Ilk çocuğunu düşünenler...

anammm 3 üz müüü. hayırlara vesile olsun inş. canım. sağlıklı sıhhatli olsun. sende sağlıkla kucağına al gülüm.

ay kuzum ya hayırlı evlat olsun
bende kendi bebeğimi erkek gibi hissediyorum bakalım
ne gösterecek zaman

olsun cnm sağlıklı olsuğunu biliyosun ya bu en büyük mutluluk otesi varmı

oohh maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim hayatım. :)))

evet kızlar önemli olan tek şey herseyın yolunda olması , ikili test sonucumda güzel cıkar inşallah dua edin bana. . .teşekkür ederim hepinizee . . .

acemiperi tatlım ikili testi ben söylemeden direk yazdı bence yaptır derim yinede doktorun söylemesede

insanın değer verildiğini hissetmesi çok güzel be kızlar şu hissiyatı hiçbir topicte yaşayamıo insan
Alllah razı olsun sizdennnn

Rabbim bizleri en özel ve en zayıf anımızda bir araya getirdi. Ben bunu onun bir mucizesi olarak görüyorum. çok şükür. Allah sendende razı olsun hayatım..

cnm inş. sağlıklı tosun gibi bi bebeğin olur
en önemlsi onların sağlıklı olması zaten

tabiki hayatım. bizim dualarımız hep sizlerle. buraya gelsenizde gelmesenizde içimizde hep nasıl olduğunuz endişesi var. rahat ol. inş sonucunuz güzel çıkacak.

İkinizde sağlıklı olun bebişin sağlıkla büyüsünde ultrason resmi olmayıversin be gülümmmmm
Çok şükür ki çok güzel haberler almışsın ne mutluuuuuuu

kızlar bu arada konuyla alakasız ama dün akşam kp aradı
yemek yapmasın kızım yemek getireceğim dedi dışardan bişeyler almış geldi hep birlikte yemek yedik çok şaşırdım şoka girdim ama aynı zamanda çok da mutlu oldummmm
nedense sevesim geldi kv yi

Belki de gittiğimde kan testi isteyecek bilemiyorum.
cnm bişey soracam
tabiki herkesin ki farklı ama bulantıların kaçıncı haftda başladı
Benim doğru dürüst bulantım olmadı canım. Ama 6.haftada başlıyor hissettirmeye. 12. haftadan sonra da bitiyormuş. Ben mide yanmasından daha çok şikayetçiyim.

ya cnm benimde hep bulanmıyo ole şiddetli kusacak yada ağızıma bişey alamayacak gibide değil zaten
sadece günün belli saatlerinde bi bulanıyo sonra geçip gidiyo
merak ettim saol
cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…