Ilk çocuğunu düşünenler...

hanımlaaaar benim bat bugün dua edin gelmesin olur mu daha gelen giden yok heyecnlıyım ya bugün gelmezse sabah ilk iş test yapmak

dekoltedendir gülüm:)))))
amaaann boşverrrr... ms gibi yumurtan var onu biliyoz yaaa:)))

hehehe dimi dekoltedendir. hava soğudu artık yok dekolte filann yaza artık inşallahhh...

ayalar eller buz gibi buuuzzz.... dün kan hapıma başladım. içsem iyi olacak . hem belki bebiş olur zaten dimi

hehehe dimi dekoltedendir. hava soğudu artık yok dekolte filann yaza artık inşallahhh...

ayalar eller buz gibi buuuzzz.... dün kan hapıma başladım. içsem iyi olacak . hem belki bebiş olur zaten dimi

yaa olacak sankiii...... hiç bişeyini ihmal etme. üşütme olurmu.
çalışmalardanda pes etme..

ya sizinle olunca ağlanıp sızlanmaya vaktim kalmıo ki zaten olmazsa da olmaz satmışım anasını yeaaaa

işteeee böööylleee. inan bak bu topiğe yazana kadar. her doktora gidişimde hüsranla çıkıyordum pozitif oldum burdan sonra. Herşeyimde normale döndü. pıhtılaşmam bile zaldı.

ikisidemiii asyaammm:)))
içine öylemi doğuyo.. hem tuttu hemde ikisidemiii:)

bebekleerrrr çifter çifteerr bebeklerrrrrrr :))) hayırlısı be gülüm. bir yandan da kızıyorum kendime.

sen bakma bize yarındır asıl kesin sonuç yarına kadar sabret ihtimalleri unutma gülüm...

ama gelecekkkk çifter çifteeerrr :)))

yaa olacak sankiii...... hiç bişeyini ihmal etme. üşütme olurmu.
çalışmalardanda pes etme..

yok yok çalışıyorz. bir gün var birgün yok çalışma.. baya amuda kalkıyorum denebilir hem.. gece duş yapmıyorum. yani yataktan çıkmıyorum hiç.
geri gelen olmuyor böylece. daha napam dimi?

haklısın hayatım. olmama ihtimalide var .
inş gelirde tek razıyım:)

işteeee böööylleee. inan bak bu topiğe yazana kadar. her doktora gidişimde hüsranla çıkıyordum pozitif oldum burdan sonra. Herşeyimde normale döndü. pıhtılaşmam bile zaldı.

evet canım yaaa topiğe girmemle bi sihir oluo sanki ve bütün karamsarlık gidio hatta eşim sen napıosun böyle yumoş kullanmış gibi oldun dioooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…