- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.561
canım sorma yaaa. çok fenaa oluyor. benim gün içinde değilde akşam yatıyorum uyku arasında oluyo. canım çekiliyo sanki. çok korktum. ağlıyorum ağrıdan resmen. senindemi öyleydi.
nooluyoruz asyaaa....
kime kızdın
:) heh içim bı garıp oldu hayal bıle edemıyrm nasıl bı duygu kım bılır en hayırlı zmanda ınsallah olsun heyecanlandım
arada batı olan var mı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla söyleyeyim
ilk ben geleyim arkamdan da asyaaaaaaaaa
ya ben bisey dicem.. banyolarında derken nasıl yani ?
hmm sirkeli suyla ev silcem... valla bu forumda çok seyler öğrendim iyi ki üye olmusum..saolasın cnm. kesin yapıcam ins.
hsg sonucum cıktı kızlarrrr,allaha sukur tıkanıklık ve yapısıklık yokmus doktor gayet ıyı dedı,esımın de testlerını tamamlayıp persembe-cuma gıbı tekrar gıdecegım,esınınde testlerı tamamlansın bı yol harıtası cızelım dedı.ayyy bu bıle moralımı toparladı valla,rabbım hepımızın yardımcısı olsun
o kadar sinirliyim ki... ellerim titriyor sinirden sabahtan beri yeni yeni küfürler üretiyorum resmen! ben bu işyerinde erkenden doğrururm yemin ederim!
sabır Allahım sabır!!!
bugün IQ seviyesi düşük insanlarla konuşuyorum canım. sinirden midem bulanıyor artık. ne zor insanlarla uğraşmak? bide cahilse ?
kaç kere fırlattım şu telefonu ısrarla çalıyor hala! offf akşam olsun
benim ağrım sürekli vardı..Stresten belkide şiddetin artması...
benim ağrım için doktor PKO dan bu kadar çok demişti...
hsg sonucum cıktı kızlarrrr,allaha sukur tıkanıklık ve yapısıklık yokmus doktor gayet ıyı dedı,esımın de testlerını tamamlayıp persembe-cuma gıbı tekrar gıdecegım,esınınde testlerı tamamlansın bı yol harıtası cızelım dedı.ayyy bu bıle moralımı toparladı valla,rabbım hepımızın yardımcısı olsun
hadi hayırlı olsun canım:)) güzel haber.
Al benden de o kadar sabahtan beri böğrüme bir öküz oturmuş nefes almamı engelliyor resmen ben doğuramadan kalp krizinden giderim herhalde bu işyerinde canımmm
hayırdır sana ne oldu
Çok şükür canım inşallah en kısa sürede alırsın bebişini kucağınaaa
teskkurler canım,sen nasılsın?? sımdı esımın spermıygramı beklıyoruz,fılm falan cektırdı oda yarın oburgun yapıp onlarıda goturecegız oyle bakacagım,ondan sonra konusuruz dedı,ınsallh bır umut dogar
sakin ol hayatım. kendini yıpratmaya değecek insan için yap
bu ara çok gergin olmaman lazım ama.
iş sıkıntısı be gülüm derdi olan bizi arıyor herkes özel hizmet bekliyor. inşallah sinirden stresten hamileliğimde sıkıntı olmaz. zaten tutsun diye çabalıyoruz, bide tutarsa kaybetmekte var. benim gibi sakin bir insanı çıldırtıyorlar yaaa....
valla gittikçe asabileşiyorum canım, müşteriyi bir dövmediğim kaldı. haketti yani. boğazım ağrıyor bağırmaktan. sinirden ellerim titriyor midem bulanıyor.
böyle hamile kalırsam da nasıl bir bebek çıkar merak ediyorum. heralde çığlık atan bir bebek olur.
anasına bak kızını al hesabı... ( kız dedim...) :?
iş sıkıntısı be gülüm derdi olan bizi arıyor herkes özel hizmet bekliyor. inşallah sinirden stresten hamileliğimde sıkıntı olmaz. zaten tutsun diye çabalıyoruz, bide tutarsa kaybetmekte var. benim gibi sakin bir insanı çıldırtıyorlar yaaa....
ya bu stres altında tutacak mı o da meçhul be tatlım ben korkuyorum açıkçasııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?