- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.321
aman ne güzel maşallah cici annemize
Niye yan yan yürüyosun yavrucum. Sen o yengeçliği sonraki aylara sakla:))) dün sabah yataktan kalkınca yengeç gibi yan yan yürüdüm. bi komik oluyo ki..:))))
benim k.p siroz hastası. ve inanılmaz sever beni kendi kızından üstün tutar. cumartesi o halinde kalktı hastaneye geldi. vee sonucu alınca dediki kızım ömrüme ömür kattın başımın tacıydın şimdi seni hiç indirmem ordan diyebildi. sonra ağladı ...
:))) dün sabah yataktan kalkınca yengeç gibi yan yan yürüdüm. bi komik oluyo ki..:))))
:))) dün sabah yataktan kalkınca yengeç gibi yan yan yürüdüm. bi komik oluyo ki..:))))
niyeki kasık ağrısından mı
ya bugun bendede batma çok ya hayırlısı bakalım
yok başdönmesinden hayatım. gün içerisindede çok oluyor benim. miğde bulanmıyor baş fırıldak gibi dönüyor.
ay yerim ben öyle kp benimkiyle doğru düzgün muhabbetimiz olmaz gelip gitmezler falan kv den ötürü-ki yan apartmanımda otururlar gece horlasalar duyarım o derece:)- şimdi böyle olunca çok mutlu oldum yavvvv
benim k.v dede çok iyidir. sağolsun
Rabbim sanada nasip etsinde bak gör nasıl farklı oluyo davranışları falan. Sanki sen onların bebeğisin gibi davranıyolar:)
ya kocamın bu kadar iyi bakacağını söleseler inanamzdım
arada çıldırtsada sonuçta çaba gösteriyo
utanmakmı asyaaammm:)))) biz seninle topiğin utanmazlarıyız:)))))
Hoşgeldin. Hamile olmayı bekleyenlerimiz var tabi ki.Selam arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım :) hamile olmak için uğraşan varmı aranızda ?
Selam arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım :) hamile olmak için uğraşan varmı aranızda ?
kızlar azıcık çalışıp gelicem. personel maaşlarını onaylamam lazım..
bekleyin beniiii:)
öyleyiz vallaa.... çok terbiyesizim ben buaralarda. çok bebek çalıştım ondan heralde.. ya bu arada ovül. gününde mide bulantısı oldumu sizde? dünden beri midem bulanıyor benim.
öyleyiz vallaa.... çok terbiyesizim ben buaralarda. çok bebek çalıştım ondan heralde.. Ya bu arada ovül. Gününde mide bulantısı oldumu sizde? Dünden beri midem bulanıyor benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?