Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım çok zor bir durum tahmin edebiliyorum
Biz 1-2sene içinde mahvolduk ama umudunu yitirme hiç bir zaman
Benim bir tanıdığın 18yıl olmadı tedavi tedavi tedavi olmadı
En son dediler artık ne yapalım Allahın takdiri bıraktılar tedaviyi hayatı da oluruna bıraktılar
ertesi ay doğal yolla hamile kaldı kadıncağız bence birazcık sakinleşmeye ve kendini dinlememeye ihtiyacın var
Kendimden biliyorum dinledikçe daha da yoruluosun benimde eşimde sorun var demekki bizimde sınavımız böyleymiş
Allahım herkesi bi şekilde sınar ya dualara Allaha sığın başka çaremiz yok çünkü ondan başka.........

evet umut kesinlikle çok zor bir durum ama eşinle şole bi tatile falan çıkasınız azcık rahatlasan

ben cvp yazana kadar biraz zaman geçti. 1150 sayfada

bak hayatım çok zor eminim yaşadığın şeyler..
dile kolay söylemek biliyorum.
benim üst komşum tam 20 yıl bekledi. tamam bitti denemiyorum derken 42 yaşında aslan gibi bir oğlan doğurdu.
denemediği yöntem kalmadı.
Allaha sığın

keske benim de bir isim çalıstığım bir yerim olsaydı, sizin gibi belki bu kadar takmazdımm.. ama iste yılların verdiği bi yorgunluk var.. bunu atamıyorum bi türlü ..
duyarlılığınızdan dolayı, hepinize tsk ederimm ..

kesinlikle katılıyorum güllümsüne biraz birlikte kafa dağıtmaya ihtiyacınız var bence de biraz dinlenmeye uzaklaşırsanız iyi gelebilir

yani uazaklaş demekele olmuyo malum
bişeyşerle uğraşacaksın boş vaktin kalmayaca ki o düşünce kendiliğinden çıkaak kafandan
yoksa düşünme demekle olmuyo biliyorum

cnm küçük bi yerde yaşıyorum demişsin
böle kurslar falan yokmu onlra falan gitsen sen

cnm küçük bi yerde yaşıyorum demişsin
böle kurslar falan yokmu onlra falan gitsen sen

önceki sene açılmıstı, gittim fakat ondan sonra açmadılar, bi 10km uzaklıkta olan merkez denilen yerde var ama oraya da ulasım sorunu olduğu için gidemiyorum :s

aha buraya yazıyorum hamişsin seennn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…