- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.381
kızlar yoruldum ben ....(
çıkıcam birazdan kociş almaya geldi.
öpüldünüz.
ben varım benimde midem bulanıyo ama öyle çok yoğun değil arada gelip gidiyo...ve buğün ara ara kasıklarım iğneleniyoo
galiba içimi çok dinliyorum yaa
şimdi yemek yiyebildim ama midem biraz sevimsiz. ayran içiyorum.
iyi akşamlar cnm
kız zaten kaç taneydi sende bulursan karglayacam sanada ben bi çuval
sıkıldıkça iç
arık üçüzmü olur ikizmi bilmem
ay benim oldu canım bu ay ilk defa çıkarmaya çalıştım olmadı 2gün öyle mide bulantısıyla dolaştım yemek yiyince azalıodu sonra yeniden sapıtıodu
benim oğlan olursada senin kızı ben alırım:))))
bak bu dünür muhabbeti uğurlu geliyo:)))
bak güzelim benim kızım sen ve gülümsünün oğlu olacak. ikinizde isteyeceksiniz kızımı ama çingenelik yapacam
yahu sizden güzel dünür olur beee??
dalga gecıyor benımle yaaaa uyuz etmeye calısıyor beni sonra da dıyorkı cok zayıfsın zaten agırlasıcaksın dıyor benı delı etmek ıcın dıyor fırlamayımdır bende benımle dalga gecmek hosuna gıdıyor adamın
bizde bu ay düşünüyoruz çocuk sahibi olmayı ama öncesinde sigarayı bırakmam ve arınmam gerekiyormuş. hamile kalmadan ne kadar önce sigarayı bırakmalıyım acaba? bide folik plus kullanmalıyım galiba 3 ay bu konuda bişeyler bilen var mı?
baloncuk çıktı:))))))))))
sen ben daisy bowser acemi peri flörtte. asya asbelove ve diğer arkadaşlar iş başında:)))))))
Doktor bize serbest dedi kuzum. Flört aşamasını atlattık. Son aya kadar devam.
Eşim bana gecikmiş birinci yıl hediyesi aldı. Şans kolyesi. Çok hoşuma gitti
sana eğlence çıkar:)):))
kız obüyük gün bi gelse iyi olur valla
hemde nasıl evde kovalamaca oynarız artık:)))
ne diosun güzelim 3.bayram olur bize
Kesenin olduğu yerle penisin duracağı yerler çok ayrrıymış canım. Sıkıntı yok yani. AMa kanama olursa mutlaka ara vermek gerekiyormuş. Bizde bir sıkıntı olmadı çok şükür. Haftada üçü geçmeyen cinsel birliktelik bebeğin gelişimi için de faydalıymış.valla benimki doğana kadar ellemeyemiş bana ole dedi
çocuğun kafasınamı buralım tak tak dio
tam ona göre zaten ayda iki kere yapan adam için ideal çözüm
Kesenin olduğu yerle penisin duracağı yerler çok ayrrıymış canım. Sıkıntı yok yani. AMa kanama olursa mutlaka ara vermek gerekiyormuş. Bizde bir sıkıntı olmadı çok şükür. Haftada üçü geçmeyen cinsel birliktelik bebeğin gelişimi için de faydalıymış.
Mutlu anne = mutlu bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?