Ilk çocuğunu düşünenler...

en sonki muayeneye kadar doğum için başka doktor araştırmak vardı kafamda ama o muayenede gerginliğimi ve acımı hafifletince vazgeçtim sanırım..

beni sakinleştirmekte hiç kolay değildir hanii ondan ..

daha önceki tecrübelerininde tabi ters etkisi olmuş sana canım..

alttan bakmk cokkk zor yaa her bktgnda bagiriyorummm dooktorum misirliiii saayiyorum kendsineee anlamiyorrresimle gittik bagirdgmi duyduuuu kolaysaaa sen gel yerime dedimm...doktorum gulmeye basladi...patlamis misir ne guluyorsun dedimm esime soruyor ne diyor diye sizi cok sevmis demezzzmiii

kadın olunca da aynı hissederdim sanırım. yavv benimkide acıtmıyo ama... işte şimdi daha bi tırsıyorum. :))
okşamıyo.. dr erkek:)))

ya sorma o çubuk bana yaklaşmaya başlayınca benim burnumdan dumanlar çıkmaya başlıyor... sanırım orada bebek görene kadar böyle olacam :?

beni düşün bide idrar testlerimin heepsi pozitif çıkıyoo. hemde hamile değilken..
aaaa ciddimisin kızz valla seninki daha zormus allah kolaylık versin ama nerseyse forumda bır cok konu okudum idrar testlerinin cok güvensiz birşey oldugunu anlamış bulunmaktayım şuan ıtıbarıyle varken yok yokken var gıbı sonuclar cıkardıgına gore oyuzden 1 kez yaptım sanırım o ilk ve son olacakkkk

çok komik yaaa:))))))))))
sizi çok sevmiş deyince adam daha bi dürtmüştür valla:))))) daha iyi muayene etmiştir yani:)))

Son düzenleme:
daha önceki tecrübelerininde tabi ters etkisi olmuş sana canım..

evet canım yaa.. ok görmüş boğa gibi hissediyorum kendimi. hemen boynuzlar çıkıyor sanki. :))

şükür ki artık daha rahatım. sedyede olacağımı bilgiğim için... ilk muayenemde 2 kere sormuştum ''yani sedyedemi yatayım?'' diye. öyle iğrenmişim yani o çataldan.

tabi canım kaç kere hamileyim diye gezdim been. oooo...

süper bir çiftsiniz valla ne diyim

süperiz bacım:)) bugün her saat başı aradı az öncede fırça yedi. arayıp bir değişiklik varmı diye soruyo. adet olup olmadığımı öğrenmeye çalışıyo.
yok der demez kapatıyo.. şimdide mesaj atmış aynen şöyle:''çoook mutluyum ağlıycam nerdeyse mutluluktan askım. '' diyo. eşşek kafalı onu beni çabalatırken düşeneydin ... asyamı deli ettim:)))

neyse bak ne güzel yarın adam ağlayacak sevinçten aha diyorum
benim kocama arayıpta gebeyim diyince nasıl ağladı
sözde fabrikaya test sonucunu yolayacaktım yalan oldu valla

aa gamze sen hamilemisin ayy cok sevindimm canım kantestı yaptırdın mı sen senın kac cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…