- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.661
inş... bacııım. bence kasım ayı sonuna kadar devam eder gibi geliyo bu bayramlar:)
hemde ne bayram ne bayrammmmmmm
konfetiler havada uçuşacak
benim önceki muayenelerim işkenceymiş meğer.. o çatala oturyordum herseferinde.. midem kalka kalka..
şimdiki doktorum sedyeye yatırıyor öyle sakince okşaya okşaya bakıyor.. ( okşamak derken uyuz oldum ... doktorum hatun kızlar hatta anlamadım ama belkide hamilee....)
ikişer tane almak lazım ama
ya örtsün tabi ayıp kzım herifimiz okadar görmemiştir
yanı ay çok ayıp ve iğrenç bide erkekler üroloji muayenesinden şikayet etmiyolarmı gelde delirme
ya örtsün tabi ayıp kzım herifimiz okadar görmemiştir
yanı ay çok ayıp ve iğrenç bide erkekler üroloji muayenesinden şikayet etmiyolarmı gelde delirme
valla elinde o çubukla karıştırırken örtünün hiiiç bir önemi kalmıyor:))))
aman erkeklere ne bakıyon bacım bi askerde bide evlenince töövv beeee....
benim önceki muayenelerim işkenceymiş meğer.. o çatala oturyordum herseferinde.. midem kalka kalka..
şimdiki doktorum sedyeye yatırıyor öyle sakince okşaya okşaya bakıyor.. ( okşamak derken uyuz oldum ... doktorum hatun kızlar hatta anlamadım ama belkide hamilee....)
kızlarrrrr merhabalarrr, nasılsınızzzz
merhaba kızlar nasılsınız gorusmeyelı kimseyle konusamıyorum size sorayım barı dedımm cokkk canım sıkkın 2 gun once test yaptrıdım 1,34 cıktı cok dusuk bı deger ancak 1 hafta sonra bıdaha yaptır deyıp benı belırsızlıge sokturlarrr yaa 34.gunum hal adette olmadımm yaa bu degr yukselırmı sızcee ben ne durumdayım sımdıı yaa
iyiymiş sevdim o doktoru ben o şeye yatmak bile iğrenç gelio banaaa
hahayyytt kocam geldi aklıma... üroloji muayenesinden sonra hayal kırıklığı ile ''elledi!!'' demişti. kıyamam hiç muayene olmamıştıki.. ikincisinde okadar şok olmadı :))
mrb canım ne demek lazım bilemedimki. sabırlı ve sakin ol demekten başka bişey gelmiyor aklıma
ya ole deme geçen benim koca yattı ya doktorun önüne ellemiş doktr uatnmış flan
doktr karnımdan bakıpta keseyi görmeyince alttan bakalım dedi herifim yok oldu içi almadı adamın
canımm yaa cok zor beklemek ozellık lde belırsızlık adet olmamıs olmak ve testlerdede bırsey cıkmaması resmen ızdırap mıs yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?