Ilk çocuğunu düşünenler...

ya olacaksın sende hamile
bende uzun bir süre inanamadım olduğuna ama sabahları yataktan kalıpta nevrim dönünce
hoş geldin meleğim diyorum her sabah ona :)))

ayyy negüzeel benim de dönnssünn.. ama çok değil sonra iş güç yapmam varlığını bileyim yeter :)

öyle canım olsunda hayırlısıyla bi şekilde bakılır artık eşim çözümü buldu zaten iki anneleri direk alıyo ekibe :)

kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum gideyim şu işleri toparlayayım haftalıkları dağıtayım ancak çıkarım
İyi akşamlar öptüm hepiniziiii

ohoo siz geç kalmışınız yaa ben dün haletim o işleri... :)

görüşürüz canım.. çalışmalara devaammmm :)

canımm dün naptın kv.de de yemeğe gittinizmi? şimdi dank etti

canımm dün naptın kv.de de yemeğe gittinizmi? şimdi dank etti

gittik benim
sevgiliş kvme
ya komikti aslında yemekler iyiyidi ayrıca benim sevdiğim mezeler yapılmıştı
midem çok kötü anne zahmet etmişsin ama yiyiemiycem dedim
bozuldu
olsun azcık ye bebek beslensin dedi
bende o beslenir benim depo sağlam dedim
sonra eşim tamam yiyiver azcık uzatma sende neyse artık falan dedi
çok az yedim
ama hepsi süperdi tadı tamağımda kaldı yalan yok
bugünde aradı gelin yemeğe die
kocamı aradım hayır ben yaparım sana yemek bokunu çıkarmasın annem dedi
ole oldu
ilk defa sofrayı toplamadan evime geldim süperdi ya hah

gittiğin yerle anlaşmasına bağlı sanırım ben muayeneye 20 tl ödüyorum. tahlillerede yine böyle fark veriyorum. 20-30 gibi.

ist de mi bana hiç denk gelmedi çok fark istiyorlar kan tahlili bile 100 nerdeyse

gelsin güzel günlerrr :)) yat dinlen sen artık yapsın işleri cadı kv afiyet bal şeker olsun aman alıştırma önünü alamazsın sonra bak ne geldi aklıma olmadık şeyler iste kv den sonra midem bulanıyo yiyemedim de :)))

kız sende az değilsin ha
önce git üstüne küz dedin şimdide vallahı korkulur senden

ama tuttum fikirlerini bu arada

evet bencede b.kunu çıkarmamak lazım :) trip atacam diye yemektenmi oldun hahaha...

bundan sonra naz sırası sende güzellimm

kız sende az değilsin ha
önce git üstüne küz dedin şimdide vallahı korkulur senden

ama tuttum fikirlerini bu arada

ya uyuz oldum kadına seni bu sebeple üzmeye ne hakkı vardı allah nasıl isterse öyle olur bak şimdi olmasını istedi hayırlısıyla alacaksın kucağına iyi bi kv olsa iyi tavsiyede bulunurduk ne yapalım :)) suç benim mi şimdi

asya ya da katılıyorum çaktırmadan da ye mahrum kalma evi yakınsa eve iste :)) sonrada yiyemedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…