- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.661
:))) evet yaaa..... aslında çok ilgilidirler bütün ailem ama şimdi daha bi başka oldular. k.v. benim eve gelen kadına sıkı sıkı tembih etmiş eksik bişey yapma kendi kendine iş yapmaya kalkar yorulmasın diye. görümcem düğün hazırlığında ama şimdi unuttu kendini benle daha çok ilgili.:) k.p de öyle adam siroz hastası . her gün arayıp soruyor eşimi tehdit ediyor. üzersen üzerim diye:))
maşallah k.p başkası tarafından düşünülmek çok güzel bi duygudurr
:))) evet yaaa..... aslında çok ilgilidirler bütün ailem ama şimdi daha bi başka oldular. k.v. benim eve gelen kadına sıkı sıkı tembih etmiş eksik bişey yapma kendi kendine iş yapmaya kalkar yorulmasın diye. görümcem düğün hazırlığında ama şimdi unuttu kendini benle daha çok ilgili.:) k.p de öyle adam siroz hastası . her gün arayıp soruyor eşimi tehdit ediyor. üzersen üzerim diye:))
az kalmış ya sabır canım benim 13ü olması gerek :) bakalım inşallah beklenmeyen kırmızılar cidden gelmez bu ay
3.5 yılın ardından bende artık çocuk istiyorum ve bunu gerçekten istiyorum Anne olmalıyım :) Ayyyy düşününce bile içim cız ediyor. Anne olmak istiyorum, Anne olmak istiyorum.... tekrar tekrar söyleyince ne garip geliyor çok hoş :) Çalışmalar başlasın START veriyoruz. Şans dileyin Dostlar...... :)
dur anlatma o kadar ortalık yerde olan var olmayan var
Allah bozmasın canım, çok güzel böyle ilişkiler...tabi senin de onlara iyiliğinden kaynaklanıyordur eminim
evet canım. şımardım:))))
aman nazar değmesin bizimkilerede feyiz olsun
şımar canım şımar hakediyosun şuan sen.
bu 9 ayı iyi değerlendir
ben bi hamile kalayım eşimin çekecegi var walla
,ben sana sadece şunu söylüycem. bebeğin bi olsun bak nasıl değişicek herşey. torunlarını görebilmek onunla zaman geçirebilmek için dünya kadar bahane bulacaklar.
arkanda dönüp duracaklar. görürsün.bak.
3.5 yılın ardından bende artık çocuk istiyorum ve bunu gerçekten istiyorum Anne olmalıyım :) Ayyyy düşününce bile içim cız ediyor. Anne olmak istiyorum, Anne olmak istiyorum.... tekrar tekrar söyleyince ne garip geliyor çok hoş :) Çalışmalar başlasın START veriyoruz. Şans dileyin Dostlar...... :)
,
tabi görsünler cnm
ama ne olur şu dillerini tutsunlar başka bişey istemem
aynen öyle hayatım. asla tek taraflı değil. k.v hastalandı kimseye bırakmadım daha 3 aylık evliylen kapımı kilitleyip gidip ona baktım. k.p desen yine öyle aylarca hastanede yattı canı ne istiyosa yapıp burdan ankaraya taşıdım.
haa bilmeyen bilmez ama sağolsunlar biliyolar :)
hah işte o zaman dillerini tutmazlarsa onu rahat göremeyeceklerini bilecekler.
az sabır gülüm. sağlıkla bi alda kucağına.
kızlar başlık dikkatimi çekti
bu aralar bebek bekleyen arkadaşlar çok
bana da düşün diyorlar ama ben korkuyorum
siz çekinmiyor musunuz doğumdan
tek dileğim o
en azından artık çocuğum var masrafım var die anasına kardeşine abisinede para vermekten vazgeçer demi ama
Doğumu düşününce evet korku ve çekingenlik var. ama evlat sahibi olmak daha üstün şu anda canım.
kızlar başlık dikkatimi çekti
bu aralar bebek bekleyen arkadaşlar çok
bana da düşün diyorlar ama ben korkuyorum
siz çekinmiyor musunuz doğumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?