- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.101
Ay ben hem gelinimi hemde anasini yerim yerim
amminnnnn..... sıradakini alayım lütfen... ellerim açık bekliyorum.
Allahııımmmm...... yarabbbiiimmm ... sen şu özel günlerimde duy sesimi... burada benimle üzülen, benimle sevinen, endişelerimizi, mutluluklarımızı paylaştığım tüm gönül dostlarımın yüreğinde taşıdığı deli gibi arzuladığı muradını ver.. onları çok bekletme, analık duygusunu onlarda hakediyor rabbim eksikliğini verme.
:))) ikinci duada benden
Allahııımmmm...... yarabbbiiimmm ... sen şu özel günlerimde duy sesimi... burada benimle üzülen, benimle sevinen, endişelerimizi, mutluluklarımızı paylaştığım tüm gönül dostlarımın yüreğinde taşıdığı deli gibi arzuladığı muradını ver.. onları çok bekletme, analık duygusunu onlarda hakediyor rabbim eksikliğini verme.
:))) ikinci duada benden
çok pis kıskanıyorum haberiniz olsun....bende istiyorum yahu. çabuk birer tanede bana doğurun. benim ikizim olacak yaa mesela olursa hani... dünür oluruz
çok pis kıskanıyorum haberiniz olsun....bende istiyorum yahu. çabuk birer tanede bana doğurun. benim ikizim olacak yaa mesela olursa hani... dünür oluruz
Amin tatlım aminnnnn ağlattın kız yine beniii:)))
Biraz kafanı dinlemen iyi gelebilir. Ben de zaman zaman yaptım bunu. Çünkü insan gerçekten etkileniyor ve boş yere gaza geliyor. Ben de çok belirti bulmuştum kendimde boş yere, hayal kırıklığı da çok olmuştu. Biraz daha toparlanınca yine gelarkadaşlar aslında ben bugün sabah bu foruma girerken size bişey söylemek için girmiştim ama gamzenin güzel haberini görünce diyemedim. bu topik de forum da çok güzel buradaki dostluk kaynaşma arkadaşlık hepsi çok güzel ama ben geçen ay yaşadığım durumda burada çok fazla şey okuyup çok fazla kendimi dinlememin de etkisi olduğunu düşünüyorum. burada birbirimize destek oluyoruz falan çok güzel şeyler ama lütfen kızmayın bana bi süre yokum forumda. o iç sesimden çok sıkıldım artık sürekli araştırmaktan olumlu yada olumsuz bi sürü şey okumaktan. size güzel dostluğunuz için teşekkür ediyorum ve anlayışınız için de. dediğim gibi bi süre girmemek istiyorum yapabilirsem tabi. hepinizi seviyorum...
Burası çok iyi. Hatta terledim yürürken. Biraz alışveriş yaptım. Bebek anı defteri için son malzemeleri aldım. Yemeğin ağırlığı gidiyor hem de hava almış oluyorum. Çok yorulsam da değiyor.yürüyüşmüburası çok soğuk:2:
Tekrar başlarsın merak etme. Tempolu yürüyemiyorum ben. Sabahları ancak 10 dk tempolu yürürsem yürüyorum, yoksa feci yoruluyorummaşalah sana ben tatile çıkınca düzenim bozuldu bakalım nasıl dönücem o günlere ne güzel gidiyordum yürüyüşe
bu ağlamalar pek hoşuma gidiyoo ya hayırlısı:))))))
canım birkaç neden olabilir. benimde bazen oluyor hatta geçen ay tam ay ortası biraz kanama gelmişti. doktora sordum o anda görmek lazım şuan bişey yok dedi. için rahat edecekse bir randevu al yada bat tarihini bekle
Biraz kafanı dinlemen iyi gelebilir. Ben de zaman zaman yaptım bunu. Çünkü insan gerçekten etkileniyor ve boş yere gaza geliyor. Ben de çok belirti bulmuştum kendimde boş yere, hayal kırıklığı da çok olmuştu. Biraz daha toparlanınca yine gel
Burası çok iyi. Hatta terledim yürürken. Biraz alışveriş yaptım. Bebek anı defteri için son malzemeleri aldım. Yemeğin ağırlığı gidiyor hem de hava almış oluyorum. Çok yorulsam da değiyor.
Tekrar başlarsın merak etme. Tempolu yürüyemiyorum ben. Sabahları ancak 10 dk tempolu yürürsem yürüyorum, yoksa feci yoruluyorum
Ben ettim gamzede etti sirada acemiperi ile boswer var hadi kizlar duaya gelin
bende damadımı ve dünürümü pek seviyom bacım valla:)))) damadımın totsunu yerim mesela:))))
dünyada yok sanırım böyle dünürlük:)))))
Ben duamı her mesajdan sonra eidiyorum ama tekrarlıyayım...
Kızlar inşallah son BAT larınızı beklersiniz..Ben inanıyorum yakında 2-3 hamilemiz daha olacak
Kızlar inşallah son BAT larınızı beklersiniz..Ben inanıyorum yakında 2-3 hamilemiz daha olacak
Oy cnm sanada dogururuz ne olcak lafi bile olmaz :)
Amin tatlım aminnnnn ağlattın kız yine beniii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?