Ilk çocuğunu düşünenler...

çok sevindim canım lütfetmiş doktorunn inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın :))

anam insan ömür boyu şüphe duyar ya öyle şey mi olur doğuma tanıdık birini sokmak lazım demek ki :)

ayyy bi geçmişi okuyayım dedim tüm dengem moralim bişey kalmadı vazgeçtim herşeyden umutcum felak naz 3 kulfallat oku yat ilgilenecek bişeyler bul kendine düşünme böyle şeyleri germeyin hamişleri ve adaylarını yahu

çok sevindim canım lütfetmiş doktorunn inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın :))

anam insan ömür boyu şüphe duyar ya öyle şey mi olur doğuma tanıdık birini sokmak lazım demek ki :)

ayyy bi geçmişi okuyayım dedim tüm dengem moralim bişey kalmadı vazgeçtim herşeyden umutcum felak naz 3 kulfallat oku yat ilgilenecek bişeyler bul kendine düşünme böyle şeyleri germeyin hamişleri ve adaylarını yahu

bişey sormak istiyorum doktor muayeneleri ve tahliller nasıl oluyo devlet neleri karşılıyo

nerde muayene olduğuna bağlı canım devlet hastanelerinde herşeyi devlet ödüyor
Ama özel hastanelerde hastaneden hastaneye değişiyor çünkü belirledikleri fiyatlar farklı
neyi öğrenmek istediğine bağlı

kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum gideyim şu işleri toparlayayım haftalıkları dağıtayım ancak çıkarım
İyi akşamlar öptüm hepiniziiii

İkiniz de iyi olun canlarım benim sen sağlıklı olmazsan bebişine nasıl bakacaksınnn

tabi cnm inş. sağlıklı bir çekirdek aile oluruz sizlerde peşimden gelin yanlız bırakmayın beni

3 er 5er derken buna ençok kv sevinir sanırım geçen tv de 5 iz haberini duyunca pek mutlu oldu :))

valla cnm önce ikizin olur diyenlere hep kızıyodum nasıl bakarım die
sonra olmayınca keşke ikiz olsada ikincisini aramasam dedim
ben duamı ediyim de sizlerede
yabi sağlıklı bebekler nasip etsin tatlım rabbim

kan tahlilleri hormon testleri ultrason dan ne kadar alıyorlar ben hormon testi yaptırdığımda sigorta yoktu baya ödedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…