Ilk çocuğunu düşünenler...

işteeee böööylleee. inan bak bu topiğe yazana kadar. her doktora gidişimde hüsranla çıkıyordum pozitif oldum burdan sonra. Herşeyimde normale döndü. pıhtılaşmam bile zaldı.

düşüncenin gücüne inanıyorum!! gerçekten de hayatına yön veriyor.

yok yok çalışıyorz. bir gün var birgün yok çalışma.. baya amuda kalkıyorum denebilir hem.. gece duş yapmıyorum. yani yataktan çıkmıyorum hiç.
geri gelen olmuyor böylece. daha napam dimi?

süpersin:)))))
ooo daha napıcan hayatım. yumurtada hazır. gerisi gelir.

sigarayı bir anda bırakacağımı ve hiç aklıma bile gelmeyeceğini söleseler valla totoml gülerdim
ama bak hiç istemiyorum
minicik bir can nelere kadirmiş meğer
hormonlarım alt üst ağlıyorum şu an ama ne için sigarayı bıraktım die
ne olcak benim sonum

çiçekleriimm. kociş geliyor ben çıkıcam birazdan toparlanayım. yarın inş güzel haberler veririm size:)
öpüyorum hepinizi teek teekkk..

sağlıklı sıhhatli aslanını alacaksın kucağına.... sonun:))) the end:)::)

süpersin:)))))
ooo daha napıcan hayatım. yumurtada hazır. gerisi gelir.

herşeyin baloncuğu çıkıyor ama bir kendimi hamile olarak göremiyorum o baloncukta :) sanki hiç olmayacakmışta öyle konuşuyormuşum gibi. hamile kalsam bir süre inanamam galiba :))) salak salak dolaşırım ortalıkta. haha

sağlıklı sıhhatli aslanını alacaksın kucağına.... sonun:))) the end:)::)

Selam kizlar ilk bebegimi bende düsürmüstüm 1 sene Önce kan pihtilasmasiyla Allahtan
ümüt kesilmez suan yine Hamileyim Allaha Sükür 11+5 oLduk Allahin izni ilee hersey Olur.
Allahtan Ümit keSilmeZz

ya olacaksın sende hamile
bende uzun bir süre inanamadım olduğuna ama sabahları yataktan kalıpta nevrim dönünce
hoş geldin meleğim diyorum her sabah ona :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…