- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.281
bekleriz kaynanana seni seni
İkili test falan demedi. 23 kasımda randevum. Ben biraz erken gideceğim sanırım. Doktoru da değiştireceğim. Başka bir bayan varmış ona gideceğim.
BAzen doktorlar ikili teste gerek görmmüyor direk üçlü yaptırıyorlar aklında olsun.
İçime öyle doğuyor. Sanki belli olacak gibi.
Aslında hep karışıktım ben. Hatta bebeğimle konuşurken kızım deyiveriyordum. Ama son günlerde erkek gibi gelmeye başladı. Rüyamda bebeğimi kucaktan kucağa veriyorlar ve ... Bey diyorlardı. Bundan da çok etkilendim.
Kardeşim bir ay önce anneannem de iki gün önce üçüzüm olduğunu görmüş rüyasında. Hayırdır inşallah
haaa şöyle yaaavvv. sizler benim bacılarımsınız. güzel haberler aldıkça daha mutlu oluyorum :))))
sende iyiki varsın çiçeğim benim
İkili test falan demedi. 23 kasımda randevum. Ben biraz erken gideceğim sanırım. Doktoru da değiştireceğim. Başka bir bayan varmış ona gideceğim.
BAzen doktorlar ikili teste gerek görmmüyor direk üçlü yaptırıyorlar aklında olsun.
İçime öyle doğuyor. Sanki belli olacak gibi.
Aslında hep karışıktım ben. Hatta bebeğimle konuşurken kızım deyiveriyordum. Ama son günlerde erkek gibi gelmeye başladı. Rüyamda bebeğimi kucaktan kucağa veriyorlar ve ... Bey diyorlardı. Bundan da çok etkilendim.
Kardeşim bir ay önce anneannem de iki gün önce üçüzüm olduğunu görmüş rüyasında. Hayırdır inşallah
Ben bir kese ve bir minik can gördüm. Bu saatten sonra ikiz üçüz çıkmaz heraldeanammm 3 üz müüü. hayırlara vesile olsun inş. canım. sağlıklı sıhhatli olsun. sende sağlıkla kucağına al gülüm.
insanın değer verildiğini hissetmesi çok güzel be kızlar şu hissiyatı hiçbir topicte yaşayamıo insan
Alllah razı olsun sizdennnn
olsun cnm sağlıklı olsuğunu biliyosun ya bu en büyük mutluluk otesi varmı
oohh maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim hayatım. :)))
Ben bir kese ve bir minik can gördüm. Bu saatten sonra ikiz üçüz çıkmaz heralde
insanın değer verildiğini hissetmesi çok güzel be kızlar şu hissiyatı hiçbir topicte yaşayamıo insan
Alllah razı olsun sizdennnn
evet kızlar önemli olan tek şey herseyın yolunda olması , ikili test sonucumda güzel cıkar inşallah dua edin bana. . .teşekkür ederim hepinizee . . .
acemiperi tatlım ikili testi ben söylemeden direk yazdı bence yaptır derim yinede doktorun söylemesede
evet kızlar önemli olan tek şey herseyın yolunda olması , ikili test sonucumda güzel cıkar inşallah dua edin bana. . .teşekkür ederim hepinizee . . .
acemiperi tatlım ikili testi ben söylemeden direk yazdı bence yaptır derim yinede doktorun söylemesede
Ben bir kese ve bir minik can gördüm. Bu saatten sonra ikiz üçüz çıkmaz heralde
kızlar merhaba bugün hastaneye gittim ense ölçümü yapıldı bebişim 12 haftalık yanı 3.ayımızı bitirmişiz biraz önde gelişimi boyu 51,5 mm ay gorseydınız cok tatlıydı ikili test için kanımı da verdim cuma günü sonucumu alıcam ümraniye devlet hastanesinde yaptırdım hastane cok iyi doktor da cok guzel ilgilendi uzun uzun bebegımı inceledi gayet iyi dedi sonrada bana gösterdi ama tabı ben hala kalp atısını duymadım ve devlet hastanesi oldugu için ultrason resmide yok malesef
ben hsg sonuclarımı almaya gıdıyorum,dua edın kızlar,mumin'in mumın kardesıne ettıgı dualar kabul olurmus,ınsallh temız cıkar hersey
Belki de gittiğimde kan testi isteyecek bilemiyorum.evet kızlar önemli olan tek şey herseyın yolunda olması , ikili test sonucumda güzel cıkar inşallah dua edin bana. . .teşekkür ederim hepinizee . . .
Benim doğru dürüst bulantım olmadı canım. Ama 6.haftada başlıyor hissettirmeye. 12. haftadan sonra da bitiyormuş. Ben mide yanmasından daha çok şikayetçiyim.cnm bişey soracam
tabiki herkesin ki farklı ama bulantıların kaçıncı haftda başladı
cnm bişey soracam
tabiki herkesin ki farklı ama bulantıların kaçıncı haftda başladı
kızlar bu arada konuyla alakasız ama dün akşam kp aradı
yemek yapmasın kızım yemek getireceğim dedi dışardan bişeyler almış geldi hep birlikte yemek yedik çok şaşırdım şoka girdim ama aynı zamanda çok da mutlu oldummmm
nedense sevesim geldi kv yi
Belki de gittiğimde kan testi isteyecek bilemiyorum.
Benim doğru dürüst bulantım olmadı canım. Ama 6.haftada başlıyor hissettirmeye. 12. haftadan sonra da bitiyormuş. Ben mide yanmasından daha çok şikayetçiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?