Ilk çocuğunu düşünenler...

Sogansuyu daisye katiliyorum kendini nasil iyi hissedeceksen ol yap cnm

[ı]gamzeden baskası birsey yazmamıs bana, topiğin annelerin konusacağı konular var, nyse rahatsız etmiyim iyi günler size [/ı]

biraz alınganız galibaa... ??? Buradadki çoğu insan işyerinden yazdığı için heran yazamıyor, ondandır canım. Sana özel ne olabilirki neden yazılmasın? Benim aniden işim çıkıyor uzun süre yazmıyorum yada kkdan çıkıyorum. Kızlar alıştı mesela, biliyorlar nasıl yazıştığımı. Zamala eğer bu topicte olursan tabi alışırsın.
Burdaki hiçbir arkadaşım özellikle tepki olsun diye yazmamazlık yapmaz. Diğer topiklere benzemez için rahat olsun.

Asya artik bende telden ya ole daha cok okuyom yazmaktan

canım birkaç neden olabilir. benimde bazen oluyor hatta geçen ay tam ay ortası biraz kanama gelmişti. doktora sordum o anda görmek lazım şuan bişey yok dedi. için rahat edecekse bir randevu al yada bat tarihini bekle

Eşimde kiloyu sevmez..Mecbur gitmemi destekliyecek

ay benim eşimde resmen takıntılı. ben kilolu değilim gayet normal ölçülerdeyim. hepimizin biraz basen göbeği vardır manken değiliz sonuçta ama adam takık ver diyor.
yani kilo uğruna para döksem gıkı çıkmaz o derece. gerekirse estetik bile yaptırırım diyor :? benim çileden çıkarıyor bende gıcıklığına önünde daha çok yiyorum.

benimkide şimdiden hamilelikte alacağım kiloları düşünüyor :)

Kendisi fazlasıyla zayıf..Ben yanında şişman duruyorum..Halbuki 173 boyum kilom 58-60 arası değişiyor

Merhaba arkadaşlar...
Ben foruma yeni katılıyorum :) 1,5 ay sonra hamile kalmayı planlıyorum. Şu anda beslenme programımı değiştirmeye başladım. Ekim ayı başından beri folik asit alıyorum. Yanlız günde 30-35 adet sigara içiyordum. 2 aydır günde 8-12 arası azaltabilmeyi başardım. Daha da düşüreceğim, haftaya max 5 olarak planladım. Tarih yaklaştıkça teşvik edici oluyor.
Benim en büyük sorunum ailemde özürlülerin olması. Önümüzdeki hafta gebelik öncesi testleri ucuz olması açısından bir devlet hastanesinde yaptırıp, sonra bir özel hastanenin kadın doğumuna gebelik öncesi kontrolüne gitmeyi planlıyorum. Orda doktorun beni genetik danışmanlık için yönlendireceğini düşünüyorum. Bu konuda ve gebelik öncesi programım hakkında bana akıl ve fikir verirseniz çok sevinirim. Sevgiler :)

evet hamişler bir zahmet bizim için bir avuç dua lütfennn :))

biz ikimizde tontişlerden olduğumuzdan kimsenin kimseye söyleyecek sözü yok

Aman aman maaşallah bişey çıkmasın canım yaa inşallah güzel haberler verirsin sende bu ay tabi bende

inş canım tezzamanda olurinş hayırlısıyla

Ilk hamis duasi benden olsun allahim topicteki herkes pespese gebe kalsin yarabbim saglik hamisliklar ve saglikli bebekler nasip et cumlemize yarabbim

Ok oldumu asyam

Canım bizde seni merak ettik aslında ama neyseki iyisin. sen bir süre başka bişeylerle ilgilen bakış açın değişir biraz. Herzaman aramızda yerin var biliyorsun :)

benimkide şimdiden hamilelikte alacağım kiloları düşünüyor :)

Kendisi fazlasıyla zayıf..Ben yanında şişman duruyorum..Halbuki 173 boyum kilom 58-60 arası değişiyor

gayet güzel ölçülerin var canım? benimde 58 filan ama daha kısayım tabi. sporla uğraşıyormu eşin? belki ondan takıktır.
Benim eşim spor manyağı da bir ara ya ben ya top dedim azcık frenledi :))) adamda 1 grm yağ yok gittikçede iskelete dönüyor iş stresinden.

canım senin hamiş olsuğunu şimdi öğrendim nasıl sevindim anlatamam çok güzel bi haber Allah tamamına erdirsin canım

sigara çokmuş canım yaa.... bende henüz hamiş dğeilim sigara içiyorum ama 1-2 akşam yorgunluğu niyetine hani.. umarım önce sigarayı azaltırsın. Doğumda deerin nefes için ciğer lazım unutma :))

Ilk hamis duasi benden olsun allahim topicteki herkes pespese gebe kalsin yarabbim saglik hamisliklar ve saglikli bebekler nasip et cumlemize yarabbim

Ok oldumu asyam

Allahımmmm gülümsünün duası inşallah tez kabul olsun!! aminnnnn :))

sıradakii???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…