- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.501
ben cvp yazana kadar biraz zaman geçti. 1150 sayfada
nereye kayboldununz gene sizler bakımmmmmm
Canım çok zor bir durum tahmin edebiliyorum
Biz 1-2sene içinde mahvolduk ama umudunu yitirme hiç bir zaman
Benim bir tanıdığın 18yıl olmadı tedavi tedavi tedavi olmadı
En son dediler artık ne yapalım Allahın takdiri bıraktılar tedaviyi hayatı da oluruna bıraktılar
ertesi ay doğal yolla hamile kaldı kadıncağız bence birazcık sakinleşmeye ve kendini dinlememeye ihtiyacın var
Kendimden biliyorum dinledikçe daha da yoruluosun benimde eşimde sorun var demekki bizimde sınavımız böyleymiş
Allahım herkesi bi şekilde sınar ya dualara Allaha sığın başka çaremiz yok çünkü ondan başka.........
ben cvp yazana kadar biraz zaman geçti. 1150 sayfada
evet umut kesinlikle çok zor bir durum ama eşinle şole bi tatile falan çıkasınız azcık rahatlasan
kesinlikle katılıyorum güllümsüne biraz birlikte kafa dağıtmaya ihtiyacınız var bence de biraz dinlenmeye uzaklaşırsanız iyi gelebilir
keske benim de bir isim çalıstığım bir yerim olsaydı, sizin gibi belki bu kadar takmazdımm.. ama iste yılların verdiği bi yorgunluk var.. bunu atamıyorum bi türlü ..
duyarlılığınızdan dolayı, hepinize tsk ederimm ..
cnm küçük bi yerde yaşıyorum demişsin
böle kurslar falan yokmu onlra falan gitsen sen
önceki sene açılmıstı, gittim fakat ondan sonra açmadılar, bi 10km uzaklıkta olan merkez denilen yerde var ama oraya da ulasım sorunu olduğu için gidemiyorum :s
kızlar gittim dr.uma veee yumurtam çatlamak üzereymişşşş
O yüzden koşarak eve geldik çalışma yapmaya
Ama önce heyecanımı sizle paylaşmak istedim artık herşey kocacığımın performansına bağlıııı
günaydın çiçekleriiimmm.
asbelove. çok sevindim.:)))) ne güzel bir haberrrr...
bu ay senden ve asyamızdan çok umutluyum
Ben hala adet olmadım kızlar:))))
batmalar devam. baş dönmesi başladı. sabah yataktan kalkınca nevrim döndü başımla birlikte.memeler patlama noktasında.. mide bulantısı sabahları var.ama azıcık .
eşim dün doktoru aramış oda hadi neyse yarın gelin bakalım demiş:)
affetti beni doktorcuuumm:))) geel dediii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?