Ilk çocuğunu düşünenler...

benim bulantım 5.haftada başladı ve hala devam etmekte olsun yeterki sağlıklı olsun

ya işte cnm bilemiyorumki sonra azıtırmı
bi arkadşım hastanede falan yattı
hiç bişey yiemiyosu mide suyuna kadrda çıkartıyodu
ondan acaba sonra olur mu die merak ettim
şimdi iyiyim çok şükür bi sıkıntı yok

Aman Allah korusun canım ağzından yel alsın

cnm valla kendi anama çektisem anam 9 ay kusuyo ama
annem hep inş. teyzene çekersin die dua ettti
teyzemin gebelikleri pek rahattır
ole aşermez etkilemez iki saatte de normal doğurur gelir o kadar yanı

galiba anamın duası tuttu
çünkü bulantım var ama kusmmuyorunm diyince annem oh iyi iyi çok şükür duam kabul oldu dedi

sanırım torun bekliyo aüızmı aramaya geldi dersin:))

Senin yeni yeni başlar. İnşallah sıkıntı çekmezsin. Ben 6. haftadayken bulantımın az olduğunu söylediğimde kv olsaydı şimdiden olurdu, rahat geçecek gebeliğin demişti. Annem de sen bana çekmişsin hafif geçiyor diyor. Bebişim çok zahmet vermeden kolayca doğar kucağıma gelir inşallah.

Şimdi hastayım ya. Bir yerim fazla ağrısa ya da gaz sancısı olsa panik oluyorum. Sonra atıyorum kötü düşünceleri aklımdan. Kötü bir şey olsa kanma olurdu diyorum. Ne gelirse Allahtan yapacak bir şeyimiz yok zaten. Yine de korkuyor insan

çünkü bulantım var ama kusmmuyorunm diyince annem oh iyi iyi çok şükür duam kabul oldu dedi

ya cnm benimde hep bulanmıyo ole şiddetli kusacak yada ağızıma bişey alamayacak gibide değil zaten
sadece günün belli saatlerinde bi bulanıyo sonra geçip gidiyo
merak ettim saol
cnm

benim iştahım çok açık şükür. bulantı yaşamıyorum diyebileceğim kadar az.inşallah olmaz hiç.

maaşallah maaşallah inşallah 9ay böyle rahat geçer canımmmm

ya cnm oda pek zor arkadaştan biliyorum hiç bişey yapamadı ilk 4 ay kustu durdu 10 kilo verdi bebek riske girdi falan çok zor allah kimseye ole gebelik vermesin rahat rahat doğuralım inş.

olabilir canım valla bi ara diodu zaten artık torun olsa de burdan çıkmasak diyeee

benim k.p siroz hastası. ve inanılmaz sever beni kendi kızından üstün tutar. cumartesi o halinde kalktı hastaneye geldi. vee sonucu alınca dediki kızım ömrüme ömür kattın başımın tacıydın şimdi seni hiç indirmem ordan diyebildi. sonra ağladı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…