- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.061
cok haklısın diyecek bir şey bulamıyorum çünkü gerçekten arastırdıkca daha da cok uzuldugumu bılıyordum umarım tüm dileğin gerceklesır kendıne cok ıyı bak canım üzme kendını dostlugun gercekten güzel en kısa zamanda guzel haberlerınle aramızda goruruz inşalah
[ı]gamzeden baskası birsey yazmamıs bana, topiğin annelerin konusacağı konular var, nyse rahatsız etmiyim iyi günler size[/ı]
biraz alınganız galibaa... ??? Buradadki çoğu insan işyerinden yazdığı için heran yazamıyor, ondandır canım. Sana özel ne olabilirki neden yazılmasın? Benim aniden işim çıkıyor uzun süre yazmıyorum yada kkdan çıkıyorum. Kızlar alıştı mesela, biliyorlar nasıl yazıştığımı. Zamala eğer bu topicte olursan tabi alışırsın.
Burdaki hiçbir arkadaşım özellikle tepki olsun diye yazmamazlık yapmaz. Diğer topiklere benzemez için rahat olsun.
kızlarrr bişey sorabilirmiyim acil... ben şimdi ekim ayında adet oldum..adetlerim düzensizdir bu arada.. başlarda lekelenme şeklinde oldu bi ara 2 gün kadar kesildi sonra tekrar normal adet şeklinde 2 gün sürdü ve daha zsonrası lekelenme şeklinde gelmeye devam ediyo.. sadece peçeteye bulaşacak şekilde yanii... sizce bu nedir. üstüne görmüş olsam bu kadar uzun sürmezdi herhalde ovulasyon testi aldım yapıcam ama şu adet kesilmediki yapimm..(adaçayı ve bal tarçın çörek otuda yiyorum)..
Eşimde kiloyu sevmez..Mecbur gitmemi destekliyecek
Ben yemeğe çıkıyorum kızlar. Biraz da yürüyüş yapacağım
ay benim eşimde resmen takıntılı. ben kilolu değilim gayet normal ölçülerdeyim. hepimizin biraz basen göbeği vardır manken değiliz sonuçta ama adam takık ver diyor.
yani kilo uğruna para döksem gıkı çıkmaz o derece. gerekirse estetik bile yaptırırım diyor :? benim çileden çıkarıyor bende gıcıklığına önünde daha çok yiyorum.
evet o yüzden ovulasyon testide aldım ... teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için çok sağol Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepinizin
HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLUR DERLER KIZLAR BANADA DUA EDİN OLURMUUU ....
ay benim eşimde resmen takıntılı. ben kilolu değilim gayet normal ölçülerdeyim. hepimizin biraz basen göbeği vardır manken değiliz sonuçta ama adam takık ver diyor.
yani kilo uğruna para döksem gıkı çıkmaz o derece. gerekirse estetik bile yaptırırım diyor :? benim çileden çıkarıyor bende gıcıklığına önünde daha çok yiyorum.
Aman aman maaşallah bişey çıkmasın canım yaa inşallah güzel haberler verirsin sende bu ay tabi bende
arkadaşlar aslında ben bugün sabah bu foruma girerken size bişey söylemek için girmiştim ama gamzenin güzel haberini görünce diyemedim. bu topik de forum da çok güzel buradaki dostluk kaynaşma arkadaşlık hepsi çok güzel ama ben geçen ay yaşadığım durumda burada çok fazla şey okuyup çok fazla kendimi dinlememin de etkisi olduğunu düşünüyorum. burada birbirimize destek oluyoruz falan çok güzel şeyler ama lütfen kızmayın bana bi süre yokum forumda. o iç sesimden çok sıkıldım artık sürekli araştırmaktan olumlu yada olumsuz bi sürü şey okumaktan. size güzel dostluğunuz için teşekkür ediyorum ve anlayışınız için de. dediğim gibi bi süre girmemek istiyorum yapabilirsem tabi. hepinizi seviyorum...
Asya artik bende telden ya ole daha cok okuyom yazmaktan
benimkide şimdiden hamilelikte alacağım kiloları düşünüyor :)
Kendisi fazlasıyla zayıf..Ben yanında şişman duruyorum..Halbuki 173 boyum kilom 58-60 arası değişiyor
Merhaba arkadaşlar...
Ben foruma yeni katılıyorum :) 1,5 ay sonra hamile kalmayı planlıyorum. Şu anda beslenme programımı değiştirmeye başladım. Ekim ayı başından beri folik asit alıyorum. Yanlız günde 30-35 adet sigara içiyordum. 2 aydır günde 8-12 arası azaltabilmeyi başardım. Daha da düşüreceğim, haftaya max 5 olarak planladım. Tarih yaklaştıkça teşvik edici oluyor.
Benim en büyük sorunum ailemde özürlülerin olması. Önümüzdeki hafta gebelik öncesi testleri ucuz olması açısından bir devlet hastanesinde yaptırıp, sonra bir özel hastanenin kadın doğumuna gebelik öncesi kontrolüne gitmeyi planlıyorum. Orda doktorun beni genetik danışmanlık için yönlendireceğini düşünüyorum. Bu konuda ve gebelik öncesi programım hakkında bana akıl ve fikir verirseniz çok sevinirim. Sevgiler :)
Ilk hamis duasi benden olsun allahim topicteki herkes pespese gebe kalsin yarabbim saglik hamisliklar ve saglikli bebekler nasip et cumlemize yarabbim
Ok oldumu asyam
Ilk hamis duasi benden olsun allahim topicteki herkes pespese gebe kalsin yarabbim saglik hamisliklar ve saglikli bebekler nasip et cumlemize yarabbim
Ok oldumu asyam
Allahımmmm gülümsünün duası inşallah tez kabul olsun!! aminnnnn :))
sıradakii???
canım senin hamiş olsuğunu şimdi öğrendim nasıl sevindim anlatamam çok güzel bi haber Allah tamamına erdirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?