Ilk çocuğunu düşünenler...

dur anlatma o kadar ortalık yerde olan var olmayan var
Allah bozmasın canım, çok güzel böyle ilişkiler...tabi senin de onlara iyiliğinden kaynaklanıyordur eminim

3.5 yılın ardından bende artık çocuk istiyorum ve bunu gerçekten istiyorum Anne olmalıyım :) Ayyyy düşününce bile içim cız ediyor. Anne olmak istiyorum, Anne olmak istiyorum.... tekrar tekrar söyleyince ne garip geliyor çok hoş :) Çalışmalar başlasın START veriyoruz. Şans dileyin Dostlar...... :)

aman nazar değmesin bizimkilerede feyiz olsun

hadi bakalım gazanız mübarek olsun şaka bir yana, inşallah çok beklemeden gelir bebişin, ben 1 yıldır bekliyorum da ama korunmayıp bebek olması ihtimali bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor

dur anlatma o kadar ortalık yerde olan var olmayan var
Allah bozmasın canım, çok güzel böyle ilişkiler...tabi senin de onlara iyiliğinden kaynaklanıyordur eminim

aynen öyle hayatım. asla tek taraflı değil. k.v hastalandı kimseye bırakmadım daha 3 aylık evliylen kapımı kilitleyip gidip ona baktım. k.p desen yine öyle aylarca hastanede yattı canı ne istiyosa yapıp burdan ankaraya taşıdım.
haa bilmeyen bilmez ama sağolsunlar biliyolar :)

,
tabi görsünler cnm
ama ne olur şu dillerini tutsunlar başka bişey istemem

kızlar başlık dikkatimi çekti
bu aralar bebek bekleyen arkadaşlar çok
bana da düşün diyorlar ama ben korkuyorum
siz çekinmiyor musunuz doğumdan

allah yardımcınız olsun hayatım. Sanada minicik ellerini uzatıp anne diyen bir bebiş versin.

dediğin gibi yaptıklarının kıymetini bilip sana da ona göre davranmaları önemli, kimileri vazifen gibi de görebiliyor.
benim yeğenim var 1,5 yaşında. özellikle babamdan gördüğüm şu ki, torun gerçekten acayip seviliyor

tek dileğim o
en azından artık çocuğum var masrafım var die anasına kardeşine abisinede para vermekten vazgeçer demi ama

tabi hayatım. bak benimkide öyleydi yağdırıyodu resmen. hatta biz ev aldık k.v leri oturttu kocam oraya.
şimdi ise maaş kartı bende. anladı sömürüldüğünü. azıcık sabır

kızlar başlık dikkatimi çekti
bu aralar bebek bekleyen arkadaşlar çok
bana da düşün diyorlar ama ben korkuyorum
siz çekinmiyor musunuz doğumdan

o eşsiz mutluluğu yaşama isteginden doğum aklıma bile gelmiyo canım...
zor belki ama sonunda meleğine kavuşacaksın rabbim böyle korku versin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…