Ilk çocuğunu düşünenler...

Aynen ya o ispiyoncu kucuk fareninde defterini durecem az kaldi ahlaksiz cin olmadan adam carpacak sozde ben onu bi carpacam gorecek

Aynen ya o ispiyoncu kucuk fareninde defterini durecem az kaldi ahlaksiz cin olmadan adam carpacak sozde ben onu bi carpacam gorecek

ozaman türk kavesi tercih edersin dibe çöktüğünden daha sağlıklıymış. az koyarsın kahvenide tamam işte... dert ettiğin şeye bak.

arkadaşlar kahveyi fazla içmeyin hatta hamileyken hiç içmemeye özen gösterin.kahve bebek kordonunda tıkama yapıyormuş.böylece bebeğe vitaminlerin geçisini engelliyormuş haberiniz olsun.

Ya gercektenmi zaten icmiyodum ama arada asyanin dedigi gibi hup yaparim diodum onuda yapmam artik

arkadaşlar kahveyi fazla içmeyin hatta hamileyken hiç içmemeye özen gösterin.kahve bebek kordonunda tıkama yapıyormuş.böylece bebeğe vitaminlerin geçisini engelliyormuş haberiniz olsun.

türk kahvesi mi canım dr. haftada bir içilebilir demişti türk kahvesini görümceme:44:

kahve, asitli içecekler, hazr meyvesuları.. hepsinin yasaklamak gerekecek :)) arada içilir canım yyaaa azıcıklardan bişey olmaz

ay arkadaş tatlı almış ama yiyemedim bozuk da değildi ama çok kötü geldi tadııııı midem allak bullak oldu:26:

ay arkadaş tatlı almış ama yiyemedim bozuk da değildi ama çok kötü geldi tadııııı midem allak bullak oldu:26:

sana ya aklının bir oyunu yada bebişin ounları.. hele bi bat gelsin görecez :))

Sabahta ben böyle bayılacak gibi oldum. sonra saçmala asya dah dün çalıştın hemen belirti olmaz dedim normale döndüm

Bitki çayları tarzı şeyleri e içmeyin diyor dr.lar
Asyacım sakın yeşil çay melisa içme erken gebelikte düşüğe sebep olabiliyormuş

ya ablamda bana bitki çay kahve içme artık demişti. ben bitki çayı sevmem de günde 1 yeşil çay içerdim.. içmem artıkkk

(karın boşluğumda felaket bir ağrı var gaz sancısına da benzemiyor ama... )

arkadaş bu ne ya??? herşeyden huylanır olduk. soğansuyu haklı valla azcık normale dönelim yani.. sonra çok üzülürüz.

evet canım güzel oluyor benim çok hoşuma gidiyor bide kocacığıma sokulup göğsüne yatıyorum böyle mırıl mırıl izlerken o daha da güzel

Senin bu hallerin hayir diyelim hayir olsun cancazim

Ya kocami ozledim uhu uhu adam iyilesemedi kac zamandir benden uzak duruyo garibim ya

aman sen hastalanma.. ben hemen grip aşısı yaptırdım hamilelik planlıyorum diye. aslında hamileliğin ilk aylarında yapılıyor diye biliyorum dr. bi sorun isterseniz.

evet canım yaa vücudumu acaip dinler oldum bu kötü aslında bizim için ama ben kendimi soyutlamaya çalışsamda girmesem desemde
parmaklarım benden bağımsız hareket ediyor yaa sabah pc başına oturur oturmaz burdayım
zaten gidişimiz o yönde canım yaa eşimde aynı oldu bi tarafım ağrıyor desem hamile misin yoksa diyor anlamadım gitti

Asya asbelove stop bayanlar ya tamam soledikleriniz cok guzel ins bunlar gebelik belirtisidir ama aksi olursa uzuleceksiniz kiyamiyorum size kizlar o yuzden stop biraz kendinizi dinlemeyi birakin hadi ama calismalara araliksiz devam ok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…