- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.721
annamm üçünüz birden sinirlenmeyin... :))
valla bende dün resti çektim herife ocaktan sonra maaşımı birikterecem
benden sana hayır yok ona göre dedim
2000 gözden çıkarırımda.. 5-6000 çok bee...
evde harp çıkar herhalde ama eşim özeliklerii pek taşımıyo kolay kolay sinirlenmez ama ben çok çabuk sinirlenebilrimm
ohhh iyi demişsin şimdiden alıştırsın kendini
2000 gözden çıkarırımda.. 5-6000 çok bee...
valla bende dün resti çektim herife ocaktan sonra maaşımı birikterecem
benden sana hayır yok ona göre dedim
ohhh iyi demişsin şimdiden alıştırsın kendini
işte bu rakamlar arasında gidip geliyomuş ankarda cnm belki izmir farklıdır
benimki de kolay sinirlenmez ama sinirlendi mi 10km uzağa kaçmak lazım yanında durana hayatı zindan eder vallaa
5 6 gercekten çokmuşş yahu biz bi de tek maaşla nasıl üstesinden gelirizz
canım eğer gamzeninkiler gibi değilse kv. kısmı kendini düşüneceksin ozaman. senden başka kimse düşünmez çünkü. ben öyle nazlanmam hastaymışım gibi yapmam kimseye dertlenmem ama bakıyrum başkaları eline kıymık batsa bayılıyor. bende bundan sonra öyle olacam ya. niye o kadar güçlü olayım ki?
bende ana kuzusuyum işte okadar...
bu arada bebeğin boyundan dolayı mı sezaryen
anlaşmalı güzel hast. var aslında da araştırmak lazım işte.. doktorununda iyi olması lazım. aklımda şu başkent hst. var bu ay sonu bir giderim. son orası kaldı zaten
evde harp çıkar herhalde ama eşim özeliklerii pek taşımıyo kolay kolay sinirlenmez ama ben çok çabuk sinirlenebilrimm
canım eğer gamzeninkiler gibi değilse kv. kısmı kendini düşüneceksin ozaman. senden başka kimse düşünmez çünkü. ben öyle nazlanmam hastaymışım gibi yapmam kimseye dertlenmem ama bakıyrum başkaları eline kıymık batsa bayılıyor. bende bundan sonra öyle olacam ya. niye o kadar güçlü olayım ki?
bende ana kuzusuyum işte okadar...
ya aynen ole
bende kaya gibi durudum bunca zaman kendi göbeğimi kendim kestimde ne oldu
ağızıma mıçtılar
kv yiyici cnm verici değil malum
ama bende hamişim bende kötüüyüm artık napım
sabah aradı kv ofisi
eşim hasta ya onu soruyo cadı
sen nasıl demiyo
bende yapıştırıdm lafı
"anne saol çok ilgilendin torunun ve benle işte bizde iyi olmaya çalışıyoz ole arada bulanıyoz falan ama idare ediyoz dedim"
hemen savunmaya geçti çok işim var dedim kapattım
valla cnm ankara başken eski bi hastene biraz devlet gibi ama ek yaptılar orası çok güzel acayip ciks oldu
ama orda geçen sene normal 2500 sezeryan 3000 di bu sene nasıl bilmiyorum
ama dediğim gibi izmir farklı olabilir
benimkilerde maddi anlamda değiller bacım.
oturdukları ev benim bikere.
çok şükür kendime ait birikimim var. ha eşim bilmez bunu. ondan rahatım. bide oturduğumuz evi ben evlenmeden önce almıştım. onun rahatlığıda ayrı tabi.
boşver sen onu olabildğince az öz konuş senin canının sıkılmasın. zaten oğullarından daha değerlisi yok valla.... Ama Allah var yine kv. min hakkını yemiyeyim arada beni arar.... senede 3-4 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?