- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.301
benim bulantım 5.haftada başladı ve hala devam etmekte olsun yeterki sağlıklı olsun
vay vay vay
ay yanlış oldu kp yi sevesim geldi yazacaktım
kv yi hiç sevmemde
ya işte cnm bilemiyorumki sonra azıtırmı
bi arkadşım hastanede falan yattı
hiç bişey yiemiyosu mide suyuna kadrda çıkartıyodu
ondan acaba sonra olur mu die merak ettim
şimdi iyiyim çok şükür bi sıkıntı yok
bende aynı durumdayım canım şoka girdim vallaaa
bu ara acaip bir düşkünlük seziyorum yaaa Allahım bozmasınnnn
bende ondan vay yazmıştım ne oluyo die
Aman Allah korusun canım ağzından yel alsın
kızlar bu arada konuyla alakasız ama dün akşam kp aradı
yemek yapmasın kızım yemek getireceğim dedi dışardan bişeyler almış geldi hep birlikte yemek yedik çok şaşırdım şoka girdim ama aynı zamanda çok da mutlu oldummmm
nedense sevesim geldi kv yi
Senin yeni yeni başlar. İnşallah sıkıntı çekmezsin. Ben 6. haftadayken bulantımın az olduğunu söylediğimde kv olsaydı şimdiden olurdu, rahat geçecek gebeliğin demişti. Annem de sen bana çekmişsin hafif geçiyor diyor. Bebişim çok zahmet vermeden kolayca doğar kucağıma gelir inşallah.ya işte cnm bilemiyorumki sonra azıtırmı
bi arkadşım hastanede falan yattı
hiç bişey yiemiyosu mide suyuna kadrda çıkartıyodu
ondan acaba sonra olur mu die merak ettim
şimdi iyiyim çok şükür bi sıkıntı yok
ya cnm benimde hep bulanmıyo ole şiddetli kusacak yada ağızıma bişey alamayacak gibide değil zaten
sadece günün belli saatlerinde bi bulanıyo sonra geçip gidiyo
merak ettim saol
cnm
cnm valla kendi anama çektisem anam 9 ay kusuyo ama
annem hep inş. teyzene çekersin die dua ettti
teyzemin gebelikleri pek rahattır
ole aşermez etkilemez iki saatte de normal doğurur gelir o kadar yanı
galiba anamın duası tuttu
çünkü bulantım var ama kusmmuyorunm diyince annem oh iyi iyi çok şükür duam kabul oldu dedi
Senin yeni yeni başlar. İnşallah sıkıntı çekmezsin. Ben 6. haftadayken bulantımın az olduğunu söylediğimde kv olsaydı şimdiden olurdu, rahat geçecek gebeliğin demişti. Annem de sen bana çekmişsin hafif geçiyor diyor. Bebişim çok zahmet vermeden kolayca doğar kucağıma gelir inşallah.
Şimdi hastayım ya. Bir yerim fazla ağrısa ya da gaz sancısı olsa panik oluyorum. Sonra atıyorum kötü düşünceleri aklımdan. Kötü bir şey olsa kanma olurdu diyorum. Ne gelirse Allahtan yapacak bir şeyimiz yok zaten. Yine de korkuyor insan
sanırım torun bekliyo aüızmı aramaya geldi dersin:))
maaşallah maaşallah inşallah 9ay böyle rahat geçer canımmmm
olabilir canım valla bi ara diodu zaten artık torun olsa de burdan çıkmasak diyeee
benim iştahım çok açık şükür. bulantı yaşamıyorum diyebileceğim kadar az.inşallah olmaz hiç.
ya cnm oda pek zor arkadaştan biliyorum hiç bişey yapamadı ilk 4 ay kustu durdu 10 kilo verdi bebek riske girdi falan çok zor allah kimseye ole gebelik vermesin rahat rahat doğuralım inş.
ayyy inş canım. ne kadar zor. hem kendisi hem bebeği çok yıpranmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?