Ilk çocuğunu düşünenler...

tabi canım. eee ne demişler evlat sermaye torun kar:)):

tabi hayatım. bak benimkide öyleydi yağdırıyodu resmen. hatta biz ev aldık k.v leri oturttu kocam oraya.
şimdi ise maaş kartı bende. anladı sömürüldüğünü. azıcık sabır

valla bi anlatsam var ya cnm yaptıklarını döküp saçtığı paralrarı
çüş dersin çüş
senin herifte amma salakmış dersin
ama söleyince kötü oluyon el kızı oluyon
düşünüyorum bazen tabi adam olamayız biz böle böle diorum
hayırsılı inş.
herkesin evli ve ayrı düzeni olduğunu bunu sömürdüklerini o da anlar

eminim öyledir hayatım. ama nappcan sabırla bekliycen. sonra kocanlada kötü olmak var. kondurmazlar ne yaparsa yapsınlar aile işte.
zamanla anlar

eminim öyledir hayatım. ama nappcan sabırla bekliycen. sonra kocanlada kötü olmak var. kondurmazlar ne yaparsa yapsınlar aile işte.
zamanla anlar

ole zaten bıraktım
önceden borç die kendmden kısıyodum
şimdi yok bişey diyince verme onlara sen bana bakmak zorundasın hem ben çalışıyorum sen karışamazsın diorum
bi şey diyemiyo
biliyo ki hakkı yok zaten

bende bilirdin ssk ile anlaşması olan bi hastane gidip gebelik takibi yapmayı
ama hayır zor buldum ve eşşek gibi artık o paracaklarını karısı için ve bebeği için harcayacak o kadar

dün drama yaptım eşim. sen beni devlet hastanelerine mi götürecen oralardamı doğum yapacam ben diye... ( çok pis duygu sömürüsü yaparım)

çok kötüyüm yaa adam bişey dememişti aslında ama olsun bebek olmadan ayağını denk alsınn

Evet canım ama senin ailen dersen olay daha farklı boyutlara ulaşır yavaştan yavaştan alttan alttan çözmen lazım bunu ancak

kesinlikle en gzelini yapmışsın
bende dedim beni adam gibi bi hastanede doğurttur nasıl yaparsın bilmiyorum artık ama ole olacak dedim

tahlilleri testleri devlette yaptırıp kontrolü özelde yaptırsak nasıl olur acaba testler muayeneden daha pahalıdır herhalde dimii

:))) evet canım yaaa... iyiki hamiş oldum:))) eşim evde elimi hiç bişeye sürdürmüyo:)
gece uyurken ıhh desem fırlıyo yataktan.

oohhh keyfini sür senn.. ben bir hamiş olayım biliyom ne yapacağımı...
eşim ailesi tarafı beni pek övmez k.çım kalkmasın diye.. bende göbeğimi kaldırırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…