- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.781
- slm cnm bende ilk hamis oldugumu duyunca birakmistimSigarayi
ins Allahin izni ile sagLikli alirsin cnm Kucagina
çiçekleriimm. kociş geliyor ben çıkıcam birazdan toparlanayım. yarın inş güzel haberler veririm size:)
öpüyorum hepinizi teek teekkk..
günaydın çiçekleriiimmm.
asbelove. çok sevindim.:)))) ne güzel bir haberrrr...
bu ay senden ve asyamızdan çok umutluyum
Ben hala adet olmadım kızlar:))))
batmalar devam. baş dönmesi başladı. sabah yataktan kalkınca nevrim döndü başımla birlikte.memeler patlama noktasında.. mide bulantısı sabahları var.ama azıcık .
eşim dün doktoru aramış oda hadi neyse yarın gelin bakalım demiş:)
affetti beni doktorcuuumm:))) geel dediii:)))
bu neyki kızlar benim teyzemin gelini 3.hamileydi 2 kız bunada kız dediler..dogumda bir bakyorlar erkek doguyor...sezeryan oldugundan anne görmüyor tabi.. bizimkiler yanlışlık var bu bizim bebek değil bizimki kızzz..karıştırdınızmı falannn kıyamet koptuusonra allahtan ogün bir sezeryan varmışş..sezeryanla dogan bebek bu diyolarrr fena şoktu yani
kızlar ben bisey danısmak , sormak istiyorum sizlere..
ben çok takıldım bu durumuma..
unuttuğum birsey var yeni aklıma geldi..
rüyada korkutulunca bebek düser mi ??
yani korkudan dolayı, cünkü benim günüm geçiyordu, adet olucam gibi değildi ..göğüslerim de hiç acıma yoktu simdi bile yok.. sadece büyümüsler gibiydi ....günüm geçmeey baslayınca gördüm ben o rüyayı..
ve suan da üzüntüm bambaska bir hal aldı .. ne düsünceğimi bilmiyorum..
bir ablama danıstımm dedim böle böle..
hani sübyanlık fln dedi. birsey senin çocuğunun olmasını istemiyor .. ondan senin günün geçmeye baslayınca rüyana girip korkuttu seni deyip kadıncağız ahlanıp vahlanmaya basladı . .. ben şok oldummmm...siz ne düsünürsünüz bu konuda nolur bisi deyin :26:
günaydın çiçekleriiimmm.
asbelove. çok sevindim.:)))) ne güzel bir haberrrr...
bu ay senden ve asyamızdan çok umutluyum
Ben hala adet olmadım kızlar:))))
batmalar devam. baş dönmesi başladı. sabah yataktan kalkınca nevrim döndü başımla birlikte.memeler patlama noktasında.. mide bulantısı sabahları var.ama azıcık .
eşim dün doktoru aramış oda hadi neyse yarın gelin bakalım demiş:)
affetti beni doktorcuuumm:))) geel dediii:)))
bu neyki kızlar benim teyzemin gelini 3.hamileydi 2 kız bunada kız dediler..dogumda bir bakyorlar erkek doguyor...sezeryan oldugundan anne görmüyor tabi.. bizimkiler yanlışlık var bu bizim bebek değil bizimki kızzz..karıştırdınızmı falannn kıyamet koptuusonra allahtan ogün bir sezeryan varmışş..sezeryanla dogan bebek bu diyolarrr fena şoktu yani
kızlar ben bisey danısmak , sormak istiyorum sizlere..
ben çok takıldım bu durumuma..
unuttuğum birsey var yeni aklıma geldi..
rüyada korkutulunca bebek düser mi ??
yani korkudan dolayı, cünkü benim günüm geçiyordu, adet olucam gibi değildi ..göğüslerim de hiç acıma yoktu simdi bile yok.. sadece büyümüsler gibiydi ....günüm geçmeey baslayınca gördüm ben o rüyayı..
ve suan da üzüntüm bambaska bir hal aldı .. ne düsünceğimi bilmiyorum..
bir ablama danıstımm dedim böle böle..
hani sübyanlık fln dedi. birsey senin çocuğunun olmasını istemiyor .. ondan senin günün geçmeye baslayınca rüyana girip korkuttu seni deyip kadıncağız ahlanıp vahlanmaya basladı . .. ben şok oldummmm...siz ne düsünürsünüz bu konuda nolur bisi deyin :26:
bende stresimi atıyorum valla :)
ya olacaksın sende hamile
bende uzun bir süre inanamadım olduğuna ama sabahları yataktan kalıpta nevrim dönünce
hoş geldin meleğim diyorum her sabah ona :)))
evet canım yaa deşarj oluyoruz burda eve gidip didişmeye halimiz kalmıo pamuk gibi gidios çünküüü
bence o sana günaydın diyor annesi onunda tarzı bu ne yapalım:))
vallaha hep dedim o sağlıklı olsun ben herşeye razıyım baş dönmesinede kusmayada
o benimle olsun yeterki
vallaha hep dedim o sağlıklı olsun ben herşeye razıyım baş dönmesinede kusmayada
o benimle olsun yeterki
amin hepicinize üçer beşer versin rabbim burdaki herkes bu heyecenı yaşasın inş.
bişey sormak istiyorum doktor muayeneleri ve tahliller nasıl oluyo devlet neleri karşılıyo
İkiniz de iyi olun canlarım benim sen sağlıklı olmazsan bebişine nasıl bakacaksınnn
3 er 5er derken buna ençok kv sevinir sanırım geçen tv de 5 iz haberini duyunca pek mutlu oldu :))
nerde muayene olduğuna bağlı canım devlet hastanelerinde herşeyi devlet ödüyor
Ama özel hastanelerde hastaneden hastaneye değişiyor çünkü belirledikleri fiyatlar farklı
neyi öğrenmek istediğine bağlı
kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum gideyim şu işleri toparlayayım haftalıkları dağıtayım ancak çıkarım
İyi akşamlar öptüm hepiniziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?