Ilk çocuğunu düşünenler...

kızzlar dünden beri sağ yumurtalığıma sanki elektrik çarpıyor. Allah allah çatlama alametimi yoksa psikolojikmi :))

ben cvp yazana kadar biraz zaman geçti. 1150 sayfada

canım şimdi okudum yazdıklarını. Hani derleya bir ölüme çare yok diye.. Yaşadıkların zor her ay bir beklenti bunca sene az değil . ama ben düşünüyorumda benim başıma gelse ne yapardım diye ya akışına bırakırdım kendimi zaman ne gösterir diye ya da eğerki vazgeçmeyeceksem de bir evlat edinirdim. sakın bunu kabullen olarak anlama.
eğer paylaşacak büyük bir sevgin varsa sonra kendi çocuğun olduğunda onada yetersin.

çocuk özlemi il yanan evlat edinin birçok insan var sanradan bebek sahibi oluyor. eşinin buna bakış açısı nasıl bilmiyorum tabi. ama annelik sadece biyolojik değildir. anneye ihtiyacı olan nice çocuk var. ve yinede umudunu sakın kaybetme. bu çocuğun olmayacak anlamına gelmez. Eşinde en az senin kadar üzgündür ve senin durumuna daha çok üzülüyordur bence.

yıpratma kendini birz oluruna bırak ve bakış açını değiştir. hayattan zevk almak zorundasın!

kızlar ben bisey danısmak , sormak istiyorum sizlere..
ben çok takıldım bu durumuma..
unuttuğum birsey var yeni aklıma geldi..
rüyada korkutulunca bebek düser mi ??
yani korkudan dolayı, cünkü benim günüm geçiyordu, adet olucam gibi değildi ..göğüslerim de hiç acıma yoktu simdi bile yok.. sadece büyümüsler gibiydi ....günüm geçmeey baslayınca gördüm ben o rüyayı..
ve suan da üzüntüm bambaska bir hal aldı .. ne düsünceğimi bilmiyorum..
bir ablama danıstımm dedim böle böle..
hani sübyanlık fln dedi. birsey senin çocuğunun olmasını istemiyor .. ondan senin günün geçmeye baslayınca rüyana girip korkuttu seni deyip kadıncağız ahlanıp vahlanmaya basladı . .. ben şok oldummmm... siz ne düsünürsünüz bu konuda nolur bisi deyin :26:

cnm eğer ole bi şüphen varsa hemen bir doktora git muayene ol
ama herksede inanama be cnm
teyze sanki sizde büyü varmış gibi konuşmuş abartmış olabilir mi hiç
bak canın sıkılıyo
bi oku kendine gel

Valla ben ilk defa duydum canım lohusayken veya hamileyken dikkat etmek gerek biliorum ama daha hamile kalmadan nasıl olur bilemedim canım,
Bence senin bir an önce bir uğraş faaliyet bulman lazım bence yoksa düşün düşün mahvedersin kendini....

cnm yumurtan çatlar
sende ful time çalışıyosun koçişinle
tutar bebek olur onun için dikkat et diyorum eğilme buükülme die

hee tamam anlaşılmıştır
inşallah canım inşallah tutar
valla dolaba tabak almaya bile uzanmıyorum dün itibariyle
kocişşşş diyorum koşuo alıo
ne olur ne olmaz sen elleme dio
gülmemek için kendimi zor tutuyorum

cnm eğer ole bi şüphen varsa hemen bir doktora git muayene ol
ama herksede inanama be cnm
teyze sanki sizde büyü varmış gibi konuşmuş abartmış olabilir mi hiç
bak canın sıkılıyo
bi oku kendine gel

ama canım benim , ben normalde de korkum vardır.. mesela bos bi odada kendim basıma namaz kılamam, hep arkamdan biri gelicek gibi hissediyom.. ya böle arkam boşlukta olmıcak.. hele ısığı yakmadan, içerki odanın ısığyla idare edim desem hayatat kılamam.. 2yıllık evliyken annemi kaybettim ben ağır bi hastalık sonucu, gece yarısı binamızın altında karanlıkta annemin yanına gittik fln ..o anda çok korktum hem annemi kaybetmenin düsüncesi, bide karanlık ama anneme gidiyorum diye korka korka gittiydim yanına.. bu yüzden bu namazı öle rahat kılamamam bundan kaynaklandı o zamandan bu zamana ..
hadi ona ınanmayayım desem, kendim yaşıorum biliyorum bunları.. ama muayne olucam gidicem dkrara haftaya .
yani böle yazıyorum die siz hamile arkadaslarımı da etkilemek istemiyorum, ksra bakmayın canlar :26::26:

canım benim işte insan basına neler neler geldikten sonra hersey duyuyo..

hamile kalmadan nasıl olur bilemedim ki demeşsin ? ben hissediyodum bana göre vardı..., ben ta ki günüm geçmeye basladığında gördüm öyle bir rüya... çok arada bir beni birseyler korkutuyo öle rüyalarımda, ya bağırarak uyanıyom, ya ağlıyarak ..
adet gibi değildim cünkü göğüs acılamarım yoktu, halen daha yok, sadece büyümüs gibiler, birde hiç böle adet yaşamamıştım.. hadi ben kendime inandım da böle düsünüyorum desem, içimde bir his vardı, onca dualarımdan içimde hissettiğim histi bu. . hadi her duyduğuna inanma desen, e simdi çocuk olsun die bir umud herseyi yapıyoruz, soğansuyu, dualar, keçiboynuzu,arısütü vs. ve daha birçok sey .. bu da bir nevi her duyduğumuza bir çesit inanıpta yapmıyo muyus arkadasım :26:

Son düzenleme:

afferin doğrusunu yappıyosun bak benim tutumuş bilemedim düştüm
hala aklıma geldikçe acayip kızıyorum kendime

olur mu kuzum hiç ole sey biz burda kardeş olduk
sen önce doktora git cnm anlat ihitimalleri
madem bole bir korkun var dünya duayla derler bi hocaya okuttur be cnm kendini
bellimi olur belki şifa ordan gelir

tebrikler canım. bu çok güzel bir haber. bütün tedirginliklerini geride bırakmışa benziyorsun.

evettt:)buna sebep olan canım hocam muhteşem anne ve bir annenin renkleri blog yazarı eda hocamdır:)
30 yaşında 2 güzel bebek annesi anneliği öylesine güzel anlatmış ki ben bundan neden mahrum kalayım dedim :)
isteyen herkese inşallaaahhh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…