- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.581
ya bu stres altında tutacak mı o da meçhul be tatlım ben korkuyorum açıkçasııııı
Banyonda sirke olsun canım banyonda bir maşrapa vb bişey vardır su doldur içine az bişey sirke koy ve dök üstüne
faydasını görürsün muhakkak
Allahım hayırlısını nasip etsin
asbelove benden önce,,, sonra ben inşallahhhh :))
inşallah canım inşallah güllümsün ve gamze gibi ikimize de yarar bu ay
ikiniz aynı anda inş.
ben daha önce hep vazgeçiyordum. nasıl olacak diye.. kızlar sağolsun daha cesaretli yaptılar beni artık vazgeçmiyorum ''işine de başlarım'' diyorum. ama bünyem tepki veriyor hemen. şiddet eğilimim yok kendime yapıyorum ne yapıyorsam. sinirlenince hemen birşeyler fırlatıyorum artık. içimden çıksın diye
Stres yapmayın bacılar. Stres önlüyor bebeği. Tez zamnda muradınıza ereceksiniz. İçimden bir his önce abselove'un haberini alacağımızı söylüyor
bende bağırıp çağırmaya başladım kendi kendime yapıyorum ne yapıyorsam diyorum bana yardımcı al herşyin üstesinden gelemiyorum aldı bi taneini oturttu yanıma muhasebenin m'sini bilmiyor bi de ona öğretmeye çalışıyorum biz lalelideyiz yabancılar çalıştırıyoruz onlar ayrı alem en sonunda tırlatıp ben gidiyorum ne yaprsan yap diyeceğim o olacak
gülümsün gördünmü asbelove ve asya nın isyanlarını..
tek başıma mücadele ediyorum bunlarla. nerelerdesin.
Al benden de o kadar sabahtan beri böğrüme bir öküz oturmuş nefes almamı engelliyor resmen ben doğuramadan kalp krizinden giderim herhalde bu işyerinde canımmm
hayırdır sana ne oldu
ya bide bizim iş yerinde cep çekmiyor dışarı çıkıyorum da konuşuyorm, diğer esnaflar benim sinir harbime şahit oluyor. ilerde karnı burnunda yanan bir meteor görecekler kapıda. elinde telefondan kulaklarından ateş çıkan bir meteor :? baloncuk çıktı korktum hemen püff ledim..
hatırlarsanız size sormuştum insanın üstüne fil oturması belirtimi die
hatırlarsanız size sormuştum insanın üstüne fil oturması belirtimi die
evet canım bende de öküz oturdu vallaaa
ama umutlu olmak istemiyorummmm
hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
bu arada benim kasık batmalarım oluo böyle aniden bu da belirti mi?
dimi dimi insanlar o kadar anlayışsız ve acımasız ki karşısında bayan varmış yokmuş umurları değil
benim çalışma saatlerim 9-6ydı ufak ufak 8,30 yaptı önce şimdi de 7de çıkartıo akşam o da çıkabilirsem öpüp başıma koyuyorum hepten öldürdüler beni
şimdi dio ki yılbaşında yukarda bi daireyi büro yapacağım dedim günaydınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?