Ilk çocuğunu düşünenler...

ya bu stres altında tutacak mı o da meçhul be tatlım ben korkuyorum açıkçasııııı

ben daha önce hep vazgeçiyordum. nasıl olacak diye.. kızlar sağolsun daha cesaretli yaptılar beni artık vazgeçmiyorum ''işine de başlarım'' diyorum. ama bünyem tepki veriyor hemen. şiddet eğilimim yok kendime yapıyorum ne yapıyorsam. sinirlenince hemen birşeyler fırlatıyorum artık. içimden çıksın diye

Banyonda sirke olsun canım banyonda bir maşrapa vb bişey vardır su doldur içine az bişey sirke koy ve dök üstüne
faydasını görürsün muhakkak
Allahım hayırlısını nasip etsin

çok saol asbelove .. insallah faydasını görüceğime okudukça inandım.. Allah razı olsun,. ne muradın varsa versin Rabbim..
amin insallah saolasın ..

Stres yapmayın bacılar. Stres önlüyor bebeği. Tez zamnda muradınıza ereceksiniz. İçimden bir his önce abselove'un haberini alacağımızı söylüyor

bende bağırıp çağırmaya başladım kendi kendime yapıyorum ne yapıyorsam diyorum bana yardımcı al herşyin üstesinden gelemiyorum aldı bi taneini oturttu yanıma muhasebenin m'sini bilmiyor bi de ona öğretmeye çalışıyorum biz lalelideyiz yabancılar çalıştırıyoruz onlar ayrı alem en sonunda tırlatıp ben gidiyorum ne yaprsan yap diyeceğim o olacak

merhaba hanımlar
forumda devamlı birşeyler oluyor, giremiyorum ya da yazamıyorum ama düzeldi sanırım.
herkesler iyidir umarım...
emha'nın rahim filmi temiz çıkmış galiba, gözün aydın canım
ben de cuma günü doktorumdan randevu aldım, adetimin 13. günü oluyor, inşallah bir yumurtam oluşuyorsa belki görür

demek bunları yapmam gerekiyormus ki, benim içimdeki sıkıntılarım ara ara oluyordu hep .. ama nerden bilebilirdim ki, yıllardır demek olucağı varmısta bu yüzden olmuyormus gibi olmus oldu.. :26:yani göğüs kafesimin içinde ara ara nefes almamı güçlestiren bir ağrı.. ölücem sanıyordum hep yada kalp krizi fln, Allah korusun yarabbim, sen hayırlara çıkar insallah bu ay hayırlısınla yüzümüz güler

ya bide bizim iş yerinde cep çekmiyor dışarı çıkıyorum da konuşuyorm, diğer esnaflar benim sinir harbime şahit oluyor. ilerde karnı burnunda yanan bir meteor görecekler kapıda. elinde telefondan kulaklarından ateş çıkan bir meteor :? baloncuk çıktı korktum hemen püff ledim..

dimi dimi insanlar o kadar anlayışsız ve acımasız ki karşısında bayan varmış yokmuş umurları değil
benim çalışma saatlerim 9-6ydı ufak ufak 8,30 yaptı önce şimdi de 7de çıkartıo akşam o da çıkabilirsem öpüp başıma koyuyorum hepten öldürdüler beni
şimdi dio ki yılbaşında yukarda bi daireyi büro yapacağım dedim günaydınnnnnn

evet canım bende de öküz oturdu vallaaa
ama umutlu olmak istemiyorummmm
hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
bu arada benim kasık batmalarım oluo böyle aniden bu da belirti mi?

cnm bunarın hepsini yaşadım ben sölediğin herşeyi
ama bi yandan da korktum acaba beynim benimle oynuyo mu die
en iyi kasım 13 beklemek
kendini çok sıkma herşeyin hayırlısı

kızlar nasılsınız ben bu kocamı cok sevıyorummmmm yaaa bir insan bu kadar mı tatlı bu kadar mı şeker olur yaaaaaaaaaaaaa bebişimle birlikte cok mutluyuzzzzzz bugün cok güzelllllllllllll bir günnnnnnnn .... i ki ondan bir parça taşıyorum yaaa

evet bu saat muhabbeti hep oluyor ya.. ben hiç taviz vermiyordum çalışırken. çantamı alıp çıkıyordum. çok umrumda değildi o işyerleri hep geçici baktıığımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…