Ilk çocuğunu düşünenler...

bende bende geçen gün doğum yapan bi tanıdığa hayırlı olsuna gittik devlet hastanesinde yatıodu
dedim ben böyle istemiyorum hastane odası süslenmeli özel ilgi olmalı benim kocişim beni özel ilgiye alıştırdı diye de sıkıştırdım bi de ohhhhhh

tabi ya
bende ole diorum herşey özel ve güzel olmalı
nasıl yapacağını sen düşünecen artık diyim yükü omuzlarına bırakıyorum

kesinlikle en gzelini yapmışsın
bende dedim beni adam gibi bi hastanede doğurttur nasıl yaparsın bilmiyorum artık ama ole olacak dedim

kızlar özelde doğum masrafları nasıl bilginiz varmı? ben dünden beri kafaya taktım madem aileye tek torun gelecek biraz destek olsunlar. tamam bizdede borç çok masraf yapmamaya çalışıyorz ama bu konudada kendimi çokta kasmak istemiyorm. doğumumda rahat düzgün bir yerde olmak istiyorum. dünden beri bir dankk geldi beynime..

tahlilleri testleri devlette yaptırıp kontrolü özelde yaptırsak nasıl olur acaba testler muayeneden daha pahalıdır herhalde dimii

tabi canımmm muayene 120 di, bir gebelik testi yaptım özelde daha küçük çaplı bir merkezde 60 tl aldılar. diğer testler ne tutar acaba??

cnm hastanesine göre değişiyo ama ankarada en az bi 2000 ni gözden çıkaracan diolar sorudklarım
bu doktor ve hastaesine göre 5-6 bini bulabilir dioler bakacaz artık o günler gelsinde

Sağlık ocağı çoğu testi yapıyor zaten..Bizim sağlıkocağında ilgide çok güzel..Ultrason olsa başka yere gitmem valla..Bildiğin özel doktor gibi ilgileniyorlar.Ebelerde öyle..

sağlık ocağının her testi yaptığını bilmiyodum bak bu süpermiş evimin yanında sağlık ocağı
ah bide hamile kalsamm herşey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…