koptumm.. insan sanki hazmedemiyo, yılların verdiği yaşanmışlıkla, bunu kabullenmek nasıl kolay olsun bana.. erkek bir nevi daha güçlü oluyo, bayan olarak benim hiç gücüm yok, kalmadı. bittim sanki .. ne yapsam da kendimi evde öle bos bos durdurumayıorum.. biseyyler yapim de, yanlızlığım gitsin, yıllrca bu özlemim bitsin de, bi evladım olsun istiyorum, ama olmuyo..normalde adet günlerim temiz kaldığım 20. günlerimde olurken, son 3aydır geri geri gelmeye basladı.. 19. cu günde olmaya basladım hep. bska topikte bi arkadas adetin geri geri kalmaya baslarsa bebek tutunmak için yer alır diye söyler bizim büyükler dedi.. bunada kapıldım, benimde öle oldu simdi. dün azıcık bi kahverengi akıntılarım geldi bi iki damla fln. dedim olabilir bu heralde. ama gece tvalete gititğimde baya baya gelmeye basladı.. çok stres yaptım o an olmıcak yine diye(( insan her dulduğunu yapıyo iste, Meryem Süresini okudum bol boll çok dua ettim. soğansuyu duydum burda onu yaptım.. bi ablam civanperçemi iç dedi onu yaptım.. ne duyduysam elimden geleni yapıyom olmuyo iste..şuan oturduumuz yer küçük bi yerde oturuyoz öle vakit geçircek pek bisey yok.. ben yıllardır artık kendi kendime birseyler yapim edim diyorum, ne duydusam yapim belik olur diyorum olmuyo.. suan ne halim var bilmiyorum.. ne yapsam iyi gelir onuda bilmiyorumm.. deneme tahtasına döndüm iyice.. ruhum da moralim de berbatt.... tanıdık bi ablam, senin gibi bu kadar çocuk çocuk die istiyeneni duymadım görmedim sen neden bu kadar istiyosun diyo.. biraz teslim ol diyo.. çok ağırıma gitti bu laf.. birseyin olmadığının sıkıntısını çekmeyen insan her seyi derr.. yaşayan ben olunca, hiçbiseyi kaldıramıyorummm artıkk 5-6ay oluyo kontrole gittim dk ra. küçük bi miyom un oluşmus 6ay üstüne gel muayne edelim tkrar dediydi.. onada gitmem lazım.. bu ay soğansuyu fln içtiydim arada bir, esimde keçiboynuzu kaynatıp onu içiyodu, ve birde arısütü içiyordu sabahları aç karnına...dedim kendimizce birseyler yapıyoruz belki olur.. derken,. en erken adetim 19pazartesi olur die beklerken olmadı, salı 20.ci günüm yine olmadı. ve çok atesli bi ağrı belimde fenaydımm.. derken çarsamba adet yine olmadımm.. ve dün biraz kahverengi azıcık bi akıntım gelde.. dedim hadi bi önemil birsey olmasa gerek olabilir belik die hep bi umutlandım hep bi umutlandımm.. insan bekliyor iste yaa bekliyor, 4gün adet olamadığının hayalini kuruyo iste yaaa... adet olmadım die kan testi vermek için ankaraya gidicektik. aksam ordaki akrabaya biz gelicez die haber verdim. geceden benmkiler gelince moralim bozuldu... sabah esime kahvalti hazırladım, yatağga yüzü asık bi ekilde uzandım öle..anladı benim suskunluğumdan.. sinirli bi yüz ifadesinle gidicezmi die sordu. dedim aksam haber verdik simdi gelmiyoz nasıl dicesz dedim.. nebilim senin işin belli mi oluyo dedi, bu halde gitmek istemezsin die dedim dedi.. offfffffffffffffff öle fenayım öle fenayım ki.. benim derdim anlata anlata bitmezz .. kabullenmek öyle zor ki,,. elimden geleni yapıyorum olmuyoooooooooooooooooooooooooooooooo

hadi yaa bu daha iyiymiş dumur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…