- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.601
evet canım bende de öküz oturdu vallaaa
ama umutlu olmak istemiyorummmm
hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
bu arada benim kasık batmalarım oluo böyle aniden bu da belirti mi?
cnm bunarın hepsini yaşadım ben sölediğin herşeyi
ama bi yandan da korktum acaba beynim benimle oynuyo mu die
en iyi kasım 13 beklemek
kendini çok sıkma herşeyin hayırlısı
Maşallah sana kanatsız uçuyorsun bugünkızlar nasılsınız ben bu kocamı cok sevıyorummmmm yaaa bir insan bu kadar mı tatlı bu kadar mı şeker olur yaaaaaaaaaaaaabebişimle birlikte cok mutluyuzzzzzz bugün cok güzelllllllllllll bir günnnnnnnn .... i ki ondan bir parça taşıyorum yaaa
benimde kasıklarda minik batmalar şekerimm.. ama dediğin gibi çok kaptırmamak lazım geçen ay daha şiddetliydi batmalarım. yumurtam bile yokmuş meğer yaa..
kızlar nasılsınız ben bu kocamı cok sevıyorummmmm yaaa bir insan bu kadar mı tatlı bu kadar mı şeker olur yaaaaaaaaaaaaabebişimle birlikte cok mutluyuzzzzzz bugün cok güzelllllllllllll bir günnnnnnnn .... i ki ondan bir parça taşıyorum yaaa
evet çok doğru söylüyorsun canım ama aklım hep o tarafa kayıyor
ya diyorum psikolojikse kendini kaptırma diyorum
diyorum da diyorum işte
benimde kasıklarda minik batmalar şekerimm.. ama dediğin gibi çok kaptırmamak lazım geçen ay daha şiddetliydi batmalarım. yumurtam bile yokmuş meğer yaa..
allahım hakkımızda hayırlısını versin gülümmm ama o hayırlı olanı tez zamanda mesela bu ay verirse harika olur dimi
kızlar inş. Olur bu ay
hakkınızda hayırlısı ama dualarım hep bu yönde
mesaj trafiği öyle yoğun ki bu topikte, yazdıklarım gözden kaçıyor, katılamıyorum sonra sohbete
Hu huuu ben de varıııım
mesaj trafiği öyle yoğun ki bu topikte, yazdıklarım gözden kaçıyor, katılamıyorum sonra sohbete
hu huuu ben de varıııım
hatırlarsanız size sormuştum insanın üstüne fil oturması belirtimi die
heheheMaşallah sana kanatsız uçuyorsun bugün
ne yaptı bu adamda seni bu kadar mutlu ettti
hehehe
hiççç içimden geldi :)
hamiş duası kabul olur derler inşallah canımm
ne yaptın sanki siz bi doktora mı gidecektiniz ben mi uyduruyorum şu an
evet canım hayırlısı olsun diyorum ben zamanlama olarakta hayırlısı olsun. Ben isteklerime hep öyle derim. Gerçekten olmuyor ama sonra daha hayırlı zamanda oluyor. Kısmet.
hehehe
Hiççç içimden geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?