Ilk çocuğunu düşünenler...

ya sorma ota b.ka neden arıyoz işte insan oğlu memnn olmaz ki

balonunda elinde birsürü test var ve sen yapıp yapıp atıyosun ve kakhkalarlarla gülüyosun yanı
hemde kendi banyomda hayal ettim okadar yanı

çok güldümm yavvv. senin banyoda öylemi bide:)))))
gözler dönmüş durumda işeyip duruyorum testlerin üstüne.:)))) sıraya dizmişim yada:))))

tabi ki olsun istiyor insan ama çok şükür sağlığımız yerinde olmazsa da olmaz be bacım bi kaybımız yok çok şükür bugüne kadar 2kişiydik bundan sonra da 2kişi yaşarız ölüm yok ya ucunda..........
kaderde ne varsa o!

ben bebiş varmı yokmu ondan değil. doktorun alttan muayenesinden korkuyorumm bacıımm. :)))) çok karıştırıyo beeeaaa....eline alıyo bi çubuk gibim bişey.. allah ne verdiyse dürtüyo:))

ilahi gamze.... baloncuk çıktı çok ayıpppp :))))

:)))) dur örtüyü düzelteyimm. haa dürtüyosun madem örtü niye örtüyon be adam..:))))

benim önceki muayenelerim işkenceymiş meğer.. o çatala oturyordum herseferinde.. midem kalka kalka..
şimdiki doktorum sedyeye yatırıyor öyle sakince okşaya okşaya bakıyor.. ( okşamak derken uyuz oldum ... doktorum hatun kızlar hatta anlamadım ama belkide hamilee....)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…