Ilk çocuğunu düşünenler...

Amin tatlım aminnnnn:)))

Amin tatlım aminnnnn ağlattın kız yine beniii:)))

Biraz kafanı dinlemen iyi gelebilir. Ben de zaman zaman yaptım bunu. Çünkü insan gerçekten etkileniyor ve boş yere gaza geliyor. Ben de çok belirti bulmuştum kendimde boş yere, hayal kırıklığı da çok olmuştu. Biraz daha toparlanınca yine gel
yürüyüşmü burası çok soğuk:2:
Burası çok iyi. Hatta terledim yürürken. Biraz alışveriş yaptım. Bebek anı defteri için son malzemeleri aldım. Yemeğin ağırlığı gidiyor hem de hava almış oluyorum. Çok yorulsam da değiyor.
maşalah sana ben tatile çıkınca düzenim bozuldu bakalım nasıl dönücem o günlere ne güzel gidiyordum yürüyüşe
Tekrar başlarsın merak etme. Tempolu yürüyemiyorum ben. Sabahları ancak 10 dk tempolu yürürsem yürüyorum, yoksa feci yoruluyorum

canım birkaç neden olabilir. benimde bazen oluyor hatta geçen ay tam ay ortası biraz kanama gelmişti. doktora sordum o anda görmek lazım şuan bişey yok dedi. için rahat edecekse bir randevu al yada bat tarihini bekle

batımı beklesem iyi olacak herhalde gerçi ne zaman olacağınıda bilmiyorum

Bebek anı defteri bende yapacam...Ama şu üç ay bitmeden elim varmıyor..Sen nasıl yapacaksın..Bizlede paylaşsanda bizede fikir olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…