Ilk çocuğunu düşünenler...

valla bende dün resti çektim herife ocaktan sonra maaşımı birikterecem
benden sana hayır yok ona göre dedim

canım eğer gamzeninkiler gibi değilse kv. kısmı kendini düşüneceksin ozaman. senden başka kimse düşünmez çünkü. ben öyle nazlanmam hastaymışım gibi yapmam kimseye dertlenmem ama bakıyrum başkaları eline kıymık batsa bayılıyor. bende bundan sonra öyle olacam ya. niye o kadar güçlü olayım ki?
bende ana kuzusuyum işte okadar...

işte bu rakamlar arasında gidip geliyomuş ankarda cnm belki izmir farklıdır

internetten bi araştırayım birara.. Hakan bey gelsin çok isterim ya adamı daha önceden de biliyorum, rahatım işini biliyorda. inşallah gebelik olursa iilerde danışırım ona.. bütçemize uyarsa ne güzel. uymazsa araştırmaca...

5 6 gercekten çokmuşş yahu biz bi de tek maaşla nasıl üstesinden gelirizz

anlaşmalı güzel hast. var aslında da araştırmak lazım işte.. doktorununda iyi olması lazım. aklımda şu başkent hst. var bu ay sonu bir giderim. son orası kaldı zaten

ya aynen ole
bende kaya gibi durudum bunca zaman kendi göbeğimi kendim kestimde ne oldu
ağızıma mıçtılar
kv yiyici cnm verici değil malum
ama bende hamişim bende kötüüyüm artık napım
sabah aradı kv ofisi
eşim hasta ya onu soruyo cadı
sen nasıl demiyo
bende yapıştırıdm lafı
"anne saol çok ilgilendin torunun ve benle işte bizde iyi olmaya çalışıyoz ole arada bulanıyoz falan ama idare ediyoz dedim"
hemen savunmaya geçti çok işim var dedim kapattım

anlaşmalı güzel hast. var aslında da araştırmak lazım işte.. doktorununda iyi olması lazım. aklımda şu başkent hst. var bu ay sonu bir giderim. son orası kaldı zaten

valla cnm ankara başken eski bi hastene biraz devlet gibi ama ek yaptılar orası çok güzel acayip ciks oldu
ama orda geçen sene normal 2500 sezeryan 3000 di bu sene nasıl bilmiyorum
ama dediğim gibi izmir farklı olabilir

benimkilerde maddi anlamda değiller bacım.
oturdukları ev benim bikere.
çok şükür kendime ait birikimim var. ha eşim bilmez bunu. ondan rahatım. bide oturduğumuz evi ben evlenmeden önce almıştım. onun rahatlığıda ayrı tabi.

boşver sen onu olabildğince az öz konuş senin canının sıkılmasın. zaten oğullarından daha değerlisi yok valla.... Ama Allah var yine kv. min hakkını yemiyeyim arada beni arar.... senede 3-4 :))

valla cnm ankara başken eski bi hastene biraz devlet gibi ama ek yaptılar orası çok güzel acayip ciks oldu
ama orda geçen sene normal 2500 sezeryan 3000 di bu sene nasıl bilmiyorum
ama dediğim gibi izmir farklı olabilir

ben şubat ayında özel sağlık sigortası yaptırdım. 10 ay geçmeden doğumu falan karşılamıyo.. Allahtan yaptırmışım şimdi istediğim şehirde istediğim hastanede doğurabilirim:)

aman iyi ya ole herşeyi bilmelerine gerek yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…