Ilk çocuğunu düşünenler...

valla cnm ankara başken eski bi hastene biraz devlet gibi ama ek yaptılar orası çok güzel acayip ciks oldu
ama orda geçen sene normal 2500 sezeryan 3000 di bu sene nasıl bilmiyorum
ama dediğim gibi izmir farklı olabilir

kuzenin orada yaptı sorunluydu hamileliği bir süre yattı hatta. çok memnun kalmıştı. yengeside buradakineden çok memnun. bir blog paylaştımya oradaki doktorun blogu herkes çok iyi şeyler yazmış. bilememdim batı bekleyecem bir deneyecem aklımda var ..

cnm bende geçen seneki fiyatları
babam orda yatıyodu ordan biliyom
iyi hastane cnm doktorlar falan iiii
ama işte eski gibi ama dediğim gibi şimdi baya iyi oldu ek bina yaptılar içini dışını topladılar baya

güvence çok önemli canım, çok iyi yapmışsın. Benim dediğim manevi destek aslında. maddi en kötüsü borç alırsın kredi çekersin belki.. ama manevi destek çok önemli. kv.lerinde gösteriyor bunu duyduğum kadarıyla.

ya bende düşünüyom iş işten geçti artık ((

görümcem bir baskıyla yaptırdı sağolsun aylık 38 tl ödüyorum. tam kapsamlı hazırlattı.
gülümsün. şimdi benim gittiğim özel hastanede bir uygulama var. 100 tl verip bir kart çıkarttırıyosun. 1 yıl boyunca bütün uygulamalardan %70 indirim yapıyolar. böyle uygulaması olan hastane ankarada daha çok vardır hayatım. araştır derim

bende öyle düşünüyorum hayatım. ayrı bir yerde birikmiş nakit param hep vardır.
hiç de söylemem ne söylüycem.
sende öyle yap derim eğer imkanın varsa.

vala cnm benimde baya bi altınım vardı
kendi anamda kocam bilmiyodu
ama babamın hastalığında hep özel hastane özel doktor olunca erittik birazını
bi muayene 300 tl olunca ankarada
bide kalp amliytıda paralı oldu babamın
ama çok şükür iyiki yapmışı o altınları bizi kimseye muhtaç etmediler valla
babam krallar gibi bakıldı hamd olsun

ben şubat ayında özel sağlık sigortası yaptırdım. 10 ay geçmeden doğumu falan karşılamıyo.. Allahtan yaptırmışım şimdi istediğim şehirde istediğim hastanede doğurabilirim:)

ben hep diyordum 1 sene önce sigorta yapacam diye bebiş planı biranda çıktı ortaya...

aman yok ankaradakiler ole şeye gelirlemi bu kadar hasta potansiyeli varken
zaten doktor muayene olunca oda çok sökmüyo cnm

evet manevi olarak çok yanımdalar.tabi aslında önemli olan bu hayatım.

ohhh ne güzel sokmuşun lafı. devam devam gülüm. sen üzülecene o üzülsün.

nasıl yaa? bende kaç sene önce araştırdım aylı 100 civarıydı.. ondan yaptırmadım

şükürki kimseye muhtaç etmemişsin onları hayatım. sağlığına kavuşmuş babacın.
yine yaparsın.

anlaşmalı güzel hast. var aslında da araştırmak lazım işte.. doktorununda iyi olması lazım. aklımda şu başkent hst. var bu ay sonu bir giderim. son orası kaldı zaten

bi hamiş kalalımm araştırmaya başlıcam zaten geçen hafta doktora gittim özele.20 tl aldı muayeneye emekli sandığı bizimki acaba birazını devlet mı karşılıyo ki doktorda iyiydi hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…