Ilk çocuğunu düşünenler...

iyiymiş sevdim o doktoru ben o şeye yatmak bile iğrenç gelio banaaa

merhaba kızlar nasılsınız gorusmeyelı kimseyle konusamıyorum size sorayım barı dedımm cokkk canım sıkkın 2 gun once test yaptrıdım 1,34 cıktı cok dusuk bı deger ancak 1 hafta sonra bıdaha yaptır deyıp benı belırsızlıge sokturlarrr yaa 34.gunum hal adette olmadımm yaa bu degr yukselırmı sızcee ben ne durumdayım sımdıı yaa

ya örtsün tabi ayıp kzım herifimiz okadar görmemiştir
yanı ay çok ayıp ve iğrenç bide erkekler üroloji muayenesinden şikayet etmiyolarmı gelde delirme

valla elinde o çubukla karıştırırken örtünün hiiiç bir önemi kalmıyor:))))

aman erkeklere ne bakıyon bacım bi askerde bide evlenince töövv beeee....

ya örtsün tabi ayıp kzım herifimiz okadar görmemiştir
yanı ay çok ayıp ve iğrenç bide erkekler üroloji muayenesinden şikayet etmiyolarmı gelde delirme

hahayyytt kocam geldi aklıma... üroloji muayenesinden sonra hayal kırıklığı ile ''elledi!!'' demişti. kıyamam hiç muayene olmamıştıki.. ikincisinde okadar şok olmadı :))

valla elinde o çubukla karıştırırken örtünün hiiiç bir önemi kalmıyor:))))

aman erkeklere ne bakıyon bacım bi askerde bide evlenince töövv beeee....

ya ole deme geçen benim koca yattı ya doktorun önüne ellemiş doktr uatnmış flan
doktr karnımdan bakıpta keseyi görmeyince alttan bakalım dedi herifim yok oldu içi almadı adamın

kadın olunca da aynı hissederdim sanırım. yavv benimkide acıtmıyo ama... işte şimdi daha bi tırsıyorum. :))
okşamıyo.. dr erkek:)))

mrb canım ne demek lazım bilemedimki. sabırlı ve sakin ol demekten başka bişey gelmiyor aklıma

iyiymiş sevdim o doktoru ben o şeye yatmak bile iğrenç gelio banaaa

en sonki muayeneye kadar doğum için başka doktor araştırmak vardı kafamda ama o muayenede gerginliğimi ve acımı hafifletince vazgeçtim sanırım..

beni sakinleştirmekte hiç kolay değildir hanii ondan ..

ya ole deme geçen benim koca yattı ya doktorun önüne ellemiş doktr uatnmış flan
doktr karnımdan bakıpta keseyi görmeyince alttan bakalım dedi herifim yok oldu içi almadı adamın

benimki önce hopladı ya doktor erkek diye.. kadın doktordanda ağzımızın payını alınca eli mahkum kaldı..
muayeneye kendi gittiğindede sıradayken kaçtı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…