- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.821
çalışmıyorum eşimin üzerinden çıkıyorum canım gittiğim yerlerde anlaşmalar var ama yine de fiyat yüksek
evet canım. gamzenin sabah randevusu var belli olacak durum. ondan yani
tamam olsun eşinden görünsende sağlık güvencen var sonuçta? eşin hangi sağlık güvencede? ssk? bağkur??
eşim ssk lı ist de yiz biz
kızlaarr neler yapıyosunuz nasılsın, ancak gelebildim, arada gidip geçmişi okudum ama hızınıza yetişebilmek ne mümküünnn :)
gullumsun canım hayrlı olsun ya nasıl sevdnm , doğumlarıımız yaklaşık zamanalrda olcak sanırım, ben de dr.a gittim işte şuan 6 hafta, 3 günlükmüş kan değerlerime bakılcak bi kalp atşlarını duyduukkk nasıl değişiktiiii
günaydın bayanlar
kızlar gece rüyamada ikiz doğurdum
bi oğlum vardı topç gibi
oğlan iyi haber derler
galiba gamzeden ikiz haberi alacaz bana gece malum oldu gibi
günaydın bayanlar
kızlar gece rüyamada ikiz doğurdum
bi oğlum vardı topç gibi
oğlan iyi haber derler
galiba gamzeden ikiz haberi alacaz bana gece malum oldu gibi
günaydın kızlarrrhadi hayırlısı evet iyi derler oğlan için çok merak ediyorum bende gamzeyi kaçta randevusu bilen var mı?
bak başkent hast. doktorları iyidir. tabi fiyatı daha yüksektir oranın. bir yakınım oraya gidiyor muayene ücreti 50 tl veriyormuş. ist. varmış bi araştır istersen.
9,15 ti ama mesaj atarsa die bekliyom kan verse 2 saatten önce çıkmaz zaten
offf ya çatlayacağım hee 2 saat geçer mi bide gamzeyi düşünün allah sabır versin
ya sorma ben bile çok heyecanlıyım
aramaktan çekiniyorum yırtık dondan çıkar gibi araya girmeyim şimdi çünkü aile boyu gideceklerdi doktora
nasıl yani aile boyu derken totem mi yaptılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?