Ilk çocuğunu düşünenler...

iyi gidiyo cnm sen nasılsın

iyiyim valla ne olsun. tahlillerim vardı dün onları yaptırdım. bi tahlilin sonucu 10 gün sonra çıkacak hepsini toplayıp doktora göstercem. bakalım ne diyecek bu tiroidlerle ilgili.
uğraşıyoruz işte :) dünya işleri.

kızlar başlık dikkatimi çekti
bu aralar bebek bekleyen arkadaşlar çok
bana da düşün diyorlar ama ben korkuyorum
siz çekinmiyor musunuz doğumdan

heh sen de benden. doğumdan çekinmiyorum da çocuk yetiştirmekten çekiniyorum. ve herşeyin normalinden yanayım. herkese hayırlısıyla iyi doğumlar diliyorum.

bi hamiş kalalımm araştırmaya başlıcam zaten geçen hafta doktora gittim özele.20 tl aldı muayeneye emekli sandığı bizimki acaba birazını devlet mı karşılıyo ki doktorda iyiydi hoşuma gitti

anlaşması vardır canım 20 çok düşük bir rakam.

kızlar ne yapıyosununz
saçmlamayın artık
olacak nasılsa birgün bu ay değilse sonraki ay
bende ilk önce tek çizgi gördüm bu ay ve ne kadar umutluydum biliyosununz
iki sigara içtim üst üste
biraz böğürdüm ağladım
döndüm evi temizlemeye
napalım yanı ölecek değiliz ya

Kızlar anlaşmalı yerlerde bile doğum fiyatları 1500 den başlıyor yahuuu... Yatak parası filan ayrıca..
Valla inşallah ikiz olurda ikisi birden çıkar :))

dimi bacım yaaa. şunlara bişey de yaaaa..
asya başlattı:)))))))

ben garanti den yaptırdım. kapsamı ve sözleşmeside elime verildi direk. görümcem orda çalışıyodu. 38 tl ödüyorum hala.

çok iyiymiş canım yatarak mı sadece yatarak olanlarda sıkıntı yaşamıyorsun bir de hastane bazında değişiyor mesela acıbademde yaptırmak istiyorum dersen ben deme gafletinde bulundum 3000tl çıkrdılar geçen sene valla o yüzden vazgeçmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…