Ilk çocuğunu düşünenler...

pınarın kalsiyum sütlerinden al ozaman canım. daha faydalı olur belki ?

aman dikkat canım günde en az 2porsiyon süt ürünü tüketmen gerekio bebiş için bi de kemik erimesi varsa daha fazla almalısın
Bu arada bir porsiyon 1bardağa tekabül edioooo

geçen ay içten içe umutlu değildim ama bu ay çok umutluyum. hele bide o yumurtayı öyle güzel görünce...

ama olmama ihtimalini de düşünmem lazımda yapamıyorum

( kusacak gibiyimm midem feci... )

Al benden de o kadar canım inşallahhhhh gelir bu ay bebişler de hayal kırıklığı yaşamayızzz

yerim seni bacımmmmmm:))))
bana da bir dr. bebişle annenin arasında ki o kalkandan geçebilen tek şeyin kafein alkol vb ürünler olduğunu söyledi bilgineeeeee

merhabaaa, yenı evlıyım bızde ılk cocugumuzu dusunmeye basladık gecen ay baya umıtlıydım cokta belırtım vardı mıdem bulanıyodu sol kasıgım agrıyodu goguslerım sızlıyodu ama gunum bıle gecmeden adet oldum. bu ay hıc bı belırtım yok 13 de adet gunum zaman hıc gecmıyor cok merak edıyorum. hamıle olanların baya atesı yukselıyomus duyduguma gore benım tam tersı ellerım ayaklarım cok usuyor.

aman dikkat canım günde en az 2porsiyon süt ürünü tüketmen gerekio bebiş için bi de kemik erimesi varsa daha fazla almalısın
Bu arada bir porsiyon 1bardağa tekabül edioooo

ole yapıyom ben anlamdım zaten nasıl çıktı kemşik erimesi bi kere tamam aman aman süt içmem ama çok peynir yerim yoğurt yerim
doktor diyince şoka girdim eşimde şaşırdı hocam haftada 1 kilo peynir yer nasıl yanı dieyebildi adam

canım benim de üşüyordu hala da üşüyorum çok tanıdığım var üşüyen o yanıltıcı bi kriter olmasın sabret.

maaşallah canım genetik olabilio bu durumlar peyniri yoğurdu yiyorsan sıkıntı yok bende aynı senin gibiyim canım ye ye fazlası göz çıkarmaz nasıl olsa

Ilk defa duyuyorum usuyen etrafımdakı erken hamılelık belırtısı olarak herkezın atesı cıkıyormus. bende usudugum ıcın bu ayda adet olurum dıye dusunuyordum. ne kadar zormus bole beklemek ya basım fılan agırdıgı zaman ılac ıcemıyorum hamıleyımdır dıye bebege zarar vermemek ıcın gecen ay cok basım agrımıstı hıc ılac ıcmemıstım ama adet oldum.

olsun içme cnm geçen y olmadı die bu ayda olmayacak die bişey var mı

hıc bı belırtım yok o yuzden umıtsızlıge kapılıyorum gercı gecen ayda butun belırtılerım vardı ama olmadı cok kafam karısık aslında 13 de bellı olcak galıba hersey. doktora gıtmıstık gecen ay doktor folıkasıt verdı onu kullandım bıttı adetın gecıkınce bı hafta sonra gel demıstı tabı adetım gecıkmedıgı ıcın gıtmedık sımdı folıkasıtımde bıttı doktora tekrar gıtmeme gerek yok heralde bıtınce gel felan demedı cunku.

ben ufak ufak kaçıyorum kızlar işleri toparlayıp gideyim evime
malum akşama çalışma var gerçi misafirde var nasıl olcek bilmiyorum artık

bence adetin geçikmedi die gitmemekle hata yapmışsın kimse ilk aydan gebe klamıyo cnm
onlar şanslı azınlık
gitseyid keşke doktora bi bakılsaydı
bişey var mı yok mu

olur mu çok üşüyen var benm tanıdığm gebe arkadaşlarım hep üşüyorlar ilk aylarda bebek biraz daha büyüdükçe canım ateş basmaları başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…