- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.421
ya onlarıda tüketiyom özellikleri sabahları peynire ağırlık veriyorum
hem bebek için hemde kemik erimesi başlangıcı var ben de bu yaşta onun için kalsiyoma dikkat etmem gerekiyo cnm ya
ama belliki yetersiz geliyo iki gündür dişlerim sızlıyo
bebek ilk önce dişten çekermiş ole demişti doktor
ya onlarıda tüketiyom özellikleri sabahları peynire ağırlık veriyorum
hem bebek için hemde kemik erimesi başlangıcı var ben de bu yaşta onun için kalsiyoma dikkat etmem gerekiyo cnm ya
ama belliki yetersiz geliyo iki gündür dişlerim sızlıyo
bebek ilk önce dişten çekermiş ole demişti doktor
kızlar ben çıkıyorm girer okurum yine
pınarın kalsiyum sütlerinden al ozaman canım. daha faydalı olur belki ?
doktor bugün ovülsyon günün dedi :)
geçen ay içten içe umutlu değildim ama bu ay çok umutluyum. hele bide o yumurtayı öyle güzel görünce...
ama olmama ihtimalini de düşünmem lazımda yapamıyorum
( kusacak gibiyimmmidem feci... )
kız bana güzelimm yerden yere vurr!! yeter ki sen vuurrr :)
bebiş etkilenmezmiş hemen. yani varlığını gösterene kadar yaptıkların ettiklerin bebişi etkilemezmiş hemen. bir doktor demişti. bende gaz aldım
aman dikkat canım günde en az 2porsiyon süt ürünü tüketmen gerekio bebiş için bi de kemik erimesi varsa daha fazla almalısın
Bu arada bir porsiyon 1bardağa tekabül edioooo
merhabaaa, yenı evlıyım bızde ılk cocugumuzu dusunmeye basladık gecen ay baya umıtlıydım cokta belırtım vardı mıdem bulanıyodu sol kasıgım agrıyodu goguslerım sızlıyodu ama gunum bıle gecmeden adet oldum. bu ay hıc bı belırtım yok 13 de adet gunum zaman hıc gecmıyor cok merak edıyorum. hamıle olanların baya atesı yukselıyomus duyduguma gore benım tam tersı ellerım ayaklarım cok usuyor.
ole yapıyom ben anlamdım zaten nasıl çıktı kemşik erimesi bi kere tamam aman aman süt içmem ama çok peynir yerim yoğurt yerim
doktor diyince şoka girdim eşimde şaşırdı hocam haftada 1 kilo peynir yer nasıl yanı dieyebildi adam
maaşallah canım genetik olabilio bu durumlar peyniri yoğurdu yiyorsan sıkıntı yok bende aynı senin gibiyim canım ye ye fazlası göz çıkarmaz nasıl olsa
Ilk defa duyuyorum usuyen etrafımdakı erken hamılelık belırtısı olarak herkezın atesı cıkıyormus. bende usudugum ıcın bu ayda adet olurum dıye dusunuyordum. ne kadar zormus bole beklemek ya basım fılan agırdıgı zaman ılac ıcemıyorum hamıleyımdır dıye bebege zarar vermemek ıcın gecen ay cok basım agrımıstı hıc ılac ıcmemıstım ama adet oldum.
hıc bı belırtım yok o yuzden umıtsızlıge kapılıyorum gercı gecen ayda butun belırtılerım vardı ama olmadı cok kafam karısık aslında 13 de bellı olcak galıba hersey. doktora gıtmıstık gecen ay doktor folıkasıt verdı onu kullandım bıttı adetın gecıkınce bı hafta sonra gel demıstı tabı adetım gecıkmedıgı ıcın gıtmedık sımdı folıkasıtımde bıttı doktora tekrar gıtmeme gerek yok heralde bıtınce gel felan demedı cunku.
Ilk defa duyuyorum usuyen etrafımdakı erken hamılelık belırtısı olarak herkezın atesı cıkıyormus. bende usudugum ıcın bu ayda adet olurum dıye dusunuyordum. ne kadar zormus bole beklemek ya basım fılan agırdıgı zaman ılac ıcemıyorum hamıleyımdır dıye bebege zarar vermemek ıcın gecen ay cok basım agrımıstı hıc ılac ıcmemıstım ama adet oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?