- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.141
canım çookk isterse bu hakkımı kullanacam sanırım..
canım çookk isterse bu hakkımı kullanacam sanırım..
dur psikolojim bozuluyor ev düşüncesi gelince.( ev değil, otel sanki...
ozaman türk kavesi tercih edersin dibe çöktüğünden daha sağlıklıymış. az koyarsın kahvenide tamam işte... dert ettiğin şeye bak.
arkadaşlar kahveyi fazla içmeyin hatta hamileyken hiç içmemeye özen gösterin.kahve bebek kordonunda tıkama yapıyormuş.böylece bebeğe vitaminlerin geçisini engelliyormuş haberiniz olsun.
arkadaşlar kahveyi fazla içmeyin hatta hamileyken hiç içmemeye özen gösterin.kahve bebek kordonunda tıkama yapıyormuş.böylece bebeğe vitaminlerin geçisini engelliyormuş haberiniz olsun.
yağmurmu yağıyor??? ayy bide tv. Kemal Sunal filmi olacak...
en büyük keyfim valla. Kemal Sunalın seri dvd sini bulamadım bir türlü..gazeteler vermişti kaçırdım.
Asbelove bende sefiyom romantik komedi
ay arkadaş tatlı almış ama yiyemedim bozuk da değildi ama çok kötü geldi tadııııı midem allak bullak oldu:26:
kahve, asitli içecekler, hazr meyvesuları.. hepsinin yasaklamak gerekecek :)) arada içilir canım yyaaa azıcıklardan bişey olmaz
Bitki çayları tarzı şeyleri e içmeyin diyor dr.lar
Asyacım sakın yeşil çay melisa içme erken gebelikte düşüğe sebep olabiliyormuş
evet canım güzel oluyor benim çok hoşuma gidiyor bide kocacığıma sokulup göğsüne yatıyorum böyle mırıl mırıl izlerken o daha da güzel
evet canım güzel oluyor benim çok hoşuma gidiyor bide kocacığıma sokulup göğsüne yatıyorum böyle mırıl mırıl izlerken o daha da güzel
ay arkadaş tatlı almış ama yiyemedim bozuk da değildi ama çok kötü geldi tadııııı midem allak bullak oldu:26:
Ya kocami ozledim uhu uhu adam iyilesemedi kac zamandir benden uzak duruyo garibim ya
ya ablamda bana bitki çay kahve içme artık demişti. ben bitki çayı sevmem de günde 1 yeşil çay içerdim.. içmem artıkkk
(karın boşluğumda felaket bir ağrı var gaz sancısına da benzemiyor ama... )
arkadaş bu ne ya??? herşeyden huylanır olduk. soğansuyu haklı valla azcık normale dönelim yani.. sonra çok üzülürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?