Ilk çocuğunu düşünenler...

evet canım bende de öküz oturdu vallaaa
ama umutlu olmak istemiyorummmm
hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
bu arada benim kasık batmalarım oluo böyle aniden bu da belirti mi?

benimde kasıklarda minik batmalar şekerimm.. ama dediğin gibi çok kaptırmamak lazım geçen ay daha şiddetliydi batmalarım. yumurtam bile yokmuş meğer yaa..

cnm bunarın hepsini yaşadım ben sölediğin herşeyi
ama bi yandan da korktum acaba beynim benimle oynuyo mu die
en iyi kasım 13 beklemek
kendini çok sıkma herşeyin hayırlısı

evet çok doğru söylüyorsun canım ama aklım hep o tarafa kayıyor
ya diyorum psikolojikse kendini kaptırma diyorum
diyorum da diyorum işte

Maşallah sana kanatsız uçuyorsun bugün

benimde kasıklarda minik batmalar şekerimm.. ama dediğin gibi çok kaptırmamak lazım geçen ay daha şiddetliydi batmalarım. yumurtam bile yokmuş meğer yaa..

Allahım hakkımızda hayırlısını versin gülümmm ama o hayırlı olanı tez zamanda mesela bu ay verirse harika olur dimi

ne yaptı bu adamda seni bu kadar mutlu ettti

evet çok doğru söylüyorsun canım ama aklım hep o tarafa kayıyor
ya diyorum psikolojikse kendini kaptırma diyorum
diyorum da diyorum işte

kızlar inş. olur bu ay
hakkınızda hayırlısı ama dualarım hep bu yönde

mesaj trafiği öyle yoğun ki bu topikte, yazdıklarım gözden kaçıyor, katılamıyorum sonra sohbete
hu huuu ben de varıııım

allahım hakkımızda hayırlısını versin gülümmm ama o hayırlı olanı tez zamanda mesela bu ay verirse harika olur dimi

evet canım hayırlısı olsun diyorum ben zamanlama olarakta hayırlısı olsun. Ben isteklerime hep öyle derim. Gerçekten olmuyor ama sonra daha hayırlı zamanda oluyor. Kısmet.

ne yaptın sanki siz bi doktora mı gidecektiniz ben mi uyduruyorum şu an

dün yazmış mıydım hatırlamıyorum canım da ben cuma günü gideceğim doktora, kontrole. hem adetimin 13. günü oluyor. baksın bakalım yumurta var mı. bir de konuşacağım doktorla, yumurta takibi falan isteyeceğim, bir kaç sonra da rahim filmi aşılama falan. neredeyse 1 yıl oldu çünkü

of ya görmemeişin oğlu olmuş tutumuş bi yerini yolmuş
kocam sapıttı kızlar hayırlısı
arabayı satıp büyük araba alacakmışsız
bu araba bize yetmezmiş bebek olunca
sanki yarın doğuracam
ay allahım bana sabır kocamada azcık akıl ver yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…