Ilk çocuğunu düşünenler...

çalışmıyorum eşimin üzerinden çıkıyorum canım gittiğim yerlerde anlaşmalar var ama yine de fiyat yüksek

bak başkent hast. doktorları iyidir. tabi fiyatı daha yüksektir oranın. bir yakınım oraya gidiyor muayene ücreti 50 tl veriyormuş. ist. varmış bi araştır istersen.

eşim ssk lı ist de yiz biz

Başkent hast. bir bilgi al istersen? gittinmi bilmiyorumda. kuzenim orada doğum yaptı şimdi yengeside hamile oraya gidiyor. bende farklı hastalıklar nedeniyle gitmiştim. iyi doktorlar vardı. ama ist. bilmiyorum denemek gerekir. telefonla muayene ücreti öğrenebilirsin. izmirde kdh. bölümünde 50 tl gidiyormuş yakınım, ben gitmedim.

Arkadaşlar adetime 7 gün var, kan testi yaptırdım hcg 0,100 yani gebelik yok. Gebelik kan testinde ilişkiden kaç gün sonra belli oluyor? Diyelimki benim son ilişkim 5 gün önce oldu ve o zaman hamile kaldım, gebeliğin kan testinde çıkmama ihtimali var mıdır?

kızlaarr neler yapıyosunuz nasılsın, ancak gelebildim, arada gidip geçmişi okudum ama hızınıza yetişebilmek ne mümküünnn :)

gullumsun canım hayrlı olsun ya nasıl sevdnm , doğumlarıımız yaklaşık zamanalrda olcak sanırım, ben de dr.a gittim işte şuan 6 hafta, 3 günlükmüş kan değerlerime bakılcak bi kalp atşlarını duyduukkk nasıl değişiktiiii

cnm hayırlısyla kucağımıza alırız inş.

Son düzenleme:
günaydın bayanlar

kızlar gece rüyamada ikiz doğurdum
bi oğlum vardı topç gibi
oğlan iyi haber derler
galiba gamzeden ikiz haberi alacaz bana gece malum oldu gibi

günaydın bayanlar

kızlar gece rüyamada ikiz doğurdum
bi oğlum vardı topç gibi
oğlan iyi haber derler
galiba gamzeden ikiz haberi alacaz bana gece malum oldu gibi

günaydın kızlarrrhadi hayırlısı evet iyi derler oğlan için çok merak ediyorum bende gamzeyi kaçta randevusu bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…