- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.761
işteeee böööylleee. inan bak bu topiğe yazana kadar. her doktora gidişimde hüsranla çıkıyordum pozitif oldum burdan sonra. Herşeyimde normale döndü. pıhtılaşmam bile zaldı.
sağol canım amin hayırlısı herşeyin rabbim isteyen herkese de bize de nasip etsin inşAllah gönlüne gçre versin hayatım hayırlı versin. inş dilediğin gibi olur.
yok yok çalışıyorz. bir gün var birgün yok çalışma.. baya amuda kalkıyorum denebilir hem.. gece duş yapmıyorum. yani yataktan çıkmıyorum hiç.
geri gelen olmuyor böylece. daha napam dimi?
salya sümük arıyomuşum :)))))
ağlarım deli gibi kendimi biliyorum ben:)))
düşüncenin gücüne inanıyorum!! gerçekten de hayatına yön veriyor.
ağla bacım hepimiz böle güzel şeyler için ağlayalım inş.
evet canım yaaa topiğe girmemle bi sihir oluo sanki ve bütün karamsarlık gidio hatta eşim sen napıosun böyle yumoş kullanmış gibi oldun dioooo
haklısın hayatım. olmama ihtimalide var .
inş gelirde tek razıyım:)
çiçekleriimm. kociş geliyor ben çıkıcam birazdan toparlanayım. yarın inş güzel haberler veririm size:)
öpüyorum hepinizi teek teekkk..
evet canım yaaa topiğe girmemle bi sihir oluo sanki ve bütün karamsarlık gidio hatta eşim sen napıosun böyle yumoş kullanmış gibi oldun dioooo
sigarayı bir anda bırakacağımı ve hiç aklıma bile gelmeyeceğini söleseler valla totoml gülerdim
ama bak hiç istemiyorum
minicik bir can nelere kadirmiş meğer
hormonlarım alt üst ağlıyorum şu an ama ne için sigarayı bıraktım die
ne olcak benim sonum
kv sana fal bakmadımı ??? :)
sağlıklı sıhhatli aslanını alacaksın kucağına.... sonun:))) the end:)::)
süpersin:)))))
ooo daha napıcan hayatım. yumurtada hazır. gerisi gelir.
herşeyin baloncuğu çıkıyor ama bir kendimi hamile olarak göremiyorum o baloncukta :) sanki hiç olmayacakmışta öyle konuşuyormuşum gibi. hamile kalsam bir süre inanamam galiba :))) salak salak dolaşırım ortalıkta. haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?