Ilk çocuğunu düşünenler...

bebek çalıimalarına başladığın an folikasit alabilirsin. sigara konusuna gelince bırakmak en güzeli ama aramızda kalsın ben hala günde 1 tane içiyorum.

bebek haberini alana kadar heralde böyle 1 tane ile geçinirim.. :)

Doktor bize serbest dedi kuzum. Flört aşamasını atlattık. Son aya kadar devam.

Eşim bana gecikmiş birinci yıl hediyesi aldı. Şans kolyesi. Çok hoşuma gitti

darısı diğer hamişlere ozamannnn :)) kolyeni güle güle kullan canım. gerçekten şans getirsin sana.

doktor günde bir tane küçük süt iç dedi
ama şu an çok midemi bulandırdı
bu süt işi sakata gelecek zannımca

yoğurt yada ayran tüketsen? gaz yapmaz hem.
ben süt çok severim ama laktoz sindiremediğimden içemiyorum. ayran yoğurt dokunmuyor.

süper ya.. ben bunu hamiş olunca koçişe bi söylüyeyyim. :)) beni boşamazsa iyidir...

Sana kızmak istiyorum şu anda canım o sigaranın atıkları vücuttan en az 3ayda temizliyor biliyorsun değil miiiiiiiii

yoğurt yada ayran tüketsen? gaz yapmaz hem.
ben süt çok severim ama laktoz sindiremediğimden içemiyorum. ayran yoğurt dokunmuyor.

ya onlarıda tüketiyom özellikleri sabahları peynire ağırlık veriyorum
hem bebek için hemde kemik erimesi başlangıcı var ben de bu yaşta onun için kalsiyoma dikkat etmem gerekiyo cnm ya
ama belliki yetersiz geliyo iki gündür dişlerim sızlıyo
bebek ilk önce dişten çekermiş ole demişti doktor

aman aman hadi inşallahhhh gelio bebişlerrrr

geçen ay içten içe umutlu değildim ama bu ay çok umutluyum. hele bide o yumurtayı öyle güzel görünce...

ama olmama ihtimalini de düşünmem lazımda yapamıyorum

( kusacak gibiyimm midem feci... )

İnşallah canım. feci şekilde karnım ve belim ağrıyor. regl olmuş gibiyim. ben nasıl çocuk çalışacam böyle??

o dönemde bende bel ağrısından öldüm canım gerçi hala sürüyor ağrılarım bilmiyorum neden kasıklarımda ara ara batmalar yaşıyorum hadi hayırlısı

Sana kızmak istiyorum şu anda canım o sigaranın atıkları vücuttan en az 3ayda temizliyor biliyorsun değil miiiiiiiii

kız bana güzelimm yerden yere vurr!! yeter ki sen vuurrr :)

bebiş etkilenmezmiş hemen. yani varlığını gösterene kadar yaptıkların ettiklerin bebişi etkilemezmiş hemen. bir doktor demişti. bende gaz aldım

hmmm... ozaman totoş ihtimaline devammm

yok yok senin bebiş erkek olacak erkek.. gamzenin de erkek, benim kız :)) kv. ısrarla erkek istiyor da... sağlık olsun

tabi ya eli ayağı düzgün sağlığı yerinde olsun
vatanına milletine anasına babasına
atasına :))) hayırlı evlat olsun
inan kzı erkeği fark etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…